A+ A-

Szexkalandok öcsémmel 1. rész

Miért is ítéljük el a családon belüli szexet? Miért nézünk megvetően arra a lányra/fiúra, aki húsz éves korában fiatalkorú partnert talált magának. Hiszen ez nem is olyan régen még természetes volt. Civilizáció? Ne mondjátok nekem, hogy nincs köztetek, aki még nem maszturbált valakire a családból, legyen az távoli rokon, báty, nővér. El se képzeltétek? Hát, amíg nem történtek bizonyos dolgok, én sem. Aztán rájöttem, mennyire izgató a dolog.
A nevem mindegy, szólítsatok csak Lailanak. Nem akarok neveket írni, így a valódi személyeket más nevekkel helyettesítem be. A várost, ahol élünk sem írom le. Minek? Nincs szükségem zaklatásra, csak úgy érzem, valakivel meg kell osztanom a lentebb leírtakal, amelyek valós történések tükörképei, csak írva. Alig egy éve kezdődtek, mikor húsz éves voltam. Öcsém éppen aznap töltötte a 18. születésnapját. Együtt mentünk el bulizni, és hajnal kettő körül jöttünk haza, röhögcsélve, elég kellemesen becsípve, de nem annyira, hogy végighányjuk a hazafelé vezető utat. Jól éreztük magunkat, könnyedebbek voltunk. Az egyik útbaeső boltban öcsém vett hat doboz sört, mert megszomjazott, és persze nekem is jutott, sőt: volt még négy, mire hazaértünk. Ennek persze el kellett fogynia, úgyhogy azon disco füstösen, cigi szagúan bezuhantunk öcsém ágyába, röhögcséltünk, beszélgettünk.
Hát, nem nagyon akart fogyni a söt. Hajnal háromkor még volt egy-egy doboz. Öcsém bekapcsolta a tévét, elnyúltunk az ágyon, és azt néztük, továbbra is röhögcsélve, a tévében látható dolgok új erőt adtak megcsappanó beszédtémánkhoz, mely csak másnap folytatódott volna, valahogy így: "Úúú, az a tegnapi buli..." Egészen addig röhögtük a különböző csatornák előadóit, mígnem egy kapcsolás után felbukkant egy mozgó női fenék, amiben egy pénisz csúszkált olyan tempóval, hogy akaratlanul is felszisszentem. Semmi bajom az anális szexel (a nők többségével ellentétben), sőt van, mikor élvezni is tudom. Általában szeretem, de ez azért durva volt. Mindenesetre két-három másodpercnyi meghökkent csend után kirobbant belőlünk a röhögés, és egymás szavába vágva nyomtuk a vicces poénokat a látványra.
Ettől függetlenül éreztem, hogy nedvesedni kezdek, főleg mikor a tévében látható pár új pózba csavarodott, mely nekem is a kedvencem. A hölgyike előrehajolt egy asztalra, állva, a fickó meg hátulról kezdte döngetni. Éreztem, hogy nem bírom tovább, úgyhogy kacarászva felegyenesedtem, és kimentem a fürdőszobába, mondván, letusolok. Meg is nyitottam a csapot, elnyomva az árulkodó hangokat, ledobáltam a ruháimat, kulcsra zártam az ajtót, majd a plafontól mennyezetig-tükör elé állva végigmértem a testem. (172 cm magas vagyok, barnás zöld szemem van, hullámos, természetes barna hajam, ami a lapockámig ér. Hat éve hip-hop tánccal foglalkozom, egy deka súlyfölösleg sincs rajtam. Nem szoktam méregetni, így nem tudom a mellbőségemet. Egy férfitenyérbe illő, elég ennyi, szerintem :). Karcsú vagyok, hosszú combú, fanszőrzetem kopaszra borotválom. Állítólag szép is vagyok - szerintem keskenyek az ajkaim. Magas homlok, elvékonyodó áll, de nem az a babaarc, amiért a fiúk odavannak. A hátsómról annyit, egyszer nyertem egy popószépségversenyt, de az a történethez képest két évvel korábban volt.)
Aztán lassan elkezdtem simogatni magam, de ezt gyorsan abbahagytam, hiszen nedves voltam már így is, és gyanús lett volna, ha sokáig maradok; öcsém sem hülye. Áttértem hát a lényegre, előbb a csiklómat izgatva középső ujjam körkörös mozgásával, majd lassan becsúsztam forró hüvelyembe középső ujjammal. Egyre gyorsuló mozgással élveztem önmagam munkálkodását, mígnem egy halk sóhajjal értem jött a kéj. Máskor visítok szex közben, de önkielégítés során nagyon ritkán tör rám a hangos orgazmus...
Gyorsan letusoltam, majd felkaptam egy fehér, combközépig érő hálóinget, mely csipkézett volt alul és az ujjatlan vállaknál, és elég átlátszó is. Benyitottam öcsém szobájába, aki morogva rántotta magára a takarót, majd rám nézet, egy bizonyos jellegzetes pózban a takaró alatt. Önkénytelen elvigyorodtam. Hasonló dolgokat cselekedett, mint én.
- Tudod, meddig voltál kinn?
Ránéztem a faliórára, és elképedve láttam, hogy a számomra öt percnek ható idő jó fél óra volt. Öcsémre néztem, és alig bírtam visszafojtani a nevetésemet. Még mindig dolgozott a pia bennem, a tévében meg elszántan hallatta a műnyögéseket a színésznő.
- Azt ne mond, hogy unatkoztál?
- Miért, te tán eddig sikáltad magad? - ő is elvigyorodott, majd intett, hogy forduljak el. Halkan nevetgélve megfordultam, ő pedig kiment, menet közben lökve oda:
- Most pedig én jövök!
Kirobbant belőlünk a röhögés, aztán bemásztam az ágyába, és folytattam a pornófilm nézését, kibontva az utolsó sörömet. Hát, meg kell hagyni, öcsém dolgozhatott magán egy ideje, mert alig tíz perc múlva visszatért, egy szál boxerbe, mely derékszögben igencsak dudorodott. Mikor megláttam, ki is köptem a sört. Megcsóválta a fejét, majd bemászott mellém - ez még csak testvéri távolság volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (129 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 gyagya15
2015. 08. 24. hétfő 16:52
A plafontól a mennyezetