A+ A-

Beavatva 5. rész

A szélcsendes forróságban a nyugodt tó vize unottan lötykölte a parti sziklákat. Egy-egy komolyabb csobbanást talán csak a bevezető lépcső fém váza keltett. A távolban messzi strandok látogatói színes pontokként szakították meg az égszínkék felületet. Erikáék kertje is csendbe burkolózott. Szél nem susogott a fák levelei között, ember nem mozdult a napsütötte fövenyen, csak néhány rovar ciripelése, madarak bágyadt csicsergése hallatszott itt-ott. A ház, amely máris bódult, rózsaszín ködös kalandoknak adott otthont, kihaltnak és elhagyatottnak tűnt ezen a délutánon. Egyedül az előtte parkoló autó jelezte, hogy van itt valaki.
A házban csend - de csak első hallásra. A konyhában mosogatásra váró edények, a még vizes-párás fürdőszoba, a helyenként szétdobált ruhák egyként hallgatták a nagy nappaliból kiszűrődő zajokat. A nappali most nem volt elsötétítve, az ablakon át akadálytalanul beömlő fény árasztotta el Nikit, Erikát és Ádámot. Utóbbi kiszolgáltatott helyzetben: A két szerető bokáinál, csuklóinál fogva finoman, de határozottan az ágy sarkaihoz kötözte őt, majd a tehetetlenül fekvő fiút kezelésbe vették. Erika hason feküdt, feje hümmögve, kéjes pillantásokkal bólogatott a felizgatott szerszámon. Ádám sem kitérni, sem ellenkezni nem tudott, de még szólni sem. Niki, Erika 16 éves lánya a fiú szája felett térdelt, és lázas vonaglás, halk nyögések között kényszerítette nyalásra.
Egyikük sem szólt. A szobában csak halk lélegzést, zihálást, cuppogást lehetett hallani, mintha csak egy lusta délutáni szieszta lenne mindez. Ádámnak azonban nem az volt. Teste megremegett, szinte görcsbe rándult... Újból megadta magát az anya-lánya párosnak, és tehetetlenül, nyögve, rángva élvezett el a kéjes börtönévé vált ágyon. Erika szopta még egy kicsit, aztán kiengedte szája fogságából a kikészült hímtagot.
- Jól van, elélvezett. Megvolt a harmadik is - állapította meg szinte számító hidegséggel. Lánya, Niki kipirult arccal, széles mosollyal szállt le a fiú csurom nedves arcáról.
- Kikapcsolom a kamerát - mondta, nem kevesebb számítással a hangjában.
A kamera! Ádám kifáradt arccal nézett bele még utoljára, ahogy Niki ráirányította az objektívet, és utána leállította a felvételt.
- Jó anyag lett, anya - nevetett Niki. Erika bíztatólag megpaskolta Ádám farkát, arcát, majd eloldozta a fiút.
- Jó voltam? Megfeleltem? - kérdezte kissé berekedve, hallani lehetett, hogy egy jó ideje már nem beszélt...
- Jó voltál Ádika, mindenkinek tetszeni fog!
A kamera! Ahhoz, hogy megérthessük az eseményeket, vissza kell ugranunk az időben néhány napot. Ádám nyaralása újdonsült, mondhatni perverz szeretőivel álomszerűen indult. Erika, az érett, tapasztalt, telt testű nő, és vékony, huncut, bevállalós tinilánya mámoros kalandokkal ajándékozták meg. De a fiú nem tudta, hogy a puszta szórakozáson túl más terveik is vannak, ezzel pedig már a nyaralás első napjaiban szembesítették.
- Gyere Ádi, meg kell beszélnünk valamit - ölelte át egy alkalommal a fiú vállát Erika, és mosolyogva a kalandok szobájába kísérte. - Látod azt ott az asztalon?
- Igen, látom - mondta a fiú közömbösen. - Egy videókamera.
- Pontosan. És ezentúl fel fogjuk venni, amit csinálunk veled. - Erika mosolya vonzó és bíztató volt, mint mindig. Ádám viszont érezte, hogy emögött más is van.
- De miért?
