A+ A-

Az a NAP 5. rész

- Valami masszázs krémeket meg olajakat említettél az előbb - kezdtem, de meg sem várta a folytatást a szavamba vágott
- Akarod, hogy megmasszírozzalak? - kérdezett.
- Tudod... - kezdtem
-... most, hogy egálban vagyunk folytathatnánk akár így is... - vártam egy kicsit -... tisztalappal..., - majd így fejeztem be körülményes mondtatomat
-... a fürdés után még stliszerű is.
- Milyen egál? - kérdezett vissza, egy kis értetlenséget tettetve.
- Milyen, milyen? - kérdeztem én is vissza, majd folytattam tovább
-...én élveztem háromszor..., te élveztél háromszor...
Bement a fürdőszobába és egy dobozzal tért vissza, letette maga elé az asztalra, leült és kezdte bemutatni a készletét. Tubusok, üvegcsék és fiolák kerültek elő, s mindegyikhez tartozott egy-egy kimerítő tájékoztató. Komoly érdeklődést tanúsítva hallgattam elbeszélését egyik-másik szer emberi szervezetre gyakorolt hatásairól.
- Honnan tudsz ennyi mindent - vágtam közbe egy lélegzetvételnyi szünetbe.
- Kurva sokat olvasgattam mindenféle titkosnak mondott, távolkeleti bölcseleteket, no meg, kerítettem rá alkalmat, hogy módszeresen ki is próbáljam mindet.
- Itt van például ez a krém - kezdte és hosszasan arról beszélt, hogy leginkább értágító hatása miatt, valami elképesztő módon képes a szexuális vágyat felkorbácsolni. Az előjáték során kell vékonyan bedörzsölni egymás testébe, nem hagyva ki a nemiszerveket sem és gyors felszívódása után amint hatni kezd, minden érintés robbanásszerű, velőtrázó, szünni nem akaró impulzust eredményez. Egy ilyen baszásnál szinte megváltás lesz az elélvezés és valahol természetes, hogy mindkét fél ájultan álomba szenderül. Amikor azonban felébrednek, mintha újjászülettek volna olyan határtalan boldogság árad szét a testben.
- Vagy itt van ez a kence - mutatott egy folyadékot tartalmazó fiolát, aminek cseppnyi párlata olyan bódulatot eredményez, hogy már-már öntudatlanul adja át magát az azt beszippantó az őt megkefélni akaró számára. Érdekes, hogy ezt nők és férfiak egyaránt használják. Hisz van azért az úgy, hogy az ember lánya egy félszegebb fiúcskára vett szemet, aki még ráadásul esetleg mamlasz is, de amint beleszippant a kipárolgó szerbe minden gátlásától megszabadulva, már nem menekül.
- Remélem, hogy férfi társaim számára a legnagyobb kudarc az, ha ideje korán elélveznek és a kedvesük feltüzelve lesz kielégítetlen - kezdte újabb hatásmechanizmusokat taglaló monológját - de ha ezt a krémet a merev faszba masszírozzák, órákon át megmarad az erekció. Gondolom a hölgyek nem kis örömére - s kacsintott kajánul egyet. Mesélte, olvasott olyan esetről, amikor egy kezelés hatására több, mint egy napig fenntartott erekcióval szeretkezett egy párocska.
- Valószínűleg ki tudtak próbálni megannyi figurát, de utána napokig jegelhették is magukat - fejezte be egy sokat sejtető mosollyal meséjét, majd megkérdezte:
- Te melyiket szeretnéd, ha kipróbálnánk?
- Hát nem is tudom... - kezdtem neki tipródást mímelve -... kell-e nekünk ilyesmi most egyátalán - folytattam, majd kicsit elhallgatva hirtelen ezt kérdeztem:
- Vagy az előző órák szenvedélyessége is csak valamiféle boszorkányság volt? - s válaszoltam is azonnal, automatikusan, feltett kérdésemre
-... mert akkor persze nem bánom.
- Á, dehogy - szabadkozott - az mind rásegítés nélkül történt..., ezekkel a szerekkel inkább az erotika más szféráiba történő belépésünket segíthetnénk.
- Értem... - mondtam
-...de ha nekem ez a szféra is épp megfelelő, akkor is tudsz valami izgalmasat ajánlani? - kérdeztem és cinkosan rákacsintottam, majd közelebb lépve hozzá, leguggoltam elé. Épp farkasszemet néztem a fütyijével, mikor így szóltam:
- Nekem felélesztve akár ez a kis hamis is megteszi...
- Jó-jó... elhiszem..., de mit szólnál hozzá ha sutba dobnék mindenféle bűbájt és egy kellemes mentolos olajjal mégiscsak megmasszíroználak - fejezte be már-már gyermeki módon epekedve. Engednem kellett. Hosszan elnyújtózva az ágyra hasaltam és kissé oldalra fordítva a fejem azért csak megkérdeztem:
- Drága masszőr úr, nem kellene valamit magam alá tennem, hogy össze ne olajozzam az ágyát?
- De-de..., épp szólni akartam - mondta és lépett oda az egyik szekrényhez, hogy lepedőt vegyen elő.
Ráterítettük az ágyra és újra elhasaltam. Szinte cirógatva érintette meg a vállam, s mintha egy hangszeren játszana siklottak végig az ujjai a testemen, ahogy feltérképezte a terepet. Lehunytam a szemem, hogy még jobban ellazuljak. Néhány pillanatig nem érintett meg, majd újra megéreztem hátamon az ujjait, nyilvánvalóvá vált azok izgató siklásából, hogy már beolajozta a kezét. Lágy mozdulatai egyre erőteljesebbé váltak, de kimondottan jólesett minden markolás, nyomás és simitás. Jól átgyúrta a felsőtestemet, majd megint egy kis szünet következett és a talpamtól indult egyik lábomon felfelé, erőteljes, határozott simitásokat alkalmazva. A combom tövéhez érve a másikon haladt lefelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 29. kedd 07:20
Egész kellemes!
#4 A57L 2014. 06. 5. csütörtök 05:30
Egész jó írás.
#3 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:57
10p
#2 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:37
Tök jó
#1 Törté-Net 2011. 09. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?