A+ A-

Szerszámos fészer 1. rész

A nevem Ádám, egy kis faluban éltünk a családommal, a Mátra lábánál. A vidéki lehetőségekhez képest egész jól álltam a lányoknál és mivel elég korán érő srác voltam időm nagy részét az újabb lehetőségek befűzésével töltöttem. Az akciók azonban tizenöt éves korom miatt általában kimerültek egy - két vad csókcsatában és egy kis tapizásban, amit persze otthon vad maszti követett, valamelyik otthon őrzött szex magazinra. Az én generációm még a szabadban nevelkedett, nem volt otthon internet, így az egyetlen szex forrás az öregemtől elcsórt német filmek és lapok voltak. Talán innen ered az a mai napig tartó vonzalom az érett természetes szőrzetű hölgyek iránt ami akkor is feltört bennem mikor megláttam azt a gyenge minőségű zuhanyzós képet a szomszéd nőről.
Ági néni a szomszéd házikó takaros anyukája, nem volt az a klasszikus szépség, sőt korábban nem is szívleltem, mert a fiával Tomival osztálytársak voltunk és állandó összehasonlítási pontként használt, de ha úgy alakult a kerti munka, szívesen gyönyörködtem a bikini felsőrés szorításában ringó cicikben.
A két család hétvégén gyakran ült a tűz köré egy kis szalonnasütésre és csurdításra, a felnőttek iszogattak, mi fiúk tüzeskedtünk és hallgatóztunk, mert a sörök és felesek hatására az öregfiúk szívesen dicsekedtek szaftos hálószoba történeteket. Akkoriban kezdtek bejönni a fényképezős színes kijelzős telefonok, Zolinak(Ági férje) is volt egy vadi új Nokia 3200. Annyira féltette, hogy rá sem nézhettünk de elkövetett egy hibát és az asztalon hagyta őrizetlenül. Nekem sem kellett több, egy ügyes csellel két pohár közé fogtam egy szalvétával és irány a szobám. Miután kipróbáltam az összes játékot és végignyomkodtam minden alkalmazást, figyelmem a kamerára irányult. Nagyon kis alap VGA kamera volt, de ez akkor maga volt a csúcs! Készítettem pár képet és elkerülendő a lebukást kitöröltem a művészi fotókat, amikor megpillantottam a galéria következő elemét. A szám tátva maradt, végigfutott rajtam a remegés és ezzel egy ütemben hatalmas erekcióm lett. A képen Ági néni pózolt a fürdőszobájukban teljesen pucéran. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus testet rejt az otthoni bő felső. Nem túl nagy, de hegyes és előreálló melleket, nagy sötét bimbóudvart, lapos hasat és dús fekete punci szőrt láttam a kijelzőn. Gyönyörű volt, mintha egy német pornósztár lett volna a képen. Nem bírtam magammal, telefonnal a zsebemben, irány a wc - és azonnal hokizni kezdtem, szememet le nem véve a kijelzőről. Annyira fel voltam izgulva, hogy 5 - 6 rántás után rám tört az orgazmus és hatalmas mennyiségű spermát sikerült többé kevésbé a klotyóba lőnöm. Feltakarítottam magam után és még mindig remegve az izgalomtól visszacsempésztem a telefont.
Leültem a tűz mellé, szemben Ágival és teljesen másnak láttam mint eddig. Többet akartam, élőben akartam, érezni akartam. Ezt követően a szokásos reggeli és esti önkielégítéseim csak körülötte forogtak, elképzeltem mit tennék vele, hogyan simogatnám a melleit és nyalnám a bozontos puncit. Minden alkalommal percek alatt elsültem, de nekem ez már kevés volt. Látni akartam.
Elkezdtem Tomival, a szomszédi szintet haveri, baráti kapcsolatra emelni, így nem volt feltűnő ha napközben beugrok hozzájuk. Ági és anyám örültek, hogy jól elvagyunk, Tomi is örült, együtt lógtunk és beszélgettünk. Szépen óvatosan kérdezgettem, mindenről, de főleg az anyjáról. Ő pedig mesélt: Az anyjáék általában hetente 3 - 4X szeretkeztek, ezt onnan lehetett tudni, hogy ilyenkor becsukták a hálószoba ajtót és a nyögések is kihallatszódtak, de volt rá példa a zuhanyzóban is és a kis kerti fészerben!! Bingó!!!!! Számomra a fészer volt az érdekes, mert oda a mi szerszámosunkból nagyobb gond nélkül tudtam megfelelő kémlelő nyílást nyitni. A két épület szorosan egymás mellett ált, a mezsgyén egy közös fából készült fallal, nem volt más dolgom mint nem túl feltűnő helyeken lyukakat fúrnom. A terv jó volt, de rengeteg időt vett el az életemből.
Hosszú heteket töltöttem a fészer oldalában felállított sátorban izzadva, amit helyeztem el, hogy legyen alibim az ott tartózkodásra. Nyár, 40 fok , forróság, ott tartottam, hogy nem mertem elmozdulni a sátorból nehogy lekéssem az akciót. Damilból és egy karácsonyfa csengettyűből készítettem jelzőrendszert, biztosítva magam a fészer megfigyelésében. 15 - 20 vaklármán túl, ismét megszólalt a riasztóm! Sátorból ki, fészerbe lábujjhegyen be, már épp azt hittem megint nem lesz semmi mikor is huncut kuncogásra lettem figyelmes. Leemeltem a kémlelő nyílásom takarásául szolgáló locsolótalpat és átnéztem a lyukon. Odaát Ági és Zoli vadul csókolózott, kezeik egymás testén kalandoztak.
IIIIIGGGGEEEENNN!!!! Végre! Lélegzet visszafojtva nyúltam a nadrágomba és halásztam elő éledező farkamat, majd ütemesen verni kezdtem.
Eközben a szomszédban Ági kibújt a kis lenge virágos nyári ruhából, ezzel felfedve gyönyörű hegyes melleit, és Zoli elé térdelt kiszabadítani meredező férfiasságát. Nagy meglepetésem a szomszédnak nem volt nagy farka, zsenge korom ellenére már most jóval imponálóbb méretekkel rendelkeztem, ennek ellenére Ági pornósztárokat megszégyenítő élvezettel szopta. Nyalogatta a kemény farok hegyét, másik kezével pedig a golyókat becézgette, majd beszívta az egészet. Olyan mélyre engedte a szájába, hogy az orra Zoli hasfalához nyomódott, közben végig felfelé nézett. A szomszéd arcára nem volt rálátásom, de remegő lábaiból arra következtettem, hogy biztosan élvezi a kényeztetést. Az asszony folytatta a szopást, de guggoló pózra váltott, és jobb kezével saját testét kényeztette, Zoli arcába mosolyogva. Félrehúzta a kis fehér tangát és dús szőrzetébe túrt. A látványtól majdnem elélveztem, minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne spricceljek. Ági ujjai mélyen a puncijában matattak, mind a ketten nyögdécseltek, az én farkam is ütemesen csattogott a túloldalon, amikor hirtelen megálltak ... ledermedtem...lebuktam...a szívem olyan hangosan vert mint egy dízelmotor...elállt a lélegzetem...
- Á semmi, csak elzsibbadtam. - jött a válasz a szomszédból.
- Gyere, most már hagy dugjalak meg hátulról! - motozás és helyezkedés hallatszott. Átnéztem, de kiestek a látókörömből, átléptem egy másik lyukhoz, a munka asztal alatt és fölött is fúrtam egyet - egyet, az alsót fedtem fel először. Fantasztikus volt a látvány, az asztalon könyöklő nőt hátulról dugta, keményen, a pinából kisikló farok fényes kéj levet hagyott a pamacson és vissza. Cuppogott, a kemény baszástól, isteni volt, látnom kellett az arcát is dugás közben. Kihúztam a felső dugót is a lyukból, a csattogással párhuzamosan előre hátra ringó csöcsök látványa fogadott. A nyögések egyre gyorsultak, a zihálás felerősödött és én is egyre hevesebben ráztam a faszom. Egyszerre élveztünk el, nem bírtam magamban tartani a mindent elsöprő orgazmus hangjait, felnyögtem. Azóta sem volt még annyira intenzív orgazmusom mint akkor, időbe tellett összekapni magam, csoszogást halottam, Zoli papucsa volt, elmentek. Átnéztem a lyukon tiszta - e a levegő, a szívem is megállt egy pilla mikor Ági nézett velem farkas szemet. Felrántottam a nadrágom és berohantam a házba.
Ha gondoljátok folytathatom, a helyesírás nem az erősségem, de szerintem élvezhető,
Szavazz Te is!

