A+ A-

Az a NAP 3. rész

Szorosan ölelő karjaimmal elengedtem. Fejem mellett hosszan elnyújtva azokat, ujjaimat összekulcsoltam, közben talpamat az ágynak feszítve, nagyot nyújtóztam és így még jobban rácsúsztam dárdaként nyársaló faszára.
- Jaj, teljesen összenyomlak - mondta miközben megtámaszkodva testem két oldalán az ágyon, kicsit felemelkedett rólam.
Épp mikor rá akartam szólni maradjon csak bennem nyugodtan, pihegjünk kielégülten még egy ideig, már fel is egyenesedett és fenekét hátrébb mozdítva halk cuppanással kihúzta belőlem továbbra is merev farkát. Szinte ugyanezzel a mozdulattal már fel is tápászkodott és ott állt az ágy mellett. Én a könyökeimre támaszkodva egy kicsit felemelkedtem, s ekkor megláttam testétől még oly izgatón elálló, félkemény péniszét. Valami hirtelen ötlettől vezérelve, amiben persze nem kis része lehetett a korábban ivott és mostanra már a fejembe szállt pezsgőnek is, csillapíthatatlan vágyat éreztem, hogy a számba vegyem azt. Felültem vele szemben és közben egyik kezemmel gyengéden megmarkoltam a heréit, majd kissé előredőlve, a már lankadni kezdő fütyijét a másik kezemmel is megmarkolva, érintettem meg először a makkját a nyelvem hegyével. Előbb apró köröket írtam le lágyan nyaldosva, mintha izlelgetném testünk nedveinek elegyét, majd ajkaim közé tolva úgy csúsztattam végig nyelvemen, hogy a makkjáról az azt félig eltakaró fitymáját eltávolíthassam. Minden igyekezetem ellenére érezhetően ernyedt el a hímtag a számban, de a hiábavalóság érzete nélkül hangosan cuppogva mozgattam ajkaim közt tovább. Egyre jobban és egyre mélyebben bekaptam, hogy teljes hosszában végig nyalhassam.
- Nem tudok... - kezdte -... ilyen gyorsan... De én felállva vele szemben, a szám előtt tartva mutató ujjamat, egy "pszt"-tel csendre intettem.
- Nyugi... - mondtam és átkarolva, az egyik kezemmel, a hátát végig simitva, megfogtam a fenekét, hogy az ágynak háttal fordítsam, majd így folytassam tovább:
-... ülj le..., helyezkedj el kényelmesen..., hadd játszadozzam vele egy kicsit...
Engedelmesen az ágyra ült, hátát a falnak támasztotta. Lábait felhúzta és talpait az ágy szélére tette. Így én az ágy előtt letérdelve, combjai közé hajtva a fejem, ajkaim közé szippanthattam ernyedt nemiszervét. Számban tartva nyalogattam és fejemet mozgatva cumiztam, mint egy kisbaba. Kezeim előbb combjain pihentek, de később egyiket betoltam kis golyócskái alá, hogy marokra fogva masszírozni kezdhessem azokat is. Érzékien megfogta a fejem, de nem mozgatott, szerintem csak nézte, ahogy szopom. Időről-időre hol egyik, hol másik kezével végig simitotta hátamat a gerincem mentén a fenekemig, majd vissza. Érintései hatására teljes testemen lúdbőröztem. Ugyan pontosan tudtam nem fogok gyors sikerre jutni, de ez egyátalán nem vette el a kedvem, egyre csak szoptam és szoptam tovább rendületlenül. Szám sarkából nyálam csordult, míg hüvelyemből spermájának egy adagja buggyant elő. Síkos nyelvem és ajkaim hatására lassacskán kezdett életre kelni az eddig már-már halottnak hitt pénisze. Egyre gyakrabban simitotta végig izgatón a hátam, többször a fejemet is megfogta már, hogy irányítani tudja mozdulataimat.
Sőt, lélegzetvételei is hallhatóan szabálytalanná váltak. Közben azonban pontosan érezhető volt, hogy viszonozni szeretné mindazt, amit eddig már kapott. Többször előre dőlt, ölébe fúródó fejemre hajtva felsőtestét, hogy a fenekem legtávolabbi pontjáig is elérjen. De kitéréseimmel próbáltam értésére adni: most nincs itt a helye a kölcsönösségnek. Most csak egy lehetősége maradt: ellazulva átadnia magát a hamarosan elhatalmasodó kéjnek. Nehezen fogta fel szándékaimat. Pedig minden nyújtózkodó rám borulásakor, leeresztve a fenekem, ráültem az alsó lábszáramra, hogy még távolabb kerüljön az általa olyannyira elérni kívánt cél. Amikor pedig melleimhez szeretett volna hozzáférni, combjaihoz szorítottam felsőtestemet.
- Lazíts! Lazíts! - próbáltam mondani teli szájjal, de mivel úgy éreztem nem igen érti, mit is mondok, két ujjal megfogtam már keményedő farkának tövét szorítva és számból egy pillanatra kivéve azt, fejemet felemelve, a szemébe nézve így szóltam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 03. 6. vasárnap 09:20
Enyhe javulás.
#6 listike 2016. 01. 3. vasárnap 19:11
Elgyengült.
#5 feherfabia 2015. 05. 1. péntek 07:31
Nagyon jó!
#4 A57L 2014. 06. 5. csütörtök 05:29
Ez már nagyon jó lett.
#3 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:55
10p
#2 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:34
Tetszik
#1 Törté-Net 2011. 09. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?