A+ A-

Beavatva 3. rész

Egy pár frissen tisztított, hófehér sportcipő. Fehér zokni, vadonat új, krémszínű bő rövidnadrág, alatta a legmárkásabb feszülős boxer. A gyűrődésekre árgus szemekkel odafigyelve felvett szellős, bő póló. Selymesre borotvált arc, tusfürdő illatú test, néhány fújás a kedvenc parfümből. Ádám némiképp elégedetten mérte végig magát a nagy tükörben. Minden készen állt egy újabb kalandra az ő titkos szeretőjével. Erikával, aki hiába volt több mint kétszer olyan idős, mint ő maga, az általa nyújtott örömök földöntúliak voltak.
Megérkezett a nyár, és ez nem csak iskola szünetet jelentett, de mivel Erika otthon dolgozott, jóval sűrűbb találkozókat is. A vékonyka, kölyökképű Ádám még nem mindenre érezte késznek magát az ágyban, nem adta meg magát Erika minden (talán kissé perverz) vágyának, de a szexet egyre felszabadultabban művelte. Persze továbbra is zavarban volt, és aggódott, mindent jól csinál-e, de a tapasztalt, türelmes nő kezei, szája és teste minden alkalommal a mennyekbe repítették őt.
Ez az alkalom viszont más volt, Ádám ezt még nem sejtette. Erika, ez a mindig mosolygós teltkarcsú hölgy ismét szívélyesen fogadta, már az ajtóban megölelte kis védencét.
- Ádikám, már nagyon vártalak. Kerülj beljebb, ma nagy nap lesz. Van számodra egy meglepetésem.
- Milyen meglepetés? - riadt meg kissé a fiú, aki Erika kikötözős szexjátékain kívül nemigen engedett mást, és most hirtelen úgy érezte, a nő megint valamit kitalált a számára.
- Ne ijedj meg, örülni fogsz neki. Gyere!
Elhagyva az előszobát, Erika a konyhába invitálta a nagykorúságát még mindig csak ízlelgető fiút, akinek belépve a helyiségbe, egy pillanatra földbe gyökerezett a lába. Az étkező asztalnál egy vékony, fiatal lány ült. A csíkos térdzoknit, rövid kék szoknyát, vele megegyező színű felsőt viselő, vállig érő barna hajú lány baba arccal, összezárt térdekkel, kezét tördelve ücsörgött az egyik széken, előtte az asztalon hatalmas pohár narancslé. Ahogy Ádám belépett, a lány ránézett nagy, félénk szemeivel, és zavartan mosolygott. A fiú hirtelen szólni sem tudott, nem tudta mire vélni a "meglepetést".
- Ő itt a lányom, Niki - mosolygott Erika. - Mivel elkezdődött a nyári szünet, így hát itthon van, gondoltam, bemutatom neked. Sokat meséltem már neki rólad! - Ádám ekkor azt hitte, hogy lőttek a randijának. Ha a lánya itt van, akkor Erika biztos nem fog huncutkodni vele. Zavartan intett a fiatal lánynak.
- Sz... Szia, Ádám vagyok.
- Niki - mosolygott a lány, majd nagyot kortyolt a narancsléből.
- Na ne állj már ott olyan rémülten - nevetett Erika -, gyere ülj le, Ádi. Niki mindent tud rólunk, úgyhogy gyere csak, beszélgessünk. - Ádám szó nélkül helyet foglalt, próbálta elkerülni a lány tekintetét, aki viszont folyamatosan őt nézte. Anyuka hozott egy pohár nedűt a fiúnak is, aztán leült a két fiatallal szemben.
- Na szóval - kezdett bele -, tudod hogy én elég nyitott nő vagyok. Neked ezt nem kell magyaráznom - nevetett. Ádám meg pirult. - Niki 16 éves, és még nem volt fiúval. Persze mi már sokat beszélgettünk a szexről, és már nem is teljesen ismeretlen neki a téma, köszönhetően néhány vibrátornak és játéknak amit vettem neki - itt már Niki is pirult -, de igazi hús-vér fiúval még nem csinálta. És arra gondoltam, te sem voltál még korodbeli lánnyal, hát itt az ideje.
- Huhh, izé... - Ádám nem igazán tudott mit mondani.
- Na mit szólsz Ádi? Tetszik neked Niki?
- Igen... Nagyon szép vagy - fordult oda a lányhoz. Talán ez volt élete addigi legvadabb udvarlása... Niki persze oldottabb volt már, az alma nem esett messze a fájától.
- Te is tetszel nekem, helyes srác vagy - mosolygott. Fiatalos arca ellenére testileg talán még Ádámnál is érettebbnek tűnt, hiába a korkülönbség. Mellei már izgatóan domborodtak a ruha alatt, formás, feszes alakja arról árulkodott, hogy sportol is valamit. Ádám zavarán csak felbátorodott, és szívesen kacérkodott a félénk fiúval.
- Lenne kedvetek kipróbálni, tanulgatni? - kérdezte végül Erika. Niki lelkesen bólogatott, Ádám pedig szívesen mondott igent, de hirtelen megint úgy érezte magát, mint Erikával első alkalommal.
A hálószobában aztán Ádámon úrrá lett ugyanaz a mérhetetlen, varázslatos izgalom, mint amit szüzességének elvesztésekor érzett. A reggel a tükör előtt önmagát méregető, magát szinte már kemény férfinek érző ember eltűnt, és újra az a félszeg kisfiú volt, aki annak idején. Ahogy Erika segítségével lassan levetkőzött, és látta, ahogy Niki is veszi le a ruháit, szinte szédítő köd ereszkedett rá. Leírhatatlan belső bizsergés és izgalom fogta el, amint a fiatal lány meztelen teste megjelent előtte. Niki az a lány volt, akiről Ádám fiatalabb korában is fantáziált. Fiatal, vékony, formás. Az, aki Erika soha nem lehetett kora és alkata miatt, és hiába élt át mennyei gyönyöröket az anyával, most mégis úgy érezte, a lánya lesz az, akivel igazán elvesztheti testi-lelki ártatlanságát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 04. 30. szombat 07:10
Nagyon tetszett!
#11 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:13
Nem rossz
#10 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:57
Jó írás.
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 12. vasárnap 18:21
10.
#8 Laimward 2013. 04. 8. hétfő 10:01
10es
#7 mackó2009 2012. 11. 7. szerda 22:28
kiváló
#6 tiborg 2012. 07. 2. hétfő 06:13
Szoval, azert a fiu mar szoros, csak a cerkaja rovid,vagy vekony, vagy mi? es mar onallosagra torekszik!!!
#5 sanyi0227 2012. 06. 19. kedd 14:45
minél hamarabb a következőt
#4 Biggabo 2012. 06. 17. vasárnap 01:51
Kezdek irigykedni a srácra! smile
#3 tenzin 2012. 06. 17. vasárnap 00:24
remek
#2 Rinaldo 2012. 06. 15. péntek 15:22
Jó nagy kurva ez az anya,hogy megbasszatta a lányát.
#1 Törté-Net 2012. 06. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?