- Hogy miért? Pénzért, kisfiú - lépett fel oktatólag a nő. Pillantása egyszeriben nem volt annyira barátságos, mint inkább hideg és szigorú. - Azt hiszed, az otthon végzett munkám csak aktatologatás és táblázatok töltögetése? Hogy nincs mellette másfajta vállalkozásom? - Ádám egy pillanatra elképedt. Az édenszerű, kéjes álomvilágból egyszer csak egy üzleti tárgy szerepében találta magát. A beavatása, az Erikához intézett látogatásai, Niki megismerése, a hirtelen megszervezett diszkrét nyaralás célja mindvégig az lett volna, hogy anya és lánya filmezéssel keressen még több pénzt?
Miközben Erika ezt fejtegette a ledöbbent fiúnak, Niki behozott a szobába egy laptopot, lerakta az ágyra, és szó nélkül egy weboldalt jelenített meg rajta. Ádám szinte szólni sem tudott a döbbenettől. Az oldalon fizetős videók voltak, a jó részében Erika egyedül szerepelt. Pózolt, vibrizett, masztizott. Aztán feltűntek a fiúk. Fiatal, vékony fiúcskák, akikkel Erika játszott, nem egyszer kiszolgáltatott, kikötözött helyzetben. A weboldal teljesen ismeretlen volt a fiú számára, láthatóan privát céllal hozták létre, nem a nagyközönség számára.
- Ez az én kis magánvállalkozásom - mosolygott a nő. - Ide fogunk rólad kis filmecskéket rakni, az én prominens és diszkrét közönségem legnagyobb örömére. A férfi és női vásárlóim is imádnak engem, és ahogy betanítom a fiúkat - nevetett. Ádám nem szólt semmit. Nikire nézett, aztán az anyjára. - Niki nem szerepel ezeken, őt nem filmezem. Ő az operatőr! - mindketten nevettek. - Ha meg úgy alakul hogy beszáll, a kamera sosem rá van irányítva, hanem... - és azzal Ádám farkához tette a kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 04. 30. szombat 07:29
Egész jó!
#11 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:14
Egész jó
#10 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:56
Nem rossz.
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 12. vasárnap 18:27
Ez túlzás!
#8 mackó2009 2012. 11. 7. szerda 22:45
hát igen mindenért fizetni kell
#7 tiborg 2012. 07. 5. csütörtök 08:06
Aha. Ertem. A 18 eves srac kiskorunak nez ki, igy "pedophylia" amitja a vasarlo kozonseget.Jo idea ebbol a szemszogbol.Az akcio viszont igen gyenge!!!
#6 v-ir-a 2012. 06. 25. hétfő 22:25
ok gabriel1981 nyes
haszna mindenképp van, hisz szűz fiú volt és olyan dolgokat próbált ki, amit, valljunk be őszintén, sok ember nem...
nem is a fiút sajnáltam, hanem sokkal inkább nem szeretem a számító nőket
és ahogy olvastam, ( és várható volt), még élvezi is a helyzetet, és várja is ezeket a szitukat....
#5 gabriel1981 2012. 06. 25. hétfő 21:31
@v-ir-a

Anyagi haszna talán (még?) nincs belőle, de azért szerintem nem kell sajnálni. smile A folytatás egyébként már készül, természetesen nem csak a filmezésről fog szólni. smile
#4 v-ir-a 2012. 06. 25. hétfő 18:15
Rinaldo be kell vallanom, h élvezettel olvasom a véleményeidet nyes
a történeteket zanzásítod, és ez nekem roppantul tetszik nyes

a beavatva 5.-ről: szegény fiút jól behülyítik, ő a főszereplő és ő nem húz hasznot az egészből nyes vagy rosszul látom a szitut?
#3 Rinaldo 2012. 06. 25. hétfő 13:30
Számitani lehetett rá,hogy a nó nem önzetlenül baszik vele és még a lányát is meg baszatja.
#2 sanyi0227 2012. 06. 25. hétfő 09:08
kicsit perverz,de jó volt
#1 Törté-Net 2012. 06. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?