A+ A-

Beavatva 2. rész

Ádám a fürdőszobában, a tükör előtt állt, és nézegette magát. Ugyanaz a vékony, kisfiús test állt vele szemben, mint korábban, mégis másképp értékelte. Már nem volt szűz. A nála jóval idősebb és érettebb Erika érzéki teste, szája, kezei segítettek rajta, most pedig a második találkozóra készült. Már tudta, hová kell mennie és azt is, hogy mire számíthat. Frissen borotvált farkát ellenőrizte, hogy mindenhol rendben járt-e a borotva, majd felöltözött, és izgatottan útnak indult.
A környék mit sem változott az elmúlt hetekben, és még az időjárás is kegyes volt. A meleg napsütést friss tavaszi szél enyhítette. A nemrég nagykorúvá vált, és irigylésre méltó módon felavatott fiú már nem hezitált, amikor a ház elé ért. Szívével a torkában bár, de becsengetett. A kertkapu hívogatón berregett, a ház bejárati ajtaja pedig már nyílt is. Erika mosolyogva, mint a múltkor, de lengébben öltözve állt, és integetett.
- Szia te drága! - üdvözölte a most már sokkal bátrabb fiúcskát. Elcsattant néhány puszi, majd egy szokatlanul hosszú és szoros ölelés... Ádám újra érezte a kívánt nő illatát, megérinthette telt, puha testét, ami oly sok örömet szerzett neki már eddig is. Az ölelésből simogatás, a simogatásból rögtön apró csókok lettek, de Erika nem akart ennyire rohanni.
- Gyere kis tanítványom - invitálta beljebb - már nagyon vártalak, és kitaláltam neked pár új dolgot.
- Milyen dolgokat? - Ádámba egy pillanatra visszatért az első alkalom bizonytalansága és idegessége.
- Csupa izgalmas játék - mosolygott Erika. Leültek és beszélgettek, általános dolgokról. Ádámnak jól esett, hogy a nő nem csak a testére, de kicsit az életére is kíváncsi volt. Barátok, iskola, hobbi... Szóba került minden, de az apró érintések, simogatások nem maradtak abba, így a fiún lassan de biztosan egyre inkább úrrá lett a szexuális izgalom. Végül vendéglátója rövidre vágta az unalmas témákat, és rátért a lényegre.
- Van valami, amit szeretnél kipróbálni, Ádi?
- Hát, nem tudom... - Ádám nevetéssel próbálta leplezni zavarát.
- Biztos van ami izgat, én tapasztalt vagyok, megmutatok neked bármit. - Erika keze ekkor már Ádám lába között járt, és a könnyű rövidnadrágon keresztül még a kis méretű farkát is tökéletesen érezte, annyira kemény volt.
- Szívesen...
- Na? - Erika égett a kíváncsiságtól.
- Szívesen kinyalnám megint a puncidat. - Erika hangosan felnevetett.
- Hát azt el is várom! Máskülönben mi lenne velem? Tudod ez itt - és azzal megmarkolta nadrágon keresztül Ádám farkát - nem lenne nekem elég. - A fiúnak ez nem esett jól hirtelen, de nem is ringatta magát abba az álomba, hogy alaposan ki tudjon elégíteni egy érett, tapasztalt nőt. Ő ide tanulni jött, és örömmel vállalta ezt a feladatot.
- És akkor milyen játékot találtál ki nekem? - kérdezte megilletődve.
- Menjünk fel a hálószobába, megmutatom, édes.
A háló már ismerős volt a fiú számára. A nagy franciaágy hívogatóan állt a helyiség közepén, még a Nap is hasonló szögben világította meg a részben elsötétített szobát, mint a múltkor. A szemben lévő zuhanyzó most sötét volt és elhagyatott, de nem is tervezték használni. Ádám egyenest a zuhany alól jött szinte, Erikán pedig még érezni lehetett a tusfürdő friss illatát... Ezért sem volt rajta fehérneműn és egy köntösön kívül más, amikor a srác érkezett.
Egymással szemben álltak. Ádám Erikát, Erika Ádámot vetkőztette mosolyogva, néha kicsit összeakadva, egymást simogatva. A fiatal fiú továbbra sem tudott betelni a nagy, érett mellekkel, a telt idomokkal, amikről korábban azt hitte, sosem izgatnák őt fel. Kicsi de kőkemény farka rugószerűen ugrott elő, amikor Erika letolta róla a nadrágot, az alsóval együtt. Egy kis meztelen ölelkezés és egymás csókolgatása után a nő vette át az irányítást.
- Most pedig feküdj szépen le az ágyra Ádi, hanyatt. - A fiú így tett. - Most pedig add ide a kezeidet. - Ádám ekkor vette csak észre, hogy a franciaágy felső, rácsozott részéhez puha, fekete bőrszíjak vannak erősítve.
- Mit csinálsz? - kérdezte zavartan.
- Kikötözlek az ágyhoz, drága - nevetett Erika.
- Micsoda? Miért?
- Nyugi kisfiú, élvezni fogod! - Újdonsült tanárnője gyanúsan gyakorlott mozdulatokkal fogta meg és szíjazta le Ádám csuklóit. Amikor végzett, a fiú megrántotta mindkét kezét, de a szíjak erősen tartották. Erika csak mosolygott.
- És most? Mi lesz velem?
- És most - kezdte Erika, miközben Ádám fölé térdelt az ágyon - enyém leszel, és azt teszek veled amit akarok. És te semmit sem tehetsz ellene. Szeretnéd? - Azzal végigsimított a fiú testén, kezébe vette a farkát.
- Oh igen, szeretném...
- Eljátszom a kis faszoddal, szeretnéd? - Azzal lassan húzgálni kezdte.
- Igen, nagyon szeretném, kérlek... - Erika nagyon élvezte a helyzetet, a fiú játékosan kiszolgáltatott helyzete láttán erősen nedvesedni kezdett a puncija. Lassan ráfeküdt Ádámra, melleivel simogatta a testét és a farkát, lassan végignyalta, egészen le aztán fel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 04. 30. szombat 07:00
Nagyon jó!
#9 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:12
Nem rossz
#8 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:58
Elég jó.
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 12. vasárnap 18:17
Eléggé iskolás, de nem rossz.
#6 mackó2009 2012. 11. 7. szerda 22:19
remek a folytatás
#5 tiborg 2012. 07. 2. hétfő 05:58
Hat, ha a fiu 18 evesen szuz volt, talan fel sem fogta #2, hogy mit beszel Erika ,hogy mekora "eleg"??! Ezt en sem tudom,"Mekora eleg??"
#4 tenzin 2012. 06. 17. vasárnap 00:07
remek
#3 Rinaldo 2012. 06. 15. péntek 15:04
Úgy látszik,hogy profi kurva kezébe került.
#2 v-ir-a 2012. 06. 7. csütörtök 22:01
"Tudod ez itt - és azzal megmarkolta nadrágon keresztül Ádám farkát - nem lenne nekem elég. - A fiúnak ez nem esett jól hirtelen" istenem micsoda bók...szegény fiú amikor megdugta akkor is ez jutott eszébe?...
#1 Törté-Net 2012. 06. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?