A+ A-

Egy élet, három történet 2. rész - Szenvedés

Nos, megígértem neked, hogy folytatom a történetem.
Mikor beköltöztünk a közösen bérelt házba, tudod mi volt az első dolgunk? Felszentelni. Na, és mivel lehetett a legstílusosabban? Eltaláltad: szexszel.
Panni ennél a mondatnál hangosan felnevetett.
Késő ősz volt, hűvös és barátságtalan idő, lógott az eső lába, erre mondják, hogy gyerekcsináló idő van. Alig pakoltunk le, tüzet gyújtottam, s máris kellemes meleg járta át a szobát. Azt javasoltam próbáljuk kicsit feldobni a hangulatot, mindjárt átölelt jó szorosan szinte ropogtak a csontjaim. Amúgy gondolhatod, ha egy akkora darab pasi megszorongat még, ha szeretetből is ott kő kövön nem marad, de ő gyengéd volt én meg végtelenül szerelmes. Majd elaléltam már csak a gondolattól is, hogy ő az enyém. Gyengéden megcsókolta az ajkam, mindig átjárt a bizsergés, ha ajkunk összeért. Ez elég is volt ahhoz, hogy meginduljanak bennem a hormonok, hogy az agyamat elborítsa a szenvedély. Követelőzően húztam magamhoz. Tudod, van a pároknál az az összhang, minél többet vannak együtt, annál jobban összeszoknak. Ez az összeszokás annyira tud működni, hogy egymás gondolatait is kitaláljuk, és a mozdulatokból is következtetni tudunk, mit akarhat a másik. Nálunk ez nagyon könnyen működött, a szex hihetetlen harmonikus volt. Ahogy magamhoz húztam, ajkunk máris egymáshoz tapadt, mint két éhes pióca. Gyengéden toltam magam előtt a közös ágyunk felé. Izgatott a helyzet, egy idegen házban szeretkezni életem férfiával, akivel lehet, hogy az egész életemet leélem? Magával húzott, ahogy lefeküdt az ágyra, lovagló pózt vettem fel úgy ültem rá, csípőmet mozgattam a nemi szervén, amit a farmeren keresztül is hamar keménynek éreztem.
De nem akartam kicsit sem sietni, ráhajoltam a mellkasára, ő közben a popsimat markolászta, majd bontogatta ki a farmerből. Szinte az egész fenekem belefért a markába, szerettem, ha simogatja, kényezteti. Mikor a tangámba turkált, akkor roppant zavarónak éreztem már a ruháimat, igyekeztem is minél gyorsabban megszabadulni tőlük. Szerettem a szájára ülni, ő pedig szerette a nedvem nyalogatni, egész közel röpített így a gyönyör hídjához, de nem akartam egyedül átsétálni rajta. Meg akartam várni a szerelmem, hogy együtt kézen fogva sétáljunk bele a színes remegésbe. Együtt mégis csak jobb visszazuhanni majd a színtelen valóságba. Kiszabadítottam szűk farmerja szorításából, levetettem pulóverét, úgy ültem rá, éreztem, hogy combjaim közé veszem meztelen férfi testét. Megtámaszkodtam mellkasán, mikor beleültem ágaskodó farkába. Élveztem azt is, ahogy eltűnik bennem. Mindig lassan, centiről, centire fogadtam magamba, szerettem érezni ezt a pillanatot, megtartani csak magamnak, mikor egyesülünk, mikor összeolvadunk. Utána persze vadul hajtottam a lovacskát a gyönyörök hídja felé, nem mindig kíméltem az ágyat. Tempóztam le és fel, le és fel, Oszkár közben a melleim simogatta, majd félig fel - felülve csókot lopott kiszáradt ajkaimról, vagy a mellem nyalogatta. Egy -egy sikoly és mély nyögések keveredtek, itt nem kellett tartani, mint a panellakásban, hogy más is meghallja. Már tudtam szabályozni, mikor legyen orgazmusom, hogy egyszerre vesszünk bele a gyönyör, a kéj tejfehér ködébe.
Néhány másodpercre elhallgatott, majd a forró teából hörpintve, amit rendeltünk, újra folytatta.
A kollégáimon csak nevetni tudtam, mikor reggelente egyik frusztráltabban jött iskolába, mint a másik. Szinte sütött róluk a kielégítetlenség. Velem ilyen soha nem fordult elő, szerelmes és kielégített nő voltam.
Gondolkoztam rajta, tényleg szép volt az a három-négy év, amit együtt tölthettem Oszkárral, ha akkor és ott megszakad a kapcsolatunk, akkor maradtam volna egy szép élménnyel, s nem kellett volna annyi szenvedésen átesnem.
S akkor, mikor a legjobban kezdett el alakulni minden, akkor történt, a hatalmas nagy csalódás, amit tőle soha nem vártam volna. Egy nap egyedül voltam otthon, épp hazaértem az iskolából, mikor jött a postás és egy felszólítást hozott. Gyerektartásról. Azt sem tudtam, hogy nős volt, nemhogy gyereke van. Komolyan mondom egy kerek óra hosszát bőgtem. Mikor anyámnak elmondtam, ő azt mondta, nem szólt bele, de már az első alkalommal látta, hogy nem hozzám való. Volt benne valami, ami őt zavarta, nem tudta akkor megmondani, hogy ez a jellemében, a viselkedésében volt, de tudod, milyenek a szülők egyből megérzik, ha valami nincs rendben. Ő távolsági buszon dolgozott, járta egész Európát, mikor hazaérkezett, akkor próbáltam kérdőre vonni. Én azt hittem köztünk teljes az őszinteség, köztünk a harmónia, a szeretet, mi több a szerelem dominál. A válasza tudod mi volt? Hogy alapjában véve semmi közöm a múltjához, s hogy nyomatékot is adjon a szavainak olyat csapott a konyhaasztal közepére, hogy az egy az egyben összecsuklott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 02. 13. szombat 12:14
Az előző rész jobb volt,
#5 papi 2013. 08. 4. vasárnap 17:07
Remélem a következő rész jobb lessz
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 07:51
Ilyen történet nem szokott előfordulni ezen a fórumon, viszont nagyon jó, sok szerencsétlen ember járhat így, akik vakon mennek bele egy kapcsolatba.
Bőven vannak, lehetnek ilyenek, amikor az egyik fél kizárólagosan akar birtokolni, és magának szinte mindent megenged. Beteg lelkű emberek az ilyenek.

Az egyik legjobban megírt történet, amit itt olvastam. GRATULÁLOK, folytasd.10!!!
#3 Rinaldo 2013. 01. 30. szerda 09:59
Gyenge.
#2 genius33 2013. 01. 30. szerda 07:56
Érdekes smile
#1 Törté-Net 2013. 01. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?