A+ A-

Klaudia 1-2. rész

1. rész
Mindenki tudja, hogy nemcsak heterók cserélik le időnként a partnerüket, hanem meleg férfiak és leszbikus nők is. Rám ugyan csak részben igaz az utóbbi jelző, mert a nőkhöz is, és a férfiakhoz is vonzódom, mindenesetre egy idő után szakítottam Quickivel, azaz ő szakított velem, de egyik kolléganőmben rövid időn belül még ideálisabb partnert találtam. Klaudia nem volt olyan kamaszlány külsejű, mint Quicki, hanem széles csípőjű, érett testű nő volt gyönyörű mellekkel. Az egyetlen, amiben hasonlított előző barátnőmhöz, hogy ő is „bi” volt, azaz a nőket és a férfiakat egyaránt szerette.
Egy ideje már együtt voltunk, amikor úgy döntöttem, hogy szabadságunkat töltsük ugyanazon a nudista telepen, ahol Quickivel voltam. A különbség csak annyi volt, hogy ezúttal a telephez tartozó szállodában vettünk ki egy szobát.
Klaudia addig nem szokott nudizni, ezért első nap csak arra volt hajlandó, hogy a bikini felső részét levegye. Én persze rögtön meztelenül kezdtem el járkálni, napozni és fürödni a tengerparti naturista telepen, de természetesen az ő tanga alsója se keltett feltűnést, mert a szállodához tartozó strandon nem volt kötelező a meztelenség.
Amikor este visszatértünk a szállodai szobába, Klaudia tusolt le először, s mikor én kijöttem a zuhanyozóból, ő már hason feküdt a széles franciaágyon. Bugyi volt rajta, és egy képes magazint lapozgatott.
Én a zuhanyozóból kilépve egy nagy frottírtörülközővel szárítgattam a hajamat, aztán a törülközőt az egyik székre dobtam, Klaudia mellé ültem az ágyra, és simogatni kezdtem a hátát.
- Jó volt a strandon - mondta. Aztán némi zavarral tette hozzá: - Nem volt baj, hogy én nem vetkőztem le teljesen, ugye? Neked persze első perctől kezdve nem volt probléma a meztelenség, de nekem még igen.
- Ne problémázz ezen - feleltem. - Meglátod, nemsokára te is belejössz. Tudod, én már gyerekkoromban Délegyházára jártam a szüleimmel, s azóta se hiszem, hogy lenne valami takargatnivalóm - tettem hozzá nevetve.
- Nincs is - mondta Klaudia. - Azonkívül tudod, hogy én sehol sem vagyok leborotválva, te pedig igen.
- Szerintem ha valaki nudista helyekre jár fürödni, nem néz ki jól, ha szőrös alul vagy a hóna alatt.
- Amikor délután kijöttél a vízből, egy pillanatra megálltál két 4-5 év körüli kislánynál, akik a homokban játszottak. Emlékszel?
- Na és? A papájuk még végig is mustrált, de a két kislány nagyon édes volt. Miért kérdezed?
- Csak úgy - felelte Klaudia a hátára fordulva.
- Na jó, akkor elárulom neked, miért álltam meg a két kislánynál. Egyszerűen tetszett, hogy nekem is olyan sima és szőrtelen a bőröm, mint nekik.
Azzal benyúltam Klaudia tangája alá, és ujjaimmal végigsimítottam sűrű, göndör szeméremszőrzetét.
- Ennyi? - kérdezte Klaudia. - Mondd meg az igazat, hiszen nincsenek titkaink egymás előtt.
- Hát ha ragaszkodsz hozzá... Arra gondoltam, te is mennyivel jobban néznél ki, ha mindenütt olyan sima lenne a bőröd, mint nekik.
- Ha akarod, leborotválhatom - mondta Klaudia.
- Ne fáradj vele - feleltem, és rámosolyogtam. - Bízd csak rám!
- Csak azért hagytam meg, mert azt hittem, így tetszem neked - mondta Klaudia halkan.
- Én meg azért nem akartam szólni, mert azt hittem, neked az tetszik - nevettem.
- Ha tényleg le akarod borotválni, akkor csináld most mindjárt, Barbara, mielőtt meggondolnám magam - felelte ő is nevetve.
- Oké, de akkor...
- Ne beszélj annyit, hanem csináld! - parancsolt rám. - Bár... - tette hozzá egy pillanatnyi szünet után - őszintén szólva nem tudom, hogy simára glancoltan ki merek-e menni holnap bikini alsó nélkül a strandra.
,Persze, hogy ki mersz menni’ - gondoltam magamban, miközben kimentem a tusolóba. Behoztam a borotváláshoz szükséges kellékeket - a borotvahabot, a kisollót, a női borotvát és egy kis üveg babaolajat -, és letettem őket az ágyra.
Klaudia alsókarjaira támaszkodott és felemelte a fenekét, hogy le tudjam húzni róla a tangát. Finoman a combjai közé nyúlva jeleztem, hogy tárja szét őket. Készségesen engedelmeskedett, szemem elé tárva vörösesbarna színű göndör szeméremszőrzetének bozontját.
- Nem akarlak cikizni, Klaudia - mondtam, miközben kezembe vettem a fémesen csillogó kisollót -, de ezt nemcsak mi kettőnk miatt csinálom. Ha holnap nem jössz ki te is teljesen meztelenül, akkor kényszeríteni foglak, hogy másoknak is mutasd meg, milyen jól nézel így ki - folytattam tréfásnak tűnő hangon, de nagyon határozottan, és azonnal munkához láttam.
Klaudia két oldalról a térdhajlata alá nyúlt, és lehunyt szemmel tűrte, hogy az ollóval lenyírjam a szőrt a vénuszdombjáról. Amikor végeztem, még mindig csukott szemmel lenyúlt, és végigsimította a sűrű szőrzet helyén megmaradt, legfeljebb fél centi hosszú borostát.
Amikor ágyékát és combjai közét beszórtam a hűvös borotvahabbal, Klaudia enyhén felsóhajtott
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 11. 25. szombat 07:51
Nekem tetszett, nem egy átlagos írás.
#8 deajk2008 2016. 11. 17. csütörtök 05:47
A leszbiseget nagyon szeretem... izgat mikor a nok egymassal foglalkoznak szexualisan
#7 papi 2014. 03. 17. hétfő 05:10
Egész jó
#6 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:15
Nem rossz.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:12
Mint írás gyenge. 3.
#4 cervelo 2012. 07. 22. vasárnap 08:10
Olvastam már jobbat is.
#3 tiborg 2012. 07. 21. szombat 03:21
Egyszeru es erdekes bevezetes?!!
#2 Rinaldo 2012. 07. 20. péntek 08:15
A leszbi csajok lerendezték egy mást.
#1 Törté-Net 2012. 07. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?