A+ A-

Balatoni nyár 2. rész

Egy hetem ráment mire meg tanultam rendesen evezni, igaz olyan izomlázam volt alig tudtam a karomat megemelni. Sikeresen elláttam az első sérültemet is, egy középkorú hölgynek elvágta a kagyló a lábát, azt kötöttem be. Lehet, hogy én jobban izgultam, mint ő, de a debütálásom jól sikerült. A kuckóm falán felfedeztem egy lyukat, amelyen keresztül a női öltözőbe lehetett belátni. Valószínű az elődöm követhette el, olyan rafináltan volt kivitelezve, hogy a női öltöző felül nem lehetett észrevenni. Hála az ismeretlen lyuk fúrónak rengeteg meztelen nőt sikerült meglesnem. Itt szembesültem azzal a ténnyel, hogy pina van nagy, kicsi, szőrös, kopasz, de két egyforma nincs.
Egyre jobban tetszett az új állásom.
Zsuzsa néni
Zsuzsa nénivel csak munkaköri kapcsolatom volt, és hát végül is ő volt a főnököm. Igazán, mint nő nem nagyon izgatott, és ahogy észrevettem tartotta is a két lépés távolságot. Korához képest jól nézett ki, kicsit molett volt. Szőke haját festette, mindig ápoltan, és jól öltözötten jelent meg. Ám egy esős szomorú napon valami elkezdődött. Ha esett az emberek nem mentek strandra, de nekünk mégis délig itt kellett maradni, hátha jó idő lesz. Ami a balatoni időjárásnál könnyen előfordulhatott. Itt egyik pillanatban zuhogott az eső, rövid időn belül pedig hét ágra sütött a nap.
Láttam Zsuzsa nénin nagyon rossz kedve van, nem tudtam nem észrevenni. Udvariasságból megkérdeztem, hogy mi történt, és tudok e segíteni.
- Sajnos Robert erre nincs segítség, ezek az időjárási frontok nagyon megkínoznak. Szétmegy, a fejem hiába veszek be fájdalomcsilapítot, nem használ.
- Menjen be Zsuzsa néni a raktárba, és pihenjen le egy kicsit, hátha könnyebb lesz.
Elgondolkozott a javaslatomon, majd kis szünet után bele egyezően bólintott.
- De ha gondolja, megmasszírozom a nyakát, és a vállát hátha jobb lesz egy kicsit - ajánlkoztam.
- Egy próbát megér - adta be a derekát.
Amikor belépett a raktárba csodálkozva nézett körül.
- A mindenit Róbert micsoda rendet varázsoltál ide. Ez igen, nagyon ügyes vagy.
Leült a székre, én mögé álltam, és finoman megmasszíroztam a nyakát, és a vállát.
- Köszönöm, jól esett. Kicsit lefekszem, ha addig tartod a frontot.
- Nyugodtan, figyelek mindenre.
Leheveredett az ágyra, én pedig betakartam, és magára hagytam.
Legközelebb, amikor rossz idő volt már azt is hagyta, hogy a hátát masszírozzam meg. Reméltem az idő nekem dolgozik, vásároltam masszás krémet hátha lesz alkalmam használni. Szerencsémre nem zárkózott el, amikor a következő alkalommal említettem neki milyen csoda krémem van. A melltartót, és a bugyit magán hagyta, úgy heveredett le az ágyra. A hátát vettem először kezelésbe, a krémnek kellemes illata volt, kipirosodott a bőre tőle. Bárhogy ügyeskedtem a melltartó csatja, és pántjai nagyon útban voltak. Merész elhatározással kikapcsoltam a fehérneműt, és a pántokat az ágyra csúsztattam. Nem tiltakozott, ezt bátorításnak vettem. Úgy döntöttem ma először a lábait is megmasszírozom. Krémet nyomtam a markomba, végig simítottam a combokat, a lábszárakat, majd visszaindultam a belső oldalon. Kissé széjjelnyitottam a lábait, hogy hozzá férjek a comb belső oldalaihoz. Ujjaim "véletlenül"hozzá - hozzáértek a puncijához egyelőre még csak bugyin keresztül. Azonban így is éreztem a domborodó nagyajkakat a nedvesedő textilen keresztül.
- Kedves egészségére - simogattam végig a testét befejezésképp.
- Jaj, Robikám ez csodálatos volt. - búgta.
Betakartam, és otthagytam.
Imádkoztam, hogy minél előbb rossz idő legyen, és imáim meghallgatásra találtak. Néhány nappal később Igazi nyári vihar tombolt, most is a raktárban kerestünk menedéket.
- Megkérhetlek, egy masszázsra? A múltkori nagyon jól esett - simogatta meg az arcomat.
- Temészetesen, bármikor állok a rendelkezésére Zsuzsa néni.
Mire a krémet elővettem, és visszafordultam már az ágyon hasalt. Örömömre már csak a bugyi volt rajt. Lelkiismeretesen végig masszíroztam a hátát, a feneke következett volna, de útban volt a bugyija. Úgy döntöttem leveszem róla. Amikor ujjaim a bugyi pántjai alá csúsztattam, és megpróbáltam lehúzni róla, oda kapott a kezével. Aztán megadóan visszahúzta a kezét, és megemelte a csípőjét, hogy minél könnyebben megszabadítsam az intim ruhadarabtól. Szemem nem tudtam levenni a gömbölyű női fenékről. Nagy volt, narancsbőrös, de ez most nem számított. Iszonyú késztetést éreztem, hogy megcsókolgassam, és beleharapjak. Amit azonnal meg is tettem Zsuzsa néni meglepetten nyögött fel. A krémtől síkos kezem betévedt a fenékvágatába, és ott szánkázott fel - le. Végig simítottam a kiálló nagyajkakat, megsimogattam a hüvelynyílását, éreztem milyen nedves. Elmerítettem ujjamat a rózsaszín résbe, izgatottan vártam a reakciót. Felsóhajtott, és felemelte a fejét, de azonnal visszahanyatlót a párnára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (119 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 06:46
Nagyon kellemes!
#10 listike 2014. 08. 7. csütörtök 06:12
Jó folytatás.
#9 A57L 2013. 07. 26. péntek 05:23
Jó írás.
#8 genius33 2012. 05. 31. csütörtök 18:13
Szép smile
#7 papika 2012. 05. 7. hétfő 12:23
Alakul.
#6 tiborg 2011. 10. 8. szombat 05:47
u.o.jo, mint az 1.resz!!
#5 BalGa 2011. 08. 8. hétfő 18:49
Köszönet nyes
#4 Törté-Net 2011. 08. 8. hétfő 10:36
Javítva, felkerült a második része helyette.
#3 veteran 2011. 08. 8. hétfő 08:11
2011.07 28an is fent volt.
#2 BalGa 2011. 08. 8. hétfő 05:24
Nohát, nohát...
Megint sikerült beduplázni... :(
2011. július 28.
http://www.torte-net.hu/tortenet/5990-Balatoni-nyar
#1 Törté-Net 2011. 08. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?