A+ A-

Egy élet, három történet 3. rész - Bosszú

Tudod, azt mondják édes a bosszú, főleg, ha a lelkedben sértenek meg, egy olyan érzést fordítanak ellened, amire az életed is feltetted volna. Pontosan ezt éreztem én is. Megfogadtam, hogy megbosszulom a kizsarolt éveket. Minden reggel ezzel keltem, minden este ezzel feküdtem. Ahol tudtam fájdalmat akartam neki okozni. Mikor elutazott még egy puszit sem adtam, mikor megérkezett akkor sem. Szexről szó sem lehetett, meg is haltam volna, ha hozzám ér. Egyrészt bosszút akartam állni rajta, a sok szenvedésért, lelki fájdalomért, másrészt minél hamarabb szerettem volna megszabadulni tőle. Szerettem volna biztonságban tudni magam és a családom épségét is. Komolyan féltem tőle. Mindig attól tartottam, hogy éjszaka rám töri a szoba ajtaját és megerőszakol. Féltem nem fogadja el a kifogásaimat, mikor elutasítom a szexet, volt, hogy kétszer is hivatkoztam egy hónapban a havira, volt, hogy fejfájásra, gyomorfájásra panaszkodtam. Mindent kitaláltam, csak ne kelljen vele egy ágyba feküdnöm.
Elhatároztam ott fogok neki ártani, ahol a legjobban fáj, amit ha tudna, őrült féltékenységében talán bele is bolondulna.
Elhatároztam, hogy megcsalom.
Abban az ágyban, ahol régen annyi orgazmust éltünk át, abban az ágyban, ami mostanra a szerelmünk megcsúfolásának jelképe lett. Olyan erős volt bennem az elhatározás, hogy egy akármilyen jött-ment pasit is felszedtem volna. Nem volt egyszerű megvalósítani a tervem, mikor itthon volt, akkor minden lépésemet figyelte, még véletlenül sem állhattam szóba senkivel sem.
Egyik nap épp tankoltam a benzinkútnál a központban, valahogy épp egyedül voltam, mikor a másik kúthoz beállt egy fekete autó, kiszállt belőle egy középmagas, napbarnított srác, feszes pólója alatt látszott mennyire kidolgozottak az izmai. Nem túlzottan tetszenek a nagyon izmos pasik, de ezen a srácon önkéntelenül is megakadt a szemem. Végig futott az agyamon, hogyan szólíthatnám meg, de akkor és most, ha beül az autóba és elhajt, soha többet nem látom viszont. Bementem utána az üzletbe, kicsit figyelgettem, járkáltam lestem mikor indul kifelé, hogy épp akkor ejtsem el előtte a papírjaimat, reméltem, hogy lovagias férfival lesz dolgom és segíteni fog egy gyenge nőnek összeszedni a cuccait. Óh, legalább valami sokkal értékesebbre fogadtam volna. Percre pontosan ki tudtam számolni, hogyan reagál. A férfiak olyan kiszámíthatóak. Ez a kiszámíthatóság néha nagyon jól jön. Ahogy akkor is.
Szóba elegyedtünk, bemutatkoztam, megpróbáltam a lehető legkacérabban viselkedni, a mozdulataimmal is tudtára adni, hogy én bizony többet is akarok néhány kimért kedves szónál, amivel két idegen illeti egymást. Beültünk egy cukrászdába, én egy sütit ettem és egy üdítőt ittam, közben jól esett egy kicsit kilépni Oszkár zsarnokságának árnyékából. Közben elég sok mindent megtudtam az életéről, kiderült, hogy katona és sportrajongó, meg is jegyeztem, hogy ez látszik a szépen kidolgozott testén is. Sajnos én túl sok mindent nem mondhattam magamról. Annyit mondtam, hogy rossz a kapcsolatom az élettársammal. Nem akartam lerohanni, tudom jól, hogy a férfiak néha mennyire hirtelen tudnak visszavonulót fújni, ha rájuk tör a félelem. Másnapra megbeszéltünk ismét egy találkozót. Igent mondtam, de fogalmam nem volt, hogy szököm el Oszkártól. Mégis úgy éreztem, addig kell a vasat ütni, ameddig meleg, hogy ezzel a rossz metaforával éljek, ő az, akivel megcsalom. A felismerés szabályosan boldoggá tett. Ezért nem is állíthatott meg semmi, hogy másnap újra találkozzam a sráccal és harmadnapra, ahogy a nagykönyvben meg van írva, szeretkezzek vele egy falrengetőt.
Sikerült másnapra kijátszani Oszkárt és elmenni a titkos találkámra Levivel. Hosszasan beszélgettünk, mikor éreztem, hogy eljutottam arra a bizalmi szintre, mikor előhozakodhatom a dologgal, elmondtam neki, hogy mire készülök. Láttad volna a képét!
Panni kezébe temette az arcát és úgy nevetett.
Persze megmondtam neki, hogy ne féljen, mert amit biztos, hogy nem akarok az a hosszú távú, stabil kapcsolat, de ha működőképes lesz köztünk a szex, akkor bármikor összefuthatunk egy jó hancúrozás erejéig.
Tudtam, hogy Oszkár pár napon belül elmegy itthonról és nem tagadom, a hosszú hónapok szex megvonása azért látszott rajtam. Ki voltam alaposan éhezve.
Aznap reggel boldogan ébredtem, ez nem az a boldogság volt, hanem egy különleges szexuális zaklatottság, az elégedettség, hogy visszaadhatok valamit Oszkárnak a sok szenvedésből. Tudtam, hogy megtalálom majd a módját, hogy ezt közöljem is vele, mikor eljön az ideje, s mikor én is tisztes távolságban leszek tőle.
Oszkár végre elment, szabad volt a ház. Még át sem lépte az országhatárt, mikor Levi kopogott az ajtón. Kinyitottam neki és nemes egyszerűséggel közöltem: - Azt akarom, hogy abban az ágyban dugj meg, ahol Oszkárral is hancúroztam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2013. 08. 4. vasárnap 17:08
Egész jó
#5 dönci 2013. 02. 5. kedd 12:47
Nem szokványos erotikus erotikus történet, hanem egy családi dráma adja a hátteret. Érdekes!
#4 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:18
Nemrossz smile
#3 gyuri0926 2013. 02. 5. kedd 08:04
A német juhász sok mindenre jó lehet !
#2 Rinaldo 2013. 02. 5. kedd 07:23
Sikerül neki.
#1 Törté-Net 2013. 02. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?