A+ A-

Ötödik élményem

Rávetettem magam, csókoltam a száját, szoptam a melleit és simogattam, ahol csak értem. Nyalogattam a testét, szinte minden pontját benyálaztam. Aprókat sikított, mert nagyon élvezte, amit csináltam vele. Kezemmel éreztem, hogy teljesen be van nedvesedve. A számba akartam érezni a puncijának finom izét. Lába közé hajtottam a fejemet, és a nyelvem lassan végighúztam gyönyörű puncija vájatában. Úgy megremegett, hogy azt hittem el is élvez, de még nem. Mohón és mélyen vetettem bele magam puncijába. Három ujjammal benyúltam a résébe, és hosszanti irányban simogatni kezdtem a redőit. Siklott a kezem, annyira nedves volt Helga. Szabálytalanul vette a levegőt, és ütemesen mozgatni kezdte a csípőjét. Egészen a gátjától kezdve végighúztam a középső ujjamat úgy, hogy közben az ujjam félig belemerüljön a síkos ajkai közé. A végére elértem a kis csúcsot, aminek az érintésére összerándult, és feljajdult. Vele egyszerre csapott belém is egy villám, mert tudtam, most mit érez. Elkezdtem csak a kis duzzadt csúcsot simogatni körbe-körbe. Néha jobban odanyomtam, néha csak érintettem. Ütemesen mozgattam az ujjamat, néha lejjebb nyúltam, hogy egy kis nyálkát vigyek a felületre. Ő közben két kézzel belétúrt a hajamba, irányította fejemet. Láttam, ahogy egyre jobban elhomályosul a tekintete. A csípője egyre vadabb táncba kezdett, alig tudtam követni a kezemmel. Egyszer csak remegések sorozata futott végig a testén. Szeme lecsukódott és halk sikolyok hagyták el a száját. Egyre gyorsabban, szinte görcsösen remegett, közben szaggatottan vette a levegőt és sikoltozott.
- Most te jössz! - kiáltotta majd kaján vigyorral az arcán, megfogta a vállamat és hanyatt döntött az ágyon. Miután elhelyezkedett a két lábam között elkezdte puszilgatni, egyre feljebb haladva a lábszáramat, majd a combomat. Már éreztem a leheletét, ahogy fölé hajolt a vágatomnak, beleremegett a hasam. Bal kezével elkezdte simogatni a szeméremdombomat, majd a puncim felületét. Ahogy rásimultak az ujjai, úgy rezdült meg minden mozdulatra a csípőm. Végigsimította a puncimat, majd felnyúlt, és a nedvemet a melleimre kente. Lassan rámhajolt, és lenyalta a nedveimtől fénylő bimbóimat. Végignyalta a hasamat, majd egy határozott mozdulattal belenyalt a puncimba. Félig felültem, úgy összerándultam. Visszahanyatlottam, és csak szűkölni tudtam, ahogy módszeresen körbeszopogatta elsőnek az ajkaimat, majd középen folytatva fel egészen a csiklómig. Két hüvelykujjával picit feljebb húzta a puncim két szélét, így a kis gombom még jobban kikandikált. Az alsó ajkával végigszántotta a vágatomat, és láttam, ahogy ízlelgeti a bőven áradó nedveimet. Félig kidugta a nyelvét, és a hegyével körkörösen nyalogatni kezdte a csúcsocskámat. Néha egy kicsit jobban odanyomta, akkor mindig kiszaladt a számon egy sikoly.
Nem is tudtam irányítani a légzésem. Hol nyöszörgések, hol sikkantások hagyták el a számat. Egyre mélyebbre szántott az ajkaival néha felemelte a fejét, majd visszacsurgatta a nyálát a puncimra. Akkor mindig erősebben folytatta a nyaldosást. Körbezárta a csiklóm környékét az ajkaival, és a nyelve hegyével egy gyorsabb ütemben simogatta a csúcsát. Hatalmas hőhullámok törtek a testemre. Az izmaim felválta rándultak össze, mindenfajta irányítás nélkül. A csípőm egyre erősebben dobálózott, a hangom pedig el-elcsuklott a szabálytalan légzés következtében. Egyszer csak mélyről megindult egy már ismerős érzés. Átkúszott a tagjaimba, majd alul tetőzött. Vonaglások sorozata söpört végig a testemen, és kirobbant végre az a csodálatos érzés, amitől az ember egy pillanatra elveszti az eszméletét, majd minden izma egyszerre ernyed el. Tisztára nyalta a puncimat, majd az ő nedveitől maszatos számra vetette magát. Ismét őrült csókolózásba kezdtünk. A nedveink összekeveredtek a szánkban. Direkt nem nyeltem le az egyre jobban felszaporodó nyálam. Észrevette, és ő is így tett. Kis idő múlva már az állunkon csordogált a nyálunk, és én nem tudtam abbahagyni. Csókolgattam, nyalogattam a száját, melleit, annyira megőrjített nedvesen csillogó testének az illata.
Nem tudom meddig tartott "ámokfutásom" Helgán, váratlanul ólmos fáradtság öntött el. Lecsúsztam rólam, és mellé feküdtem. Beszélgetni kezdtünk.
- Mindig ilyen jó? - kérdeztem.
- Még lehet ennél sokkal izgibb is - mosolyodott el. - Imádok játszani a testeddel. Sugárzik belőled az élet.
- Köszönöm - rebegtem - nem hittem, hogy ilyen csodálatos lehet egy nővel. Ti ketten leszbik vagytok?
- Nem igazán, néha pasikkal is összejövünk, de egyre ritkábban, hiszen mindent megkapunk egymástól és az olyan szép nőktől, mint te vagy az anyukád.
Teljesen felé fordultam, hogy jobban láthassam az arcát, amikor felteszem neki a nagy kérdést:
- Nem unjátok soha?
- Miért kéne? - simogatta meg az arcomat - Mindig van valami újdonság, amit kipróbálunk, valami, ami újra és újra lázba hoz. Néha meg csak fekszünk egymás mellett, csókolózunk, simogatjuk a másik testét és az is elég.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L
2013. 12. 20. péntek 06:00
Egész jó. Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2013. 11. 4. hétfő 09:50
Jó volt. Válaszolok rá!
#4 papi
2013. 10. 31. csütörtök 10:41
Nem rossz. Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2013. 10. 31. csütörtök 09:16
Jó. Válaszolok rá!
#2 hairy_pussy
2013. 10. 31. csütörtök 06:50
10p Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 10. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!