A+ A-

Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 1. rész

Marko vagyok, 17 éves meleg fiú. Passzív. A nemiséggel való hovatartozásomra akkor jöttem rá, amikor a tornaórákon nem tudtam levenni a szemem, egyik-másik fiú osztálytársamról. Bár már gyerekkoromban voltak jelei.
Éjjelente elcsentem a húgom babáit, fésülgettem, öltöztettem őket pont, ahogy ő nappal. A fiús játékok nem érdekeltek annyira.
Esténként, amikor már mindenki aludt belopóztam a húgom szobájába, és kölcsönvettem a kis szoknyácskáit. Magamra húztam őket, nagyon jó érzés volt. Amikor már a fodros
ruhában voltam, a babaházhoz osontam és birtokba vettem. Hát azt hiszem így kezdődött.
Lány akartam lenni. Tudtam, hogy nem helyes, de minden vágyam az volt. Irigyeltem is a húgomat, a ruhái, a játékai miatt. Úgy éreztem én is vagyok olyan szép, mint ő, nekem is olyan ruhák járnának. Lakkos pántos cipő, virággal, fodros kalap az én
fejemre is. Valóban hasonlítottunk egymásra, annál is inkább, mert ikreknek születtünk!
Persze később már tudtam, hogy nem stimmel velem valami, a vágyaimat megpróbáltam véka alá rejteni. Nem volt könnyű, de valahogy elevickéltem. Kiskamasz koromban kezdődtek újra a nehézségeim, amikor az éjszakai merevedések és
magömlések rendszeressé váltak. Erőszakoltam az agyamat, megpróbáltam lányokra gondolni. Cicikre, bugyikra, női testekre.
Emlékszem, egy Playboy újságot is megvettem dugiban az egyik osztálytársamtól, a félretett zsebpénzemből. Alig lehettem tizenhárom éves. Elemlámpával a takaróm alatt nézegettem, a csupasz női testeket. Mindhiába. Nemhogy merevedésem nem volt, még csak bizsergést sem éreztem.
Csak akkor, ha azt képzeltem, én vagyok azokban a szexis alsóneműkben, és hozzámér egy férfi. Párszor próbáltam kapcsolatot is kialakítani lányokkal, de ha hozzájuk
kellett érnem, szabályosan rosszul lettem. Így feladtam, és azt mondtam legyen, ahogy lennie kell.
Most sincs ez másként, harmadikos vagyok a gimnáziumban. Szívesen beszélgetek a lányokkal, úgy érezem velük hamarabb és könnyebben megtalálom a hangot, érdekel a divat a női dolgok, és a lényeg, a fiúk.
A szüleim rendes emberek, egy kertvárosi, családi házban élünk. A húgommal is jó a kapcsolatom, akinek néha most is beosonok a szobájába, amikor nincs idehaza, és megnézegetem a fehérneműit. A fiókjában turkálok óvatosan, nehogy észrevegye.
Külsőre átlagos a testalkatom, nyúlánk, farmerben, pólóban járok, mint bármelyik másik fiatal, szerencsére nem látszik, hogy milyen is a belsőm. A lányok között népszerűségnek örvendek, mert az arcom, a hajam, ugyanolyan szép, mint a testvéremnek, Evelinnek.
Nagy álmom, hogy elcsábítsak egy nagyon férfias fiút, aki irányít és azt teszi velem, amit szeretnék. De nem tudom, hogy létezik-e ilyen fiú, férfi. Az idősebb pasik is lázba hoznak, de csak az izmosabbak, jóképűek, a fiatalok közül viszont nemcsak az izompacsirtákra dobban meg a szívem. Egy lágyabb sráccal is összeismerkednék -feküdnék, amilyen én vagyok. Az olyant is kívánom. Tartós partnerre vágyom, de néha olyan merevedésem van, hogy bármibe belemennék.
Az egyik nap vacsora után, Evelin egy fiút hozott fel hozzánk. Anyáéknak is bemutatta Eriket, velem is kezet fogott, ahogy kell. Akkorákat dobbant a szívem, amikor összeért a bőrünk, hogy azt hittem, a többiek is meghallják.
Nem tudtam róla levenni a szemem, egyszerűen őrjítően nézett ki. Magas, izmos, széles váll, megnyerő arc.Olyan határozott nézéssel, hogy a húgom majd összecsuklott, csak a tekintetétől is. Vörös volt Evi arca, és vigyorgott, akár a tejbe tök, itta minden szavát Eriknek, aki, mint említette utolsó éves az egyetemen.
A látogatásai gyakorivá váltak otthon, és én éjjelente már róla álmodoztam. Rá gondolva vertem ki a farkam, az arcára, az erős karjára, a rekedt hangjára gerjedtem.
Álmaimban engem csókolgatott, és én voltam, az akit kefél. Merthogy Evelint dugta rendesen. A húgom elég korán elkezdett fiúzni, a szüleim tiltása ellenére. Anyuék végül úgy döntöttek, hadd csinálja, amíg jól tanul, csak az volt a kikötésük, hogy védekezzen és ők is ismerjék-lássák az illetőt.
- Figyelj csak-nézett rám Evelin egyik nap, reggeli közben, amikor csak ketten ültünk az asztalnál.
- Te nem szégyelled magad, hogy meglestél minket kefélés közben?- a villa megállt a kezemben, a rántotta felett, a fülem tövéig elpirultam.
- Á nem, én nem...- kezdtem, de elég szerencsétlenül hatottak a szavaim.
- Ne is tagadd, megláttalak tegnap a tükörben.
- Jól van- mentegetőztem. - Tényleg figyeltelek titeket pár pillanatig, mert én is éppen fürödni akartam, csak akkor vettem észre, hogy ott dugtok, amikor már kinyitottam az ajtót. - Nem volt valami erős kifogás, de hirtelen nem tudtam mit mondani. Az igazat mégsem vallhattam be, hogy Erik fantasztikus, izzadságtól csillogó testét néztem, a dinamikus lökéseit, a feszes és formás fenekét, a csillogó haját, ami a kefélő mozdulatok alatt ide-oda libbent.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ricsi1990 2017. 07. 9. vasárnap 12:40
Nagyo jó a történet!
#9 stallionhunk 2014. 03. 31. hétfő 21:36
Én is megkívántam Eriket! Mmmmmmmm smile
#8 papi 2014. 03. 12. szerda 14:17
Nagyon tetszik
#7 gaborthefirst 2013. 05. 14. kedd 17:00
Aelm, annyira szép, hogy szinte fáj. smile Köszönöm. Szia
#6 Aelm 2011. 09. 27. kedd 07:25
http://aelm-slash.ucoz.com/gb/
#5 Aelm 2011. 09. 27. kedd 07:24
Igen szívesen.
#4 toomi 2011. 09. 27. kedd 07:04
Kedves, aranyos fiú vagy.....grat a storyért... smile !
#3 Aelm 2011. 06. 3. péntek 14:53
Köszönöm kedvesek vagytok!
#2 Aelm 2011. 06. 3. péntek 09:18
2011.06.02
Küldte: AELM.
Kategória: Erotikus
Marko -Életem kiterített (nem kártya) lapjai 2.-gay
#1 Törté-Net 2011. 06. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?