A+ A-

Nővérem és kisöcsém

Érdeklődéssel olvasom a történeteket és hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy közreadom a mi kis családunk titkát. Magamról annyit, hogy Anettnek hívnak és 18 éves vagyok. Jelenleg egy kereskedelmi szakmunkásképzőben tanulok. Budapesten lakunk az egyik kerületi lakótelepen. Van egy 24 éves nővérem Ildikó, aki most az egyik híres modellházban dolgozik eladóként. Én sem vagyok csúnya de el kell ismernem, hogy Ildi nagyon szép. Én 170 centi magas vagyok Ildi 183. Hihetetlenül jó az alakja és az arca is nagyon szép. Hosszú fekete a haja és nagyon nagyok a mellei amit be kell vallanom irigylek tőle. Az enyém se kicsi és nagyon jó formájú de az övé olyan amiről a lányok álmodnak. Akkora mint egy dinnye és hihetetlenül kerek. Természetesen mondanom se kell csak úgy bomlanak utána a fiúk bár én sem panaszkodhatok.
Van egy öcsénk Gábor aki most 13 éves. Érdekes módon nem ütött ránk mert kifejezetten csúnya szegény. Az arca pattanásos és kerek ráadásul el is van hízva. A kapcsolatunk mostanában nem a legjobb mert az vettük észre hogy mostanában leskelődik utánunk és a holminkba is belenyúlkál. A múlt héten én vettem észre, hogy turkált a bugyijaim között. Sajnos abban korba lépett amikor már érdeklődik a lányok iránt és ennek mi isszuk meg a levét.
Anyuval élünk együtt. Anyu már 10 éve elvélt Aputól akit valójában nem nagyon ismerünk mert alig van vele kapcsolatunk. Már évek óta nem láttuk. Anyuval viszont nagyon jó. Egy éjszakai lokálban dolgozik felszolgálóként. 45 éves de nagyon jól tartja magát. Együtt járunk aerobikozni. Most ültetett be szilikont a melleibe, amitől iszonyúan szép mellei lettek. Majdnem akkorák mint Ildié és szabályosan kerekek. Nagyon jó fej minden buliban benne van és sokat megenged. Amikor hármasban megyünk az utcán minden pasi megfordul utánunk.
Aznap este elmentünk egy dizsibe mert Anyunak ünnepeltük a névnapját. Elég sokat ittunk de nem pasiztunk mert csak bulizni mentünk. Amikor hazamentünk mind a hárman részegek voltunk különösen Ildi aki alig állt a lábán. Otthon nem volt kedvünk lefeküdni ezért bekapcsoltuk a hifit és tovább iszogattunk.
A hangos zene és a nevetgélésünk felébresztette az öcsénket aki pizsamában átjött a szobájából. Nem zavartuk vissza. Pont táncoltunk, hagytuk, hogy csatlakozzon.
Én hamarosan annyira szédültem, hogy kénytelen voltam leülni. Táncolt előttem az egész szoba alig bírtam a szemeimet nyitva tartani. Anyu csatlakozott hozzám. Együtt ittunk tovább. Ildi tovább táncolt az öcsénkkel, aki láthatólag nagy élvezettel vetette magát a táncba. Szemeivel szinte felfalta a nővéremet. Így részegen ezt most mulatságosnak találtam szóltam anyunak és együtt figyeltük az előttünk táncoló párt miközben nem bírva visszatartani a nevetésünket hangosan vihogtunk. Mindent pontosan nyomon követhettünk, mert a nagyvillany fel volt kapcsolva.
A látvány tényleg mókás volt.. Ildi magas tűsarkú cipőt viselt ezért kb. 190 centire nőtt. Az alacsony Gábor arca egy magasságban volt a nővérem hasával. A szemei majd kiugrottak úgy figyelte Ildit.
Hát volt is mit. A tűsarkúhoz a nővérem fekete harisnyát és miniszoknyát viselt. Felül egy ujjatlan teste tapadó pólót hordott ami szabadon hagyta a mellei alatt a testét..
Ildi alig állt a lábán még is teljesen be volt indulva. Vadul táncolt, az egész testével vonaglott miközben csápolt a karjaival. Pörgős techno zenét nyomattunk így igazán kiélhette magát. A szoknya olyan rövid volt, hogy ahogy táncolt combtőnél kivillant a harisnya felső szegélye. Azok a hihetetlenül hosszú és formás lábai szinte végig fedetlenek voltak. Ráadásul nem viselt melltartót ezért nagy mellei minden irányba ide-oda dobálództak a ritmusra. Már régen láttam ilyen állapotban. Az ivást sem hagyta abba időnként belekortyolt az egyik konyakos üvegbe. Teljesen elvesztette a gátlásait hangosan sikkantgatva dobálta a testét.
Az öcsémnek persze több se kellett még soha nem volt ilyen lehetősége, hogy ilyen közelről és állapotban figyelhesse a nővérét. Teljesen közel lépve ügyetlenül táncolt még csak véletlenül sem találta el a ritmust miközben izgatott arckifejezéssel méregette Ildit. Ezt mi nagyon mókásnak találtuk ezért hangosan nevetve figyeltük az eseményeket.
Láttuk, hogy Ildi is észre veszi Gábor nyílt vizsgálódását. Grimaszolva ránk kacsintott jelezve, hogy tudja min nevetünk. Majd még jobban rákapcsolt. Elkezdett hullámozni a csípőjével és odalépve Gáborhoz az arcának nyomta a hasát.
Anyuval egymásra néztünk majd a hasunkat fogtuk a nevetéstől. Egymásra dőlve kacagtunk még az oldalam is megfájdult. Ildi húzni kezdte ami szerencsétlen kis öcsénket. Hát ez tényleg nagyon vicces volt. A nővérem átkarolta és magára húzta Gábort. Miközben vonaglott a hasát teljesen nekiszorított az öcsénk fejének. Gábor csak egy rövid ideig lepődött meg utána az arcát teljesen belefúrta Ildi hasába. Nem tudván, hogy Ildi csak játszik vele teljesen elvesztette az önkontrollját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (139 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2015. 12. 6. vasárnap 17:41
Fincsiii
#10 zoltan611230 2014. 02. 5. szerda 03:31
Jo
#9 A57L 2013. 08. 20. kedd 05:02
Egész jó.
#8 kgb74 2012. 10. 2. kedd 15:57
ez igazi családi fertő, jó történet
#7 cervelo 2012. 07. 22. vasárnap 08:25
Jó.
#6 sikamika 2012. 05. 11. péntek 02:48
hát ez kurva! jo szép részletes!folytasd kérlek smile smile
#5 mámor 2012. 05. 10. csütörtök 22:50
nyes
#4 sanyi0227 2012. 05. 7. hétfő 14:08
durva , szegény kis öcsi hogy meg lett alázva ,Büdös kurvák
#3 x124 2012. 04. 14. szombat 08:31
Jó!
#2 genius33 2012. 04. 13. péntek 17:54
Fincsiii smile
#1 Törté-Net 2012. 04. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?