A+ A-

Hatodik élményem

A szobámban ébredtem fel. Miután, úgy ahogy sikerült megszabadulnom a testemet borító akármitől magamra ráncigáltam a sortomat és egy trikót. Házunk kihaltnak tűnt, mint abban a filmben ahol egyik pillanatról a másikra eltűnnek az emberek. A parkoló is üresen ásítozott, ha voltak is vendégeink már elmentek. Egyedül maradtam? A konyhába benyomtam a maradék pizzánkat a mikróba és megvacsoráztam - legalábbis a falióra szerint. Valamikor éjjel jöttek haza. Mindhárman részegek voltak, de legjobban anyám volt kiütve. Alig tudott feljönni a lépcsőkön. Cipőjét a kocsiba felejthette, mert mezítláb volt, miniruhája felcsúszott és igazából már semmit sem takart. Fanni támogatta, de ő sem volt sokkal jobb állapotban. Egyre csak az hajtogatta, hogy nem bírom tovább, nem bírom tovább majd megállt a terasz közepén és elkezdett pisilni. Anyám annyira röhögött rajta, hogy elcsúszott előtte és a földön kötött ki.
- Esik az eső - ordította - Milyen fincsi, meleg, sárga eső. Óvatosan négykézlábra állt és megpróbál hozzáférni Fanni puncijához, de annyira imbolygott, hogy nem igazán találta el, megelégedett tehát a combja simogatásával. - Még Fannika, kérek még! - kiáltozta - Olyan fincsi volt, pisáld le a te kis ribancodat! Nem mozogj már annyit, tisztára akarom nyalni a picsádat.
Még szerencse, hogy senki nem jár az utcán, gondoltam. Leszaladtam, hogy ajtót nyissak nekik, mert biztos voltam, hogy ebben az állapotban a kulcslyuk megtalálása Mars expedíciószerű vállalkozás lenne számukra. Közben Helga is megérkezett, együttesen felemelték anyámat. Félreálltam és ők betámolyogtak az előszobába. Sok fura szagot éreztem már, de az, amit ők áraszottak mindent fölülmúlt. A drága pia, a méregdrága parfüm keveredett az izzadtság, punci és pisi illatával és együtt egy olyan különleges "bukét" alkottak, mely mindent elmondott arról, hogy mivel ütötték agyon az uncsi kedd délutánt.
Ahogy meglátott, Helga eleresztette barátnőit:
- Annyira örülök, hogy megvártál minket - búgta, majd átölelt.
Ahogy megéreztem ajkait a számon, megpróbáltam elhúzódni, de nem sikerült, bár szinte alkoholmérgezést kaptam a csókjától rájöttem, hogy nincs értelme ellenkezni: még részegen is sokkal erősebb volt mint én. Combjait az enyéim, közé dugta és olyan keményen megmarkolta a fenekemet, felkiáltottam a váratlan fájdalomtól.
- Élvezed mi? - kérdezte, és ahogy meztelen combja simizni kezdte a lábamközét.
- Hé,ti mit csináltok ott kettecskén - szólalt meg Fanni a díványunkról - gyertek csak ide a közösbe.
Nem volt választásom, persze minden bűnös ezt mondja, én is megpróbálhattam elszaladni, de eszembe sem jutott. Ez, gondolom jelent valamit nem? Miközben Fanni csillogó szemmel kihámozott trikómból, anyám a szó szoros értelmében letépte a tangámat. Elkábított a helyzet: három nővel egyszerre, három felnőtt, tapasztalt nő kényezteti a testem, teljesíti vágyaimat, lesi minden... . Helga hirtelen abbahagyta a puncim kényeztetését:
- Erőszakoljuk meg! - kiáltotta. Basszuk szét a kis picsa minden lyukát!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 16:54
Folytazsd Bernikke folytazsdtovább.
#8 zsuzsika 2014. 06. 13. péntek 06:38
Jó.
#7 papi 2014. 06. 12. csütörtök 16:32
Egész jó
#6 deajk2008 2014. 06. 12. csütörtök 09:43
a szex kiváló
#5 deajk2008 2014. 06. 12. csütörtök 09:43
folytasd!
#4 deajk2008 2014. 06. 12. csütörtök 09:42
10p
#3 deajk2008 2014. 06. 12. csütörtök 09:42
#2 A57L 2014. 06. 12. csütörtök 05:53
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 06. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?