A+ A-

Büntető Hivatal 3-4. rész

3. rész
Amíg a srác álmai nője gyötrelmein élvezkedett a 120-as szoba előtt, négy, épp csak kamaszodó fiú várakozott. Nem kellett sokáig várniuk, mert hamarosan nyílott az ajtó és rövid szóváltás után a fiúk beléptek a nézőfülkébe. Mint általában mindenki ők is felettébb izgatottak voltak. Még soha sem jártak itt, nem is járhattak volna, mert 18 év alatt senki sem jöhetett látogatóba. A srácok pedig csak 16 évesek voltak. Az, hogy mégis bejutottak, annak volt köszönhető, hogy egyikük apja itt dolgozott és elintézte, hogy a fiúk fiatal koruk ellenére, jelen lehessenek egyik barátnőjük első talpalásánál.
Persze fizetni így is kellett, úgyhogy a srácok nem kevés zsebpénzüktől váltak meg, ezért az élményért.
Mind a négyen lelkes csodálkozással bámultak a kínzókamrába és vették szemügyre a különböző kínzóalkalmatosságokat és segédeszközöket. Eddig csak hallomásból tudták, hogyan is néz ki ez a hely.
A verőember beszólította a beavatására váró lányt. A fiúk osztálytársa volt a lány, aki a mai napra kapta meg élete első idézését, úgyhogy ő is, nézőihez hasonlóan most járt itt először.
Elcsodálkozva nézett körül, sírásra álló szájjal megszeppenve ácsorgott a szoba közepén.
Rövid ujjú felsőt, rövid szoknyát és lábujjközes fekete sarut viselt. Mintásra lakkozott lábkörmei csillogva hívták fel a nézők figyelmét a gyönyörű formás lábujjakra.
A 18 év alattiak talpalását, a talpaló deresen hajtották végre. Régen mindenkinél csak ezt a szerkezetet alkalmazták, de időközben kifejlesztették a talpaló széket, de a derest is megtartották szintén a fránya "hagyományőrzésre" hivatkozva. Így minden szobában egymás mellett állt a két rögzítő alkalmatosság.
- Mivel először jársz itt, bizonyára még nem szoktad meg, hogy ilyenkor le kell vetkőznöd. - mondta kedvesen a pribék.
A lány megilletődve tétovázott és mintha nem értette volna kérdően nézett az emberre.
- Mi nem világos? Meztelenre kell vetkőznöd a büntetéshez! Mindent ruhát le kell vetned. - ismételte a pribék kissé türelmetlenül.
Erre már a lány vette a lapot és lehúzta felsőjét. Izgató látványt nyújtott fehér szilikon pántos melltartóba bújtatott formás melle. A fiúk csurgó nyállal hajoltak az ablakhoz, mikor a lány kilépett sarujából és előre hajolva letolta miniszoknyáját. Kis feneke gömbjei közé vágódott, szintén fehér tangája épp csak takarta gondosan borotvált szemérmét. A fiúk alig várták, hogy megpillanthassák a lány melleit. Még sohasem látták őt meztelenül, de nagyon kíváncsiak voltak már a testére. Ez a vágyuk hamar kielégítést nyert, mert a lány lecsatolta melltartóját és egymás után felhúzott lábakkal kilépett a tangájából. Most már a maga meztelen valóságában állt kínzója és nyálcsorgató osztálytársai előtt.
A pribék a dereshez invitálta. Bár a lány még sohasem látta az eszközt, mégis egyértelmű volt a feladat hason ráfeküdni a keskeny, a nyakat rögzítő pontja felé enyhén emelkedő deszkára, ami a mellek magasságában elvékonyodott, oly módon, hogy a rákötözött hölgyek mellei szabadon lóghattak a deszka két oldalán. A karok rögzítésére két oldalt körülbelül 45 fokban szétálló és felfelé emelkedő hasáb állt rendelkezésre, ami a könyöknél és a csuklónál szíjakkal volt ellátva. A rákötözött áldozat karjai hátra kicsavarodva kerültek rögzítésre. A lábakat pedig térdben behajlítva lehetett a talpalószékhez hasonló rudazathoz rögzíteni, ami szintén a bokát és a lábujjakat tartotta szorosan. A deres hátránya az volt, amellett, hogy a székben jóval kitárulkozóbb megalázóbb pózban foglal helyet a gyötretett, egyszerre látható kínzás közben az áldozat talpa és arca, addig itt vagy ez, vagy az helyezhető előtérbe. Ennek kiküszöbölésére helyezték a derest közvetlenül a nézők ablaka elé, hogy minél jobb rálátást biztosítson a fizetővendégeknek a pénzükért. Maga a deres használata apró figyelmesség volt a 18 év alatti lányok irányában, hogy legyen idejük megszokni a közeget, mielőtt a jóval kihívóbb székbe kerülnek majd.
Így hát a lány ott hasalt a bámészkodó fiúk előtt. Ezüstös szőkére festett vasalt haja ráomlott kitekeredett vállaira. Egyenes frufruja szépen engedte láttatni bájos arcát. Nagy szemeit már elöntötte a könny, arcocskája paprikavörösre szégyenült. Finom selymes, még érintetlen talpacskái kifeszítve várták a rájuk váró 100-100 botütést és a tüzes vassal történő billogot..
Amint már említettem, az első talpalás után egy billoggal szokás volt megjelölni mindkét talpat, aminek sebhelyét minden nő hordozta élete végéig.
A pribék hogy fokozza a hatást a lány elé tolt egy kis asztalt, amin többek között az elektromos billogvas is elhelyezkedett. Régen természetesen hagyományos parázson hevített vasat használtak, de a munka megkönnyítésére ide is betört a technika, és manapság már villannyal izzított bélyegzővasat alkalmaztak. A férfi, hogy fokozza a hatást bekapcsolta az eszközt, ami szinte azonnal vörös izzásba ment át.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.82 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 peti101100101 2014. 06. 5. csütörtök 23:59
betegesen valóságosan írja le a szenvedést, és szerintem ezért jó, de inkább horrornak mint pornonak
#7 A57L 2014. 02. 22. szombat 06:18
Nem rossz.
#6 Andreas6 2013. 08. 24. szombat 05:49
Kellene egy forradalom a történetbe, amelyben megszüntetik ezt a beteg, szadista rendszert, mellékesen kiherélik a hóhérokat, stb. Azokról is megvan a véleményem, akiknek ez a történet tetszik.
#5 genius33 2013. 08. 22. csütörtök 21:11
Nemrossz smile
#4 Rinaldo 2013. 08. 22. csütörtök 14:15
Én őket vertem volna a heréken és a péniszen kezdve.
#3 veteran 2013. 08. 22. csütörtök 14:02
Butaság,beteges írás
#2 papi 2013. 08. 22. csütörtök 10:55
Nem tetszik. Ilyet csak a "betegek" élveznek.
#1 Törté-Net 2013. 08. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?