A+ A-

Balatoni nyár 7. rész - Befejező rész

Zsuzsa
Augusztus huszadika után elromlott az idő, lehűlt a levegő, záporok, zivatarok követték egymást. Sajnos ez mindig így történt, aki bízott még a nyárban az is feladta a reményt, csomagolt, és haza utazott.
- Látod, Robikám micsoda idő van, azt hiszem vége a szezonnak - érkezett Zsuzsa nyitni.
Nem láttam rajt, hogy nagyon bánkódna, sőt mintha mosolygott volna.
- Délig elleszünk, aztán szépen haza megyünk. De addig valahogy el kell töltenünk az időt. - vonult be a rezidenciámra.
Tudtam mi következik, és nem volt ellenemre a dolog. Utána mentem, becsuktam az ajtót, és hátulról átöleltem. Marokra fogtam érett asszonyi melleit, és a fülébe nyaltam, beleborzongott. Kigomboltam a blúzát, levettem róla, és ugyanezt tettem a melltartóval. Most már a meztelen ciciket gyúrtam, fenekét az ágyékomhoz dörgölte, nagyon izgatónak találtam. Folyamatosan csókolgattam a nyakát, és néha belenyaltam, hol az egyik, hol a másik fülébe.
- Ma kihagyjuk a masszást, jó? - sugtam a fülébe.
- Persze, persze, ahogy gondolod. - nyögte.
Pillanatok alatt levarázsoltam róla a szoknyát, és a bugyit is, megfordult, és levetkőztetett engem is. Persze nem volt nehéz dolga csak egy póló, és egy rövidnadrág volt rajtam. Egy darabig gyönyörködtünk egymásban, aztán közelebb lépett.
- Mit találtál abban a dagadt tehénben, amit én nem adhattam volna meg neked? - markolta meg a farkam.
Még mindig Alizra féltékeny lepődtem meg, talán ezt ki is használhatnám.
- Tudod nagyon jól szopott, és azt minden férfi nagyon szereti.
Szó nélkül elém térdelt, egyik kezével a heréim alá nyúlt, míg a másikkal hátra húzta a bőrt erektáló szerszámomon. Érzékien körbe nyalta a makkom, majd nyelve virtuóz módon cikázott körbe a lilán feszülő makkon. Meglepetten felnyögtem, huncutul felmosolygott rám, és folytatta áldásos tevékenységét. Rátapadt szájával a farkam hegyére, és úgy megszívta, hogy behorpadt az orcája. Ismét kiengedte a szájából, nyelve végig siklott a farok oldalán, és megnyalogatta a heréimet. Ismét szájába vette a makkom, de most már egész hosszában elnyelte a fegyverem. Ajkai szorosan rátapadtak a farkamra, feje ütemesen járt le-fel a szájában feszülő hímtagon, miközben másik kezével a heréim morzsolgatta. Időnként keményen megszívta, amitől én összerándultam, és hangosan felnyögtem. Játszott velem, és én nagyon hálás voltam neki ezért a csodálatos élményért.
- Ó istenem, jön!
Csak ennyit tudtam kinyögni mielőtt a szájába robbantam volna. Meglepetten hátra rántotta a fejét, aztán a kezével marokra fogta a lüktető dárdát, megszorította, és a kezei elindultak le-fel. Egész testemben remegtem a gyönyörűségtől, lábaim teljesen elgyengültek.
Zsuzsa felállt, de nem engedte ki a markából a meggyötört péniszt, kérdően a szemembe nézett.
- Csodálatos volt - csókoltam hálásan szájon.
Az asztalhoz kormányoztam, felültettem a szélére, felemelte a lábait, és széttárta azokat. Izgatottan bámultam a szőrös ölét, ujjaimmal beletúrtam a kócos szőrszálak dús tengerébe, a hüvely bejárata nedvesen csillogott. Néhányszor végig nyaltam a ráncos szeméremajkakat, majd egyik ujjam a síkos hüvelybe toltam. Felnyögött, kicsit megjárattam ujjamat a bársonyalagútban.
- Tedd be, kérlek, tedd már be! - könyörgött.
Közelebb léptem, farkam a hüvelyhez igazítottam, és behatoltam. Lábaival átkulcsolta a derekam, és elégedetten hátra dőlt az asztalon. Előre toltam a csípőmet. és amilyen mélyre tudtam a forró punciba toltam keményen feszülő fegyverem. Megálltam egy kicsit, Zsuzsa szemei csukva voltak, kerek mellein meredten ágaskodtak mellbimbói. Kellemesen szoros volt a hüvelye, néha össze-össze szorította, ezzel kellemes perceket szerzett nekem. Testünk összeforrt, hagytam, hogy dajkálja, kényeztesse a benne feszülő hímtagot. Bár nagyon kellemes volt, mégis itt volt az idő ritmust váltanom. Tudtam, hogy az előbbi orális szex miatt most hosszú ideig el tudom nyújtani a közösülést. Kíváncsi voltam Zsuzsának mennyi kell, hogy a csúcsra érjen.
Elkezdtem erőteljesen és ritmusosan mozogni benne, gyorsan majd lassan és megint gyorsan. Zihálva vette a levegőt majd felkiáltott, teste összerándult, és éreztem ölemet forró nedvesség önti el. Kihúztam farkam, a lábai közé hajoltam, és ajkaimmal rátapadtam az izzó, fényesen csillogó klitoriszra.
- Neee, Neee - tiltakozott erőtlenül.
Finoman beszívtam a csiklóját, szopogattam és köröztem rajta a nyelvemmel. Hamarosan megfeszült a teste, gyönyörének sikolya még az előzőnél is hangosabb volt.
Visszatértem a dugáshoz, farkam a lucskos, kitágult hüvelybe toltam. Lábait a vállamra tettem, combjait magamhoz szorítottam. Mélyre döftem a szerszámom, éreztem amint farkam eléri a hüvelye legmélyét. Keményen döngettem, hátamon patakokban folyt a veríték. Kint fújt a szél, az eső ütemesen dobolt a tetőn. Már nagyon kívántam a kielégülést, még néhány lökés, és farkam lüktetve pumpálta magom az asszonyba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.03 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 07:45
Egész jó!
#8 szekely18 2015. 02. 6. péntek 16:46
Az egyik kedvencem!
#7 listike 2014. 08. 7. csütörtök 12:46
Jó sorozat volt.
#6 A57L 2014. 06. 11. szerda 04:55
Jó lett a vége is.
#5 tomi19 2014. 03. 20. csütörtök 20:42
Jó kis sorozat volt tetszett az összes rész.
#4 papi 2013. 07. 6. szombat 20:37
Nagyon tetszik
#3 Rinaldo 2012. 06. 18. hétfő 13:05
Zsuzsát is jól megbaszta a szezon végén.
#2 tiborg 2012. 06. 18. hétfő 08:32
A sorozat erdekes, fokozatosan izgatobb, kituno....ogree a javabol!!
#1 Törté-Net 2012. 06. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?