A+ A-

Az a NAP 2. rész

Az előzőekben átéltekből lassacskán felocsúdva kezdtük belakni a harmincegynéhány négyzetméteres legénylakást. Én papírzsebkendővel törölgettem a combomat és a puncimat, mikor megkérdezte:
- Nem akarsz letusolni? - majd azt is, hogy akarok-e inni valamit; van pezsgője is, pont ilyen remek alkalmakra, de bor vagy esetleg valami erősebb is akad, meg persze üdítővel is szolgálhat.
- Igyunk pezsgőt! - mondtam
- Így reggel tíz körül ilyet még úgysem tettem... - hallgattam el kicsit, bibelődve egy újabb papírzsebkendővel, majd sejtelemesen folytattam -... de olyat se nagyon, mint az előbb...
Poharakat vett elő és mint a nagykönyvekben meg van írva, halk szisszenéssel bontotta fel a pezsgőspalackot. Kitöltötte, majd odalépett hozzám és nyújtotta is az egyiket.
- Mire igyunk? - kérdezte, de válaszomat meg sem várva máris folytatta:
- Rád..., rám..., s a mi napunkra...
Összecsendültek a poharaink, majd mindketten ittunk egy kortyot. Közelebb léptem hozzá és egy apró puszit nyomtam a szájára, majd lágyan megfogtam a fenekét, hogy ágyékunkat összedörzsölhessem és kacéran a szemébe nézve így szóltam:
- De ihatnánk rájuk is talán... Újabb kortyok és újabb csókok követték egymást.
- Nem akarsz tusolni? - kérdezte újra, amikor ismét pezsgőt töltött a poharainkba.
- Miért? - kérdeztem vissza
- Csak nem büdös vagyok? - folytattam ironizálva, s ahogy visszalépett hozzám és combjaim közé túrt, máris jött a válasza:
- Á, dehogy, csak gondoltam lemosnád magadról... - mondta, miközben puncimtól ragacsos ujjait jól láthatóan összeérintette, majd elválasztotta egymástól.
- Ezt ő csinálta... - vágtam vissza, gyengéden megmarkolva lankadt fütyijét és apró mozdulatokkal kicsit megmasszíroztam.
- Szerintem ne pocsékoljuk a drága vizet... - néztem buján a szemeibe
-... mert nekem más terveim vannak... - folytattam sokat sejtetőn.
- Vagy te inkább moziba mennél? - kérdeztem, éledező férfiasságát tovább masszírozva.
- Azt hiszem érzed, hogy nem... - válaszolt kajánul mosolygó tekintettel és az én mozdulataimhoz hasonlóan, tenyerét a vénuszdombomra borítva, igyekezett szavait nyomatékosítani.
- No, akkor hát rájuk... - mondta és már csillingelve koccantak is poharaink, majd ugyanazzal a mozdulattal hörpintett egyet a peszgőjéből és gyorsan le is tette a melletünk lévő asztalra. Utána az én poharamért nyúlt, hogy azt is letéve összeölelkezzünk és vadul csókolózni kezdjünk. A szoba közepén állva szerelemtől izzón fonódott össze a testünk. Talán mondanom sem kell, nem kellett sok idő ahhoz, hogy peckesen ágaskodni kezdjen a pénisze. Ekkor nem tehettem mást, huncutul megmarkoltam és az ágy felé fordulva, mintha fütyijénél fogva vontatnám, kissé hátra pillantva csak ennyit mondtam:
- Ezt, azt hiszem el kéne dugnunk...
Majd az ágyhoz lépve, elengedtem a marokra fogott faszát, ledőltem, s már hátamon fekve, lábaimat kissé felhúzva és szétterpesztve, újra megmarkoltam, hogy magamra húzzam, miközben így szóltam:
- Tudok is egy jó helyet a számára...
Ő a széttárt combjaim közé térdelt, miután ismét elngedtem fütyijét. Ekkor két ujjával Ő fogta meg azt a tövénél, s a másik kezén mellettem megtámaszkodva, kezdett rám feküdni, de közben kőkemény farkát néhányszor le - és felcsúsztatta nagyajkaim között. Valahogy úgy tett, mintha nem is tudná hová kell azt beillesztenie. Ahogy egyik csusszantásakor ismét a vaginám vágytól izzó, nedvesen kitárulkozó bejáratához ért a makkja, elengedte az ujjai szorításával eddig irányított farkát, kivette maga alól a kezét, azzal is megtámaszkodott az ágyon a másik oldalamon. Lassan rám hasalva, fenekét leszorítva, az ágynak nyomva úgy tett, hogy mikor már teljesen rám simul, belém is hatoljon. Őrjítő érzéssel tört utat magának a hüvelyemet teljesen kitöltő fasza, miközben mélyen belém siklott. Csókban összeforrt ajkaink szétválása után kicsit felemelkedve, elégedetten így szólt:
- Hát ezt jól eldugtuk. - és közben csillogón mosolygott rám a tekintete.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 03. 6. vasárnap 09:16
Az előző jobb volt.
#6 listike 2016. 01. 3. vasárnap 18:56
Nagyon jó.
#5 feherfabia 2015. 05. 1. péntek 07:25
Közepes!
#4 A57L 2014. 06. 5. csütörtök 05:29
Ez már nem tetszett annyira.
#3 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:54
10p
#2 papi 2013. 07. 22. hétfő 05:33
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 08. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?