A+ A-

Balatoni nyár 5. rész

Brigi
Miközben egyik délelőtt a mentőcsónakot szereltem fel Zsuzsa néni kiabálására lettem figyelmes.
- Robikám gyere, segíts, nem boldogulok ezekkel a svábokkal.
A pénztárnál egy háromtagú német család állt, bemutatkoztam, és megkérdeztem miben segíthetek. Ők is udvariasan kezet nyújtottak. Wernernek hívták a férfit, ötvenes évei elején járhatott, alacsony, köpcös férfi volt. A felesége néhány évvel lehetett fiatalabb, nagyon jól nézett ki, kemény gömbölyű mellei majd szétfeszítették a fürdőruha felsőjét. Ingrid vagyok nyújtotta a kezét, én pedig Brigitte ugrott közénk a lánya, de a barátaim csak Briginek szólítanak. Brigitta olyan tizenhárom-tizennégy éves lehetett, nyúlánk hosszú combjai voltak, és a mellei most kezdtek domborodni.
Mint kiderült csak heti bérletet szerettek volna vásárolni, amikor lefordítottam Zsuzsa néninek, hogy mit szeretnének, megkönnyebbülten felsóhajtott.
- Hát miért nem ezt mondták Robikám?
Az új vendégeknek felajánlottam a segítségemet, ha bármilyen problémájuk van, forduljanak nyugodtan hozzám. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar a szavamon fognak.
Másnap Brigi már délelőtt hozzám csapódott, egy darabig csak követett, aztán kibökte.
- Roberto, nem tanítanál meg úszni?
Meglepődtem a kérésen, nemet akartam mondani, aztán eszembe jutott, hogy én ajánlottam fel a segítségem, így kénytelen voltam igent mondani.
- Mikor szeretnéd kezdeni? - kérdeztem a lányt.
- Most! - válaszolta, és már futott is a víz felé.
Először arra próbáltam megtanítani, hogy feküdjön fel a víz tetejére, és próbáljon fent maradni. Természetesen a kezemmel tartottam, egyik kezemmel a kis dombordó melleinél fogtam, a másik kezemmel a hasánál, de annyira kapálódzott, hogy sokszor csúszott a kezem a lábai közé. Kezdett tetszeni a dolog, éreztem árbocom keményen ágaskodik. Még beljebb vittem, itt már nekem is nyakig ért a víz. Megkértem álljon le ő is, ezzel azt szettem volna elérni, hogy ne féljen a mély víztől sem.
- Kicsit félek.
- Ne félj foglak, vigyázok rád - kulcsoltam át a kezeimmel hátulról.
A két kicsi cici volt a markomban, izmos fenekét szorosan hozzám nyomta. Sunyi módon a kezeim a fürdőruha felső alá csúsztattam, és finoman masszírozni kezdtem a melleit. Nem tiltakozott, egyik kezével hátra nyúlt, és megsimogatta meredező férfiasságom a fürdőnadrágon keresztül. Aztán lefejtette a kezeim magáról, megigazította a bikini felsőjét, és szembe fordult velem. Kiszabadította a fegyverem a nadrág fogságából, és keményen megmarkolta. Módszeresen végig tapogatta, mintha méretet venne, tetszhetett neki, mert elégedetten mosolygott.
- Brigi, Brigi! - kiabált Ingrid a partról. Gyere, kislányom megyünk haza.
- Ne haragudj Roberto mennem kell - nézett rám szomorúan.
Nagyon becsapottnak éreztem magam, itt gubbasztok a nyakig érő vízben álló fasszal, még ki menni sem merek, mindenki rajtam röhögne. Na, nem baj lesz a Verának egy jó estéje ismét, elvégre valahol le kell vezetni ezt a feszültséget. Lassan haladtam a part felé, és igen elgondolkoztam azon, szükségem van e nekem arra, hogy ilyen fiatal csitrikkel bajlódjak, miközben komoly érett nők várnak arra mikor kefélem meg őket. De hát a mondás szerint a változatosság gyönyörködtet, úgy döntöttem adok még pár napot ennek a projektnek. Másnap délelőtt Brigi egyedül érkezett, kiderült az apját orvoshoz kellett vinni, mert napszúrást kapott, és csúnyán leégett. Ezek a svábok mindig így járnak, hiába kenik be magukat kétszáz faktoros krémmel, napi tíz órát akkor sem lehet a napon feküdni.
- Tanítasz úszni ma is? - kérdezte Brigi félénken.
- Persze, persze - válaszoltam kicsit duzzogva. - De előbb fel kell szerelni a mentőcsónakot, és van más dolgom is.
- Rá érek, bent várlak a vízben. - somfordált el mellőlem.
Hamar végeztem, és lányhoz úsztam, mosolyogva várt. Minden úgy történt, mint tegnap, kezeim a mellénél, és a lába közt. Így tartottam a víz tetején, miközben ő úszni próbált. Nagyokat nevettünk, nagyon jól szórakoztunk.
- Nem viszel el csónakázni?
- Hát azt ki kell érdemelni.
- Ki fogom, kárpótolni szeretnélek a tegnapi délutánért.
Már mentem is a csónakért, Brigit szemben ültettem magammal, izgató látvány volt, ahogy a vizes fürdőruha rátapad a domborodó puncira. Nem messze volt egy nádas, és ebben a nádasban horgász stégek voltak. A strandról nem lehetett ide látni, és már hoztam ide néhány csajt, ismertem a járást. Alig értünk takarásba Brigi levetette a fürdőruha felsőjét.
- Tetszem neked? - szegeszte nekem a kérdést.
- Igen, nagyon. - mit is lehetett volna mást válaszolni.
Mellei kicsik voltak, de nagyon formásak. Mellbimbói hetykén ágaskodtak. Levetette a bikini alsót is, és elém állt.
- És most?
- Most még jobban - nyögtem meglepetten.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 07:25
Egész jó!
#9 listike 2014. 08. 7. csütörtök 07:58
Nafyon tetsztt.
#8 A57L 2013. 07. 26. péntek 05:24
Szuper.
#7 Rinaldo 2012. 06. 18. hétfő 12:44
Nagyon jó kis történet.Sikerült jól megdugni,ha úszni nem is tanult meg.
#6 genius33 2012. 05. 31. csütörtök 19:44
Jóóóó smile azám. Igazi nyelvorkán nyes nyaligátor xD
#5 papika 2012. 05. 7. hétfő 12:51
a nyalás mestere.
#4 joozsi 2012. 05. 7. hétfő 05:23
Remélem folytatod!
#3 tiborg 2012. 05. 7. hétfő 01:32
U.I. csak azt sajnalom, hogy anyuci meguszta(szarazon)
#2 tiborg 2012. 05. 7. hétfő 01:30
A vege bunko!A sztori kozepen meg vigyaztal, a vegen meg belelottel??! Ez nem volt faintos.Kulonben kituno sztori es mivel sztori ez (elnezo)10
#1 Törté-Net 2012. 05. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?