A+ A-

Az a NAP 7. rész

- Lassan készülődnöm kell..., mert lekésem a vonatot... - mondtam majd felálltam az öléből. Már negyed tizenkettőt mutatott az óra.
- Jól elbasztuk az időt... - szólalt meg ő is.
- Hát igen..., szó szerint - vágtam vissza és nagyot röhögtünk. Töltött még bort és odanyújtotta a poharamat.
- El sem hiszed milyen jó, hogy itt voltál - kezdte, majd egy kérdéssel folytatta
- Csapunk majd máskor is hasonló görbe napot?
- Hát..., nem tudom... - válaszoltam jól érezhető feszültséggel hangomban - ... mert azért csak megcsaltam ma jónéhányszor a párom... - álltam le egy kicsit, majd folytattam tovább - ... ne haragudj, de kicsit zavarban vagyok, vagy mi..., úrrá lett rajtam egy nyomasztó gondolat... - vettem egy nagy levegőt sóhajtva - ... kezdem felfogni mit tettem..., tettünk..., nem bánom..., meg csodálatos volt..., de zavar..., nagyon zavar..., megértesz? Nem válaszolt azonnal csak hozzám lépett, megsimogatta az arcom, majd átölelt.
- Persze, hogy megértelek..., de most menj..., zuhanyozz le..., mert én is szeretnék..., és kikísérlek az állomásra. A törölközőt magamra tekerve tértem vissza, ő pedig már ment is be. Már felöltöztem mikor kijött a fürdőből, törölközőjét vállán hanyagul átvetve és kezdte gyorsan magára kapkodni a ruháit. Pár perc múlva elindultunk az állomásra. Kicsit gyanús volt, hogy senki sem várakozik. Boldogan csevegtünk, mikor csak úgy véletlenül az állomás egyik órájára pillantottam.
- Basszus! - csattantam fel meglepetten
- Te nem állítottad előre az órádat a hétvégén? - kérdeztem szemrehányón, s a fejemmel az óra felé böktem.
- Húúúú, az lehet... - válaszolta, ahogy az órára pillantva látta, hogy már úgy öt perccel elmúlt egy óra. Annyira ideges lettem, hogy még el is sírtam magam. Kedvesen próbált ugyan nyugtatni, de én vigasztalhatatlannak éreztem magam.
- Gyere, nézzük meg mikor lesz a következő! - és vállaimnál magához vont a menetrend felé terelve.
- Nem kell nézni... - mondtam szipogva - ... pont négykor lesz - és megtöröltem egy kicst a szemeimet.
- Megvárjuk itt, vagy visszamegyünk hozzám? - kérdezte.
- Menjünk vissza inkább... - mondtam beleegyezőn és már el is indultunk.
- Hú, de mérges vagyok... - mondtam a lakásba lépve - ... semmi ötletem sincs, hogy miként magyarázzam meg ezt majd otthon... - mérgelődtem folyamatosan.
- Ne bosszankodj... - szólt - idd meg ezt és feküdj le egy kicsit..., én majd vigyázom az álmodat... - s nyújtotta felém a borral megtöltött poharamat.
- Nem tudom, hogy jó ötlet-e az alvás... - morfondíroztam még egy kicsit, meg talán kérleltetni is akartam magam és szerettem volna ha átérzi tipródásomat is.
- Kérsz még bort? - kérdezte és már lépett is az üvegért, hogy töltsön. Kértem és iszogattunk tovább. Egyszercsak felpattant
- Ezt az átok órát... - kezdte - ... gyorsan átállítom, meg ne tréfáljon mégegyszer bennünket... - és eltekerte a kismutatót.
- Ha nem akarsz lefeküdni, akkor kérlek mondd, mit szeretnél? - kérdezte, de én már vágtam is a szavába - ...aludni... Láthatóan nem vette a lapot.
- Nem azt mondtam, hogy nem akarok lefeküdni, hanem azt, hogy nem tudom jó ötlet-e az alvás... - próbáltam kicsit magyarázni a nem túl jóra sikerült poénomat.
- Ja, vagy úgy... - kezdett bele megvilágosodva - ... értem..., de mi tart vissza..., az ágyat már ismered, nem? - fejezte be nevetve. Tényleg ismertem. Odaléptem és már kezdtem volna elhelyezkedni, amikor hirtelen meggondoltam magam.
- Ez így nem lesz jó... - mondtam, de meg sem várta, hogy befejezhessem
- Micsoda? - már kérdezett is.
- Össze fog gyűrődni a ruhám... - kezdtem a magyarázatomba, miközben a blúzomat kigomboltam, majd a cipőimből kilépve, a nadrágomat is. Felálltam az ágyról és előbb letoltam a nadrágomat, hogy letehessem egy székre, majd a blúzomat is levetettem. Melltartó, bugyi és zokni maradt rajtam, amikor bebújtam az ágyba és a puha takarót az államig húztam.
- Na így már jó lesz... - mondtam és oldalra fordulva megtámaszkodtam könyökölve - ... gyere ülj ide..., - ütögettem meg a másik kezemmel mellettem az ágyat és folytattam - ... mondj valami esti mesét. Leült, megsimogatott.
- Egyszer volt, hol nem volt... - kezdte és mutató meg középső ujjaival lépegetést mímelt a takarón.
- Szóval..., egyszer volt... - kezdett neki újra, de a figyelme ismét elkalandozott a takaró fedte domborulataimnál.
- Mi volt egyszer? - kérdeztem, hogy visszazökkentsem egy kicsit.
- Nem mi... - válaszolt - ... hanem ki..., egy lány, aki ellátogatott egy fiúhoz, egy szép tavaszi napon... - és keze közben tovább kalandozgatott a takaróval fedett testem.
- És..., és...? - kérdeztem, jelezve nagyon várom a folytatást.
- És egész nap keféltek... - egy kicsit megállt, elgondolkodott - ... de valamit mégsem próbáltak ki - hagyta abba és lépegető ujjaival is megállt, talán várta a nyilvánvaló kérdést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 5. csütörtök 05:31
Ez nem tetszett.
#3 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:59
10
#2 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:41
Végig jó volt, és illő a befejezés
#1 Törté-Net 2011. 10. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?