A+ A-

Élvezetek konferenciája 4. rész

- Mi volt tegnap?
A banális kérdés sokszor elhangzott, és jelentését mindenki pontosan értette a recepciótól balra található fotelok és asztalkák tájékán, ahol már reggeli előtt megjelent néhány kolléga.
Az izgő-mozgó szemöldökű férfi előzőnapi alakítása nagy tetszést aratott, hiszen néhány kivételtől eltekintve majdnem minden lánynak felajánlotta, hogy az ő szobájában megigazíthatják a sminkjüket még a casting előtt - sokan azt hihették, hogy az a szoba a casting hivatalos öltözője -, és többen éltek ezzel a lehetőséggel:
- Tizennégyig számoltam, aztán valahol eltévesztettem, de húsznál többen jártak nálam - mesélte irigykedő pillantások kereszttüzében -, már úgy éreztem magam, mint egy vécésnéni. Az egyik csaj csak pisilni akart, és még nem is tetszett neki, hogy nézem közben, annak megmondtam, hogy keressen mosdó feliratot, vagy lehet, hogy ki is rajzolták az ő kedvéért, mire való a helyiség... De a többség normális volt!
- Megnéztél húsz csajt, hogyan pisil? - hüledezett valaki.
- Ne legyél már ilyen naiv, ha én sem vagyok! - kérte ki magának. - Jó, hogy nem azt kérdezed, hogy mennyit kértem egy pisilésért... Gondolod, hogy bevállaltam volna azért - kérdezte önfeláldozó arccal, rángatózó szemöldökkel -, hogy lássak egy csomó csajt, bugyit lehúzni, visszahúzni?
- De akkor mit csináltál azokkal, akik a te értékelésed szerint normálisak voltak?
- Változó. A cicijét mindnek megfogtam, és bíztattam, hogy biztosan sikerülni fog, mert az Oszkár éppen ilyen karaktert keres a filmjéhez.
- Ki az az Oszkár? - röhögtek egyre többen.
- Oszkár és Arany Medve - fuldokolt a csapat.
- Nem tudom, ez a név jutott eszembe, de valami híres amerikai rendező lehet, mert a lányok tisztelettel tekintettek rám, hogy én jól ismerem - válaszolta könnyedén - és az egyik még vissza is jött megköszönni, hogy biztos az Oszkár lehetett az, aki azt mondta: köszöni, és értesíteni fogják.
- Egyet sem dugtál meg? - kérdezte Péter gyakorlatiasan.
- Ezt az oszkárost, maradt is olyan hajnali négyig, akkor mondta, hogy most már várják otthon a castingról. - Serény szemöldökmozgással kisérve még hozzátette: - Sok sikert kívántam.
- És a többi tizennyolc?
- Nem volt kettő sem egyforma... most meséljem el egyenként? Mert ti elmamlaszkodtátok? Nem jutott egy sem a hegyére? - nézett körül gúnyosan.
- Neked mind ingyenes volt? Ezért nem jutott nekem! - zsörtölődött a szakállas. - Feljött szobára két csaj, gondoltam, alkalmi vétel, aztán meglátták a szobatársamat és azt mondták, akkor duplán kell fizetni.
- Megérte legalább? - érdeklődött László.
- Visszaalkudtuk a felére, mert mondtuk, hogy akkor elég az egyikük, de nem akarták egymást elhagyni... Hát, gyerekek! - sóhajtott a szakállas - mintha két guminőt kefélnétek, vagy robotot! Nekik aztán mindegy volt, hogy hová meg meddig, csak odatartották...
- Láttátok azt a szőkeséget - vette át a szót László - akinek vékonyabb a karja, mint egy felnőtt koma farka?
Többen bólintottak, morogtak.
- Úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit! Már néztem az órámat, hogy lekési a saját castingját, de megint elkezdett szopni....Te csak ne röhögj! - fordult Péterhez, majd a többieknek megmagyarázta: - Bejött ez a lakli Péter a szobába, éppen már a túlmunkánál tartottunk, A kiscsaj meg kapásból befogta őt is egy menetre... - Andrásra nézett, aki fülig érő vigyorral hallgatta a beszámolókat: - Jól hallom, te meg csak kísérgetted a bombázókat?
- Valahogy úgy...
A konferencia női résztvevői párosával szállingóztak a lifttől az étterem irányába, A kis castingos társaság is felkerekedett és nevetgélve válogattak a svédasztalos kínálatból.
*
Napközben az ugráló szemöldökű kollégát mind többen kezdték Oszkárnak nevezni, még olyanok is találónak tartották a filmes szoborhoz hasonlítani, akik nem ismerték a castingos előzményt.
- Te Oszi! Nincs mára valami program-ötleted? - kérdezte tőle András, és olyan udvariasan ártatlan képet vágott, hogy a megszólítottnak eszébe sem jutott megsértődni, mosolyogva továbbment:
- Csak nem a sminkedet akarod megigazítani?
- Andreával mi van? - állt András elé Párduclány. - Tegnap sem emlékszem, hogy láttam volna.
"Nem vagyok az óvóbácsija" - felelte volna András kapásból, ha más érdeklődik, így azonban inkább húzta az időt és kedvtelve nézegette a csábos vonalakat:
- Tegnap még megvolt, most meg talán valamelyik szekcióban ücsörög... ha van olyan egyáltalán.
- Nincs - vágta rá a lány, ő már felmérte ezt a lehetőséget.
"Ha elrabolták, majd visszahozzák" - gondolta a férfi, s megfordult a fejében, hogy Párduclányt megkérdezhetné, Andreát kereste-e már a szobájában. - "Vajon Párduclány is leszbi? - töprengett. - Még mit nem?! Andreának szerezzek csajokat?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 10. 23. szerda 04:21
Nem rossz.
#5 zyzy7 2013. 03. 2. szombat 17:24
Még, mégggg folytatást akarok, de gyorsan!!! smile
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 28. hétfő 21:31
Q hosszú, Q unalmas.
#3 genius33 2013. 01. 25. péntek 13:43
Szuper! smile
#2 Rinaldo 2013. 01. 25. péntek 08:47
Remélem sikerül Andreát is meg dugni.
#1 Törté-Net 2013. 01. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?