A+ A-

Orgazmus receptre 1. rész

A fürdővíz forró volt, illatos és ellazító. Mila már jó fél órája feküdt a kádban. Tarkója alatt az összetekert törölköző már csak nem teljesen átázott. Élvezte, ahogy a kellemesen meleg víz nyaldosta a csupasz testét. Behunyta a szemét és igyekezett nem gondolni semmire. Leginkább arra nem, mennyi dolga, elintéznivalója is van még az esküvőig. Borzalmas volt még belegondolni is, hogy alig van készen valami, alig van lefoglalva valami és hát leginkább az volt a szörnyű, hogy mindent neki kellett egyedül elintéznie. Az eljegyzés után kedvesen, de határozottan elutasította mind az édesanyja, mind a leendő anyósa segítségét. Egész egyszerűen azért, mert abban a hitben volt, hogy Viktorral együtt fogják megszervezni az esküvőjüket. Persze ő, mint boldog menyasszony óriási lendülettel vetette bele magát a szervezésbe, ezernyi ötlete volt, elképzelései a dekorációról, zenéről, helyszínről, de bárhogy is adta elő terveit Viktornak, a férfi csak a vállát vonogatta és mindenre azt válaszolta, neki mindegy. Mila egy darabig még próbálkozott, aztán lelkesedését teljesen lehűtötte vőlegénye nemtörődömsége. Ennél jobban már csak a szexuális élete bosszantotta. Már ha egyáltalán lehet azt annak nevezni. Merthogy nem volt. Illetve... a fene tudja!
Mila gyönyörű, fiatal nő volt. Már a gimnáziumban is bomlottak utána a fiúk, de őt csak a tanulás érdekelte. Előrébb akart jutni az életben, semmiképp sem akarta bolti eladóként végezni. Többre vágyott és bár gazdag szülei révén nem lett volna szüksége semmi képesítésre, mert dolgozhatott volna a családi vállalkozásban is érettségi után, Mila szeretett volna kikerülni a szülei hatásköréből és minél messzebb kerülni a családi fészektől is. Így aztán egyetemre ment és elköltözött otthonról. A szülei nehezen egyeztek bele az elköltözésbe és egyetlen feltételként szabták meg, hogy akkor vesznek egy lakást Milának. Ő beleegyezett ebbe, hadd örüljenek a szülei, úgyis amint lehetősége nyílt rá, külföldre akart menni tanulni. Kapott egy lakást a belvárosban, Mila megelégedett volna egy garzonnal is, de szülei ragaszkodtak egy legalább másfél szobáshoz. Végül Mila beadta a derekát, de amikor édesanyja lakberendezőt akart hívatni, már betelt nála a pohár és kijelentette, hogy az ő lakását ő fogja berendezni. Így legalább elkerülte azt, hogy a saját kis kuckója is úgy nézzen ki, mint egy múzeum vagy egy bútorbolt kirakata, mint ahogy a szülői ház is. Mila ennél otthonosabbra vágyott, egy olyan élettérre, ahol látszik is, hogy élnek. Ez sikerült is. Szeretett egyedül lakni, és szüksége is volt az egyedüllétre, mert rengeteget tanult. A közgázhoz kellett is. Csoporttársaitól eltérően ő bizony nem bulizott, nem bocsátkozott alkalmi kapcsolatokba, sőt mi több, semmilyen kapcsolatba. Csak tanult, és valóban, amikor lehetőség adódott rá, azonnal kiment Londonba, hogy őt tanuljon tovább. Külföldön távol szülőktől, ismerősöktől, addigi életétől Mila különösen felszabadult lett, szinte kivirágzott. Természetesen köszönhető volt ez még valakinek, egy titokzatos fiatalembernek, Tomnak is, aki úgy lépett be Mila életébe, mint a forgószél. Kezdetben idegesítette Tom udvarlása, nem hitte el neki, hogy a férfi szépnek találja, valamiért ő nem látta szépnek saját magát. Aztán egy napon Tom a tükör elé állította és szembesítette saját magával.
- Viccelsz? Életemben nem láttam soha ilyen gyönyörű, zöld szemeket. Úgy tündökölnek, mint a smaragdok. Az arcod olyan hamvas, olyan üde. A hajad... egyszerűen meseszép, ezek a lágyan omló hullámos tincsek és ez a soha nem látott szín.
- Vörösesszőke. - bukott ki Milából.
- Igen, az. És a szád... az ajkaid... - suttogta, miközben megérintette a lány arcát. - Csupa érzékiség. - lehelte Mila arcába, mire a lány szemhéjai remegve lecsukódtak és Tom megcsókolta őt.
Ez volt élete első csókja. És természetesen Tom volt minden tekintetben az első. Mila egy évet élt Londonban és csak hazatérése előtt pár nappal engedett Tomnak. Mila szerelmes volt ugyan, de esze ágában nem volt Londonban maradni, azt gondolta, majd Tom költözik Magyarországra. Azt hitte, ha megtörténik köztük az, aminek meg kell, akkor Tom nem fogja elhagyni és követi őt haza. Aznap éjjel, mikor Tom elvette a szüzességét, különösen szép éjszaka volt, enyhe és csillagos. Tom sokáig csókolta mindenhol, simogatta az egész testét, de Mila felettébb zavarban volt. Merevnek érezte magát és bénának. Érezte, hogy ez nem az ő terepe és különösen bénító volt számára, hogy huszonévesen még szűz volt, nem hogy szűz, de tapasztalatlan is. Még soha nem élt át orgazmust, gyönyört, semmit. Tulajdonképpen azt sem tudta, mit kell majd éreznie. Csak feküdt és lélegezni is alig mert. Akkor gondolt először arra is, hogy talán még is jó lett volna előbb egyedül tapasztalatokat szereznie, hogy legalább valami halvány sejtése legyen az orgazmusról. De akárhányszor megpróbálkozott vele és magához nyúlt, szánalmasnak érezte és szégyenteljesnek, így tehát mindig feladta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 07. 4. szombat 06:20
Egész jó!
#8 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:40
Jó történet.
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 5. vasárnap 16:03
Marha jó, bár lehetett volna rövidebb.
#6 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 11:00
Nagyon jó.
#5 obszidian 2013. 03. 22. péntek 14:23
Elmegy.
#4 Haj Hab 2013. 03. 22. péntek 09:18
Úgy látom végre helyére kerültek a dolgok. A más által feltöltött történetet törölték? Vagy mi történt vele?
Ja, természetesen a történet szuper, türelmesen várjuk a folytatást itt vagy a blogodon Sznorina smile
#3 genius33 2013. 03. 20. szerda 10:36
Nekem tetszett smile
#2 Olvasó 2013. 03. 20. szerda 05:56
Folyt.köv smile
#1 Törté-Net 2013. 03. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?