Átlag: 8.72 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 t.555 2017. 10. 11. szerda 01:29
Rövid, de nagyon jó történet!
#20 Ulysses 2017. 04. 2. vasárnap 16:35
Jó kis tinitörténet. Kicsit rövid, de kezdésnek egyáltalán nem rossz.
#19 feherkalman1 2017. 03. 23. csütörtök 18:38
Nagyon jóóóóóó!!!!
#18 A57L 2015. 07. 1. szerda 04:16
Nem lett rossz.
#17 zsuzsika 2013. 07. 13. szombat 18:34
Nekem tetszett.
#16 listike 2013. 05. 20. hétfő 12:26
Csak így tovább 10pont.
#15 Bikmakkocska 2013. 05. 3. péntek 17:05
Eszméletlenül jó!
#14 jellygum 2013. 04. 22. hétfő 15:45
Mindenkinek köszönöm a pozitív hozzászólásokat, jól esett a bátorítás, elkészült a folytatás,feltöltöttem, idő kérdése és olvasható. Remélem a másod felvonás is tetszeni fog. wink
#13 zsoca1015 2013. 04. 21. vasárnap 07:54
Jöhet a folytatás
#12 hairy_pussy 2013. 04. 19. péntek 06:19
Mindenképpen kell a folytatás
#11 Yankie 2013. 04. 19. péntek 00:24
mindenképpen folytasd! A helyesírás ellenőrző nagy segítség lehet, ha bizonytalan vagy! wink használj openoffice-t! ingyenes szövegszerkesztő
#10 sipospista 2013. 04. 18. csütörtök 16:45
nem rosz sztori folytatást..
#9 sztbali 2013. 04. 18. csütörtök 15:18
Kell az a folytatás, mert ez így nincs befejezve.
#8 zsuzsika 2013. 04. 18. csütörtök 08:55
Jöhet a folytatás.
#7 author04 2013. 04. 18. csütörtök 08:48
Nagyon kedves, tipikus kamasztörténet, folytatást kíván. Idővel letisztul a stílusod és egy kis odafigyeléssel a helyesírásod is, ez csak rajtad múlik, indításként egy biztató 10-es!
#6 papi 2013. 04. 18. csütörtök 08:24
Ez így nincs befejezve, kell a folytatás
#5 gyuri0926 2013. 04. 18. csütörtök 07:59
Remélem megbasztad Ágit , írd le.
#4 genius33 2013. 04. 18. csütörtök 07:17
Jöhet a folytatás smile
#3 Rinaldo 2013. 04. 18. csütörtök 06:47
Jöhet a folytatás.
#2 tiborg 2013. 04. 18. csütörtök 01:49
Ne idegeskedj a helyesiras miatt. A sztori O.K.