A+ A-

Első élményeim

Ha valaki azzal kezdi, hogy most megmondom az igazat, az esetek többségében hazudni próbál. Én tehát csak egy kitalált történetet fogok elmesélni, melynek semmi köze nincs a valósághoz, a szereplők nem valóságosak, sőt még én sem létezem.
Egy kérdőíven egyszer úgy szerepeltem, mint aki, szociálisan veszélyeztetett családból származik. Ezt persze sokmindent jelenthet, nálunk talán csak annyit, hogy igazi apámat soha nem ismertem, anyám pedig sokáig egy igen ősi és kevésbé tiszteletreméltó hivatással kereste a mindennapi pamperszemet. Egy közepes nagyságú faluban laktunk, melynek egyetlen előnye és relatív gazdagságának forrása az volt, hogy határ menti településként az ukrán és egyéb teherautók meg - meg álltak a faluszéli panziónál. Mi is a közelben laktunk, mert így sokkal kényelmesebb volt. Már korán megtanultam, hogy ha vendégek jönnek hozzánk, akkor igyekezzek kámforrá válni, mert ha nem jön a verés. Az elsőre igencsak emlékszem: egy szép nyári éjszaka volt, mivel nem volt otthon senki úgy döntöttem, hogy berendezek magamnak a szilvafánk mellett egy kis házi uszodát. Kicipeltem a legnagyobb dézsánkat, megtöltöttem vízzel - meg is fájdult a vállam, míg telehordtam - felvettem a fürdőruhámat is beleültem. Nagyon jól éreztem magam, áztam a langyos vízben, néztem a csillagokat és hallgattam a csendet. Lehet, hogy el is bóbiskoltam, mert hangos ajtócsapkodásra ébredtem. Amilyen gyorsan csak tudtam kipattantam a "medencémből" és szaladtam a ház felé - végül is csak az ablakomon kellett bemásszak - de hirtelen valaki megragadta a karomat. Egy hatalmas, legalábbis akkor annak tűnt, férfi bámult rám és mosolygott. Nem volt rajta csak egy nyitott alsónadrág, mely szinte egy vonalba került az arcommal. Vigyorogva azt mondta, hogy "krasivaya devushka" majd rácsapott a fenekemre és elengedett. Reggel aztán, mint a régi szép időben szokták, anyám a térdére fektetett és annyira megvert, hogy alig tudtam aztán leülni. Kaptam persze szobafogságot, nem nézhettem Tv-t meg a szokásos dolgokat, hogy egy életre megtanuljam mit szabad és mit nem.
Teltek - múltak az évek és én szép lassan felcseperedtem. A suliban a fiuk szerint szép csajszi lett belőlem, a lányok nem igazán barátkoztak velem, mert állítólag az anyám egy kurva és én is rá hasonlítok. Pedig nem is hasonlítottam rá: anyám magas szőke (ha befestette) szépség volt, nagy mellekkel (jó sok szilikonnal tunningolva), én pedig alacsonyabb, barna hajú vékonyka kislány. Ugyanakkor tervezőmnek úgy tűnt logikusnak, hogy a másodlagos nemi jellegű alkotóelemeimet anyámtól örököljem, így elég hamar megjelent rajtam egy kerekded popsi (ami talán a sportolás eredménye is lehetett) és két az én arányaimhoz viszonyítva nagy mell, ami igen sok kellemetlen és kellemes percet szerzett nekem.
Miután megbuktam matekból és fizikából ötödikbe, majd matekból és angolból hatodikba arra is rájöttem, hogy a férfiak nem az eszemért fognak szeretni. Igazából nem is bántam, soha nem érdekelt a suli vagy a tanulás. Akkoriban fedeztem fel, milyen kiapadhatatlannak tűnő örömök forrása lehet a testem némely porcikája, és inkább ezzel foglalkoztam, meg persze azzal, hogy éppen ki legyen életem nagy szerelme.
Közben az életünk is megváltozott: anyám "élettársi" kapcsolatot létesített a panzió tulajdonosával, így már csak ritkábban fogadott vendégeket, és azok sem olyan vendégek voltak, hanem a tulaj "barátai". Ez számomra azt jelentette, hogy több lett a zsebpénzem, és a házimunkám (ingyen cselédként is dolgozhattam a konyhába vagy takarítottam a szobákat), de olyan dolgokat leshettem ki, melyekről a legtöbb korombéli csajnak, vagy fiúnak még csak igen homályos ábrándjai voltak.
Mindig is vonzott a "sötét oldal" élveztem, ha játszhatok a testemmel, ha csókolózhatok éppen aktuális barátommal, tetszet, ha megbámultak az utcán, vagy otthon a vendégek, sőt egyszer még vissza és éltem az adottságaimmal. Úgy nézett ki, hogy a gimi utolsó előtti osztályát sem tudom elvégezni, amikor az öreg mat-fiz tanárunk korházba került és helyette egy aranyos fiatal srácot hoztak, aki nemrég fejezhette be az egyetemet. Én meg bedobtam mindent, előkerestem a legszűkebb és legszellősebb nyári ruháimat és azzal mentem a suliba (egyszer még haza is küldtek, mert a toppom a melleim harmadát sem igazán takarta el). A tanci meg alig tudott nem rám nézni az óra közben és év végén kettest kapva túléltem.
A vakáció azzal kezdődött, hogy éppen szakítottam a barátommal - összevesztünk valami hülyeségen - így egyedül maradtam. Anyám elutazott az ország másik végébe, mert nagyanyám (akit évente egyszer látogatunk, meg ha éppen ráértünk) korházba került és úgy tűnt, hogy meg fog halni, ami azt jelentette, hogy mi örököljük soproni házát.
Otthon is furán alakultak a dolgok. Ránk szálltak a hatóságok, és az "alkalmazottaink" többségének el kellett mennie. A vendégek sem jöttek annyian, vagy ha igen kevesebbet költöttek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Bizse42 2018. 10. 25. csütörtök 00:31
Bevallom nő létemre nagyon imádom a "popó szexet" ! Nagyon jól megírt "izgató" történetecske kezd kialakulni. Várom a következményeket...
#11 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:18
Nagyon jó.
#10 sikamika 2013. 08. 9. péntek 21:32
hát ez valami szuper!!! sok folytatást várok ! 10 pont
#9 gaborthefirst 2013. 07. 20. szombat 14:46
bernikke: magával ragadó a stílusod, teljesen a szívembe loptad magad. Néhány kisebb helyesírási hibát leszámítva különösen tetszett, imádtam olvasni az írásodat, rendkívül közvetlen, sajátosan humoros, természetesen tiszta, értelmes, érzelmes ... nagyon egyedi és nagyon élvezetes, még mindíg a hatása, a hatásod alatt vagyok, csak úgy tódulnak az érzések. Köszönöm, igazán különleges élmény volt. 10 pont. Kérlek írj még! Szia! :-*
#8 genius33 2013. 07. 17. szerda 19:16
Kellemes smile
#7 Rinaldo 2013. 07. 17. szerda 13:07
Nem úgy néz ki mint a kitalált tőrténet.
#6 sipospista 2013. 07. 17. szerda 10:50
szuper megy a pont..folytatást..
#5 veteran 2013. 07. 17. szerda 08:31
Nem maradhat szűz!
#4 papi2007 2013. 07. 17. szerda 08:27
izgató
#3 papi 2013. 07. 17. szerda 05:09
Egész jó, folytasd
#2 izmos22 2013. 07. 17. szerda 00:46
Jòk a tinis történetek fojtatás is jöhet de a szüzeséget el kéne veszt:}enie
#1 Törté-Net 2013. 07. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?