A+ A-

Andi és Zoli 2. rész

Amíg ők ott feküdtek az ágyon összebújva és halkan beszélgettek, én ott álltam az ajtó mögött és azon agyaltam, hogy most hogyan tovább. Egyszerűen lépjek elő és mondjam, hogy HÚÚÚÚÚ! Mindent láttam! Vagy maradjak csöndben és várjam meg, amíg megmozdulnak. Abban biztos voltam, hogy Andi ki fog menni mosakodni. Amióta csak ismerem, mindig mosakszik kefélés után, ha van rá lehetősége. Most pedig miért ne lenne. Zoli pedig valószínű le fog menni a feleségéhez. Tehát szabad lesz a terep. Amíg így gondolkodtam ők csendesen simogatták és puszilgatták egymást. Nagyon izgató volt nézni a nejem a félhomályban. Zoltán hanyatt feküdt, Andi feje a vállán pihent, kezével a hasát simogatta a farka fölött, miközben a barátom Andrea haját tekergette az ujjára. Andi melleit nekinyomta Zoli mellkasának és ball lába Zoli kinyújtott térdén pihent. Andi gyönyörű teste nedvesen csillogott a gyér fényben. Popsija pont felém volt és nagyon csábított rá, hogy előbújjak rejtekhelyemről, és egyszerűen nekiessek. Annyira kívántam őt, hogy szinte fájt. Már éppen azon voltam, hogy odamegyek hozzájuk (mert hát végül is mégiscsak az én házam és az én feleségem) és teszek rá, hogy szar kukkolónak gondolnak majd, egyszerűen irgalmatlanul megbaszom. Mondom, éppen erre gondoltam, mikor Zoli megkérdezte Andit:
- Szerinted végeztek már?
- Szerintem még nem. Nagyon nagy csönd van. Hallanánk, ha lenne mászkálás.
- Jó volt?
- Nagyon! Neked?
Újabb csókok. Tehát ezek azt hiszik, hogy én és Zsuzsi lent dugunk. Tehát nem is sejtik, hogy kifigyeltem őket. Akkor mégsem jövök elő. Maradjanak ebben a hitben. Még mindig csókolóznak. Közben nekem jár az agyam. Mit csinálhattak a fürdőszobában? Vajon ott is történt valami, vagy csak... Nejem nyögése szakította félbe a gondolataim. Kinéztem a résen. Zoli Andi fülét nyalogatta. Tudtam, hogy ez rettenetesen beindítja a feleségem és kíváncsian vártam a folytatást. Néhány másodperc után Andi nem bírta tovább és eltolta magát Zolitól.
- Mi lenn, ha lemennénk és megnéznénk őket - kérdezte Zoltánt.
- Én sokkal jobbat tudok - mondta Zoli. - Maradjunk itt, és foglalkozzunk inkább egymással.
Miközben ezt kimondta, Andi fejét próbálta lefelé nyomni, de nejem nem engedte.
- Hagyjál már! - kiabálta úgy suttogva, de nem mérgesen, inkább csak ellentmondást nem tűrő hangon
- Jól van na! Akkor nézzük meg őket.
Felkeltek, és öltözni kezdtek. Andi egy darabig keresgélte a bugyiját, de mivel nem találta elővett egy tisztát, és azt vette fel. Zoli közben belebújt az alsónadrágjába, és Andit várta. Mikor Andrea elkészült, még egy utolsó összeölelkezés és egy hosszú csók. Csak az ajtó üvege volt közöttünk. Talán ha 20 centire lehettem tőlük, ha valamelyiküknek eszébe jut felkapcsolni a villanyt, tuti észrevettek volna, de szerencsére ők is beérték a lépcsőházból beszűrődő fénnyel. Mikor végre kicsókolózták magukat lementek, és én végre kibújhattam az ajtó mögül. Kimentem én is a folyosóra és erősen füleltem. Közben lentről beszélgetés zaja hallatszott. Többször hallottam a saját nevem is emlegetni, ami nem csoda, hiszen végtére leskelődni mentek. Ehelyett csak a csont részegen alvó Zsuzsit találták az ágyba. És még én szégyelltem magam, amiért kukkoltam - gondoltam. Aztán Zsuzsa hangját is meghallottam, aki ugyanolyan tanácstalan volt velem kapcsolatban, mint a többiek. Többször megesküdött rá, hogy fogalma sincs róla, hogy hol vagyok.
Tudni kell, hogy én részegen hajlamos vagyok elmenni sétálni. Nem megyek messzire, csak egy-két kör a házak körül, de ez néha egy - két óráig is eltart. Csak egyszerűen kiszellőztetem a fejem, ahogy szokták mondani.
Miután nem találtak sehol, megegyeztek, hogy egészen biztosan elmentem józanodni (így hívom ezeket a sétákat) és majd hazajövök. Aztán még halottam, hogy nyitják a vendégágyat a nappaliban, pohárcsörgés, vízcsobogás stb. Andi kijött a szobából (nem láttam csak halottam) és visszaszólt Zolinak, hogy nehogy bezárja a bejárati ajtót, mert nem vittem kulcsot, aztán elindult felfelé. Én gyorsan beszaladtam a hálószobába és lefeküdtem az ágyunkra, amiben még öt perce javába kefélték a feleségem. Andi, mikor belépett és felkapcsolta a villanyt nagyon megijedt.
- Basszus - mondta. - Te itt vagy?
- Hát hol lennék?
- Hol voltál eddig - kérdezte.
- Ákos szobájába aludtam, mert nem akartalak zavarni titeket.
- Te itt voltál fönt - teljesen meg volt lepődve -, mikor jöttél fel?
Elmeséltem neki mindent (kivéve azt a két apróságot, hogy megpróbáltam Zsuzsit megdugni, és hogy kilestem őket) ami azóta történt, hogy feljött "aludni". Elmondtam, hogy fel akartam jönni lefeküdni, de meghallottam a hangját és inkább oda mentem lefeküdni. Csak aztán felébredtem a nagy mászkálásra. Szegény naiv Andikám! Csont nélkül bevette, hogy képes vagyok csak úgy elaludni, miközben a feleségem egy idegen pacák farkát nyalogatja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 09:10
Asztkérjük a feleségemmel hogy folytazsd.
#9 feherfabia 2015. 09. 13. vasárnap 06:56
Közepes!
#8 v-ir-a 2013. 05. 17. péntek 23:12
ez nekem "túl nyitott" kapcsolat
az még belefér, hogy a másik tudtával,stb szexel a pár egyik tagja, de...
a tudta nélkül, feltételezve azt, hogy ők úgyis dugnak, ezért dugjunk mi is.. szal ez nekem már nem a határ feszegetése.....
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 15. szerda 18:42
Hagyd abba.
#6 genius33 2013. 05. 15. szerda 17:15
Jöhet a kövi rész nyes
#5 veteran 2013. 05. 15. szerda 08:40
Jó mehet tovább
#4 Rinaldo 2013. 05. 15. szerda 07:28
Jól meg baszták Andikát.
#3 hairy_pussy 2013. 05. 15. szerda 06:20
jobb mint az első rész
#2 papi 2013. 05. 15. szerda 05:19
Nagyon jó, folytasd
#1 Törté-Net 2013. 05. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?