A+ A-

Ments meg!

Jill felsóhajtott, mikor meglátta az újabb e-mailt Garethtől. Először még mulattatta őt kettejük kis titka. Sosem történt volna meg, ha tavaly nincs az a részeg péntek éjszakai szex. Maga a szex feledhető volt, ám ami másnap reggel történt, az már korántsem.
Gareth ügyetlenül próbálta elverni az ő seggét, hasra fordította őt meztelenül az ágyában, háromszor paskolt a fenekére, ekkor azonban sikerült felugrania és elszöknie, mielőtt a férfi megragadhatta volna. Gareth ugyan bocsánatot kért, de korántsem bánta meg tettét. Azt magyarázta, hogy ez az ő kis hóbortja, és hogy sok más hódításánál bevált, meg hogy rájött, leginkább tettekkel lehet levenni lábáról a kiszemelt alanyt, nem pedig szavakkal.
Jill néhány szóval kitért arra, hogy sohasem alázná meg saját magát azzal, hogy egy férfinek engedje elverni a seggét, és ha Gareth egy kicsit is tisztelné a nőket, kétszer is meggondolná, mielőtt még egyszer ráver valakinek a fenekére.
Gareth azonban nyilvánvalóan nem szívlelte meg, amit ő mondott neki. Sőt, láthatólag perverz örömét lelte abban, ha a legapróbb részletekig beszámolhatott neki épp soros szeretőiről és arról, hogy mennyire kedvüket lelték egy jó kiadós elfenekelésben és mennyire felizgultak ettől. Jill meg volt győződve arról, hogy a sztorik legtöbbjét - ha ugyan nem mindegyiket - csak kitalálta, és ezt meg is mondta a férfinak. Ettől függetlenül csak jöttek az e-mail üzenetek.
Jill most mély lélegzetet vett, és a legújabbra rákattintva kinyitotta azt.
- Tegnap este megint találkoztam azzal a vörös hajúval. Ebben a hónapban már harmadszor. Igazából arról beszélgettünk, hogy ő az állandó partnerem lesz. Remek segge van! És tényleg totál vörös, miután az ölembe fektettem és elfenekeltem.
Jill most a válaszra kattintott.
- Este hétkor a Vörös Oroszlánban. Csak mi ketten.
Négy órával később egymással szemben ültek a kocsma egyik diszkrét bokszában az asztalnál.
- Na, mi a helyzet veled? - kérdezte Gareth.
Semmi különös. Csak arra gondoltam, talán többet kellene eljárnod otthonról. Újabban túl sok időt töltesz képzelgéssel.
- Korántsem! Ilyesmire nincs is időm az új játszótársam miatt.
- Ja, amiatt a "vörös hajú" miatt? - azzal Jill az ujjaival mutatta az idézőjelet. - Hát igen, ti ketten igencsak elfoglaljátok egymást. És úgy látszik, ő a tökéletes számodra. Olyannyira, hogy akár te magad is teremthetted volna.
- Jól hallom, hogy kételkedsz, nyuszikám?
- Ugyan mért kételkednék abban, hogy találtál egy olyan nőt, aki tényleg élvezi, hogy egy hímsoviniszta disznó férfi fájdalmat okoz neki, csakhogy kielégítse önző szexuális vágyait? Naná, hogy vannak ilyen nők. És persze könnyű is rájuk találni.
- Bevallom, nem volt könnyű, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan vonzó vagyok.
Jill most felhorkant. Bár negyvenes évei közepén járt, erős testével és szikrázó szemével Gareth nem volt kellemetlen jelenség.
- De hát az internet csodás egy találmány. Tele mindenféle weboldallal és "cset"-lehetőségekkel, ahol a hasonló szemléletű emberek érintkezhetnek egymással.
- Úgy érted, hogy a hozzád hasonló perverz alakok megoszthatják egymással a mocskos fantáziájukat.
- Ne bomolj már! Találtam három nőt a neten, mindegyikük remek játszótárs. A legutóbbi kettő egy remek weboldalról: seggrepacsi partner.com. Az egyik a City Bankban dolgozik, egész napját azzal tölti, hogy jókora köteg pénzt számol, ezért tökéletes kikapcsolódásnak tartja, ha én veszem át fölötte az irányítást. Ki kellene próbálnod.
- Micsoda élmény lenne!
- Ne... most komolyan, tényleg meg kellene próbálnod.
- Nézd, Gareth, nagyon klassz volt az az éjszaka, de mint már elmagyaráztam neked, jelenleg nincs szükségem semmiféle hosszú távú kapcsolatra, főképpen nem...
- Várj egy kicsit, nem így értettem. Ha annyira biztos vagy abban, hogy egyetlen nő sem képes igazán, őszintén részt venni ebben...
- ...vagy pedig gyógyíthatatlan, ha azt képzeli, hogy őszintén azt akarja.
- ...vagy pedig gyógyíthatatlan! Hát jó, ha olyan biztos vagy ebben, keress nekem egy ilyet és mentsd meg.
- Hogy mi?
- Jól hallottad. Lépj kapcsolatba interneten egy ilyen megalázkodó nővel, győzd meg arról, milyen súlyos hibát követ el, aztán állj elő nekem a bizonyítékkal, hogy átformáltad őt olyanná, ami szerinted a normális. Ha igazad van, el fogom ismerni.
- Ennyi az egész?
- Na jó... és elviszlek vacsorázni abba az étterembe, amelyikbe csak akarod, függetlenül attól, hogy milyen drága és előkelő.
- Elfogadható alkunak hangzik. - Jill gondolatban már helyet foglaltatott az Ivy-ben.
- Persze ha nem lesz igazad - folytatta most Gareth -, akkor büntetést fizetsz.
- Büntetést?
- Aha. Mondjuk, ha nem sikerül megmentened egy ilyen szegény megalázott párát egy hét alatt, akkor újabb alkalmat adsz nekem, hogy vörösre verjem a feneked.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2014. 09. 6. szombat 21:20
Tetszett.
#5 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:08
Nem rossz írás.
#4 tiborg 2012. 03. 15. csütörtök 01:28
Ha megerted, hogy az elfenelenes csak korites a foetelhez, a tortenet jo.
#3 Rinaldo 2012. 02. 28. kedd 07:50
Végül jól behuzták a csöbe ée negkapta ami jár neki.
#2 joozsi 2012. 02. 28. kedd 03:16
Nem kedvelem a verős történeteket, de ez tetszik!
#1 Törté-Net 2012. 02. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?