A+ A-

Orgazmus receptre 3. rész

Mila elégedetten nyújtózkodott az ágyában. Vidám volt. És miért is ne lenne az? A tegnap este nagyon jól sikerült Ádámmal. Boldoggá tette a tudat, hogy Ádám kívánja őt. És az sem elhanyagolható, hogy ma estig nem látja újra Viktort. Örült neki és most ez kicsit aggasztotta. Hiszen az esküvőt javában szervezik, és ő férjhez megy Viktorhoz pár hónapon belül. Valóban ezt akarja? Nem, egy cseppet sem. És ha szakítana Viktorral? Azt kellene.
Ezen még rágódott egy darabig, majd oldalra fordulva észrevette, milyen késő van már és őt délben várják a szülei ebédre. Kiugrott az ágyból és zuhanyozni indult. A fürdőben hallotta, hogy csöng a telefonja. Gondolta, hogy az anyja már hívja. Semmi kedve nem volt ehhez az ebédhez. Az anyja be akart neki számolni, hol tart az esküvő szervezésével. Zuhany után sietve felöltözött és már indult is. Nem tévedett nagyot. Nagyjából az egész ebéd alatt az anyja azon sopánkodott, hogy még mennyi tennivaló van és hogy nyilvánvaló, hogy a fiatalokat hidegen hagyja életük legszebb napja. Persze apja védelmébe vette Viktort, hogy ez nem férfiembernek való elfoglaltság és különben is Viktor éjt nappallá téve dolgozik, azért, amit Mila nem akart. Ezek után végighallgatta a szokásos szöveget arról, hogy elfecsérli az életét házak eladásával, mikor dolgozhatna a családi vállalkozásban is. És mekkora szerencse, hogy van Viktor és ő mindent megtesz az üzletért. Ebéd után Mila hamar búcsút akart inteni a szülői háznak, mert már komolyan elege volt, de anyja még betuszkolta a nappaliba és ecsetelni kezdte, milyen virágot választott, milyen színű asztali futók lesznek, hogy a szalvétákon a monogramjuk lesz és neki már ki kéne választani a ruháját. Mila mindenre csak bólintott, mire anyja magából kikelve ordított lányával. Milának több sem kellett, megelégelve kibökte, ami már reggel óta komolyan foglalkoztatta.
- Anya, azért nem érdekel ez az egész, mert Viktort se érdekli! Nem várhatok el a vőlegényemtől egy kicsivel nagyobb figyelmet? Bár igaz, ő soha nem figyel rám, semmiben! És ebből kezd elegem lenni!
- Mit akarsz ezzel mondani?
- Csak azt, hogy lehet, hogy felbontom az eljegyzést!
- Hogy micsoda? - hallotta apja hangját mennydörögni az ajtóból. - Az nem létezik. Össze kell házasodnotok! Viktor veszi át tőlem az üzletet! Vagy szeretnéd te csinálni?
- Nem, apa, tudod, hogy nem.
- Akkor márpedig férjhez mész és kész!
Mila dacosan felszegte a fejét és szó nélkül elhagyta a házat. Hazament és bezárkózott a lakásba. Estefelé Viktor dörömbölt az ajtaján. Beengedte, bár nem volt benne köszönet.
- Apád azt mondta, jöjjek el hozzád és engeszteljelek ki, mert azt fontolgatod, hogy felbontod az eljegyzést. Igaz ez?
- Viktor, azt neked is be kell látnod, hogy valami rohadtul nem működik köztünk.
- Merthogy?
- Mi az, hogy merthogy? - kiáltotta Mila mérgesen. - Te szarsz a fejemre, nem foglalkozol velem és az esküvővel sem! Hetente háromszor - négyszer idejössz, de csak azért megdugj, amit ráadásul én nem is élvezek!
- Nem élvezel?
- Ne csinálj már úgy, mintha nem tudnád!
- Hát ezen könnyen segíthetünk, mondd meg, mi kell neked.
- Izgass fel, legyél gyengédebb és figyelmesebb!
- Hát jó. Vetkőzz le! - mondta és elkezdte ledobálni a saját ruháit.
Mila levetkőzött.
- Feküdj az ágyra és tedd szét a lábadat! - parancsolta.
- Ez neked izgatás? - kérdezte Mila.
- Ha élvezni akarod, tedd, amit mondtam.
A lány szót fogadott. Viktor a lábai közé térdelt és ráhajolt. Néhány apró, jelentéktelen csók után szájával rátapadt a mellbimbókra és szopni kezdte őket. Nem volt érzéki, de legalább durva sem. Mila felsóhajtott. Viktor akkor a combjai közé dugta a fejét és kellemetlenül lefetyelni kezdett. Élvezetet nem adott, de nyálat annál többet.
- Most aztán nedves vagy. - lihegte, miközben az arcát törölgetve óvszert vett elő a fiókból.
Mila már épp meg akarta kérni, hogy még izgassa, de Viktor abban a pillanatban a hüvelyébe tolta irgalmatlan méretű farkát. Mila felszisszenve próbált helyezkedni a csípőjével, hogy minél jobb szögben érhessék a lökések. Viktor dugni kezdte, puhán, lagymatagon. Mila érezte, hogy ez még rosszabb, mintha durva lenne. A férfi, mintha meghallotta volna a gondolatait, felgyorsította a mozdulatait és kisvártatva beleélvezett az óvszerbe. Mila elnyomott egy csalódott sóhajt, majd hagyta, hogy Viktor lekászálódjon róla. A férfi előbb felült, majd az oldalára dőlve felnyögött.
- Hát ez jól esett!
Mila felállt és a fürdő felé indult.
- Örülök, hogy legalább az egyikünknek jó volt. - mormolta.
- Mondtál valamit? - kiáltott utána Viktor.
- Nem, semmit.
A lány abban reménykedett, hogy mire visszaér a zuhanyozásból, Viktor már aludni fog, vagy ami még jobb lenne, fel lenne öltözve és indulna haza. Beállt a zuhany alá és elkeseredetten sóhajtott. Ez reménytelen. Viktor soha nem fogja a csúcsra juttatni. Valahogy meg kéne szabadulnia tőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 05. 21. szombat 06:39
Nagyon szép!
#8 A57L 2014. 09. 24. szerda 07:32
Nagyon tetszik.
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 5. vasárnap 16:21
Elég jó, de túl sokat írt a szülő nők gondjairól. Ez önmagában előny, de nem itt.
#6 v-ir-a 2013. 04. 1. hétfő 23:45
eddig 10 pontos mind a 3 rész smile
#5 mif23 2013. 03. 30. szombat 05:46
Nagyon jó! Izglommal várom a folytatást. Remélem hamarossan olvashatjuk tovább a történet alakulását.
#4 sztbali 2013. 03. 29. péntek 12:47
Halad a történet.
#3 Rinaldo 2013. 03. 29. péntek 07:28
Az a kretén nem érdemli meg ezt a lányt,
#2 joozsi 2013. 03. 29. péntek 04:19
Tetszik.
#1 Törté-Net 2013. 03. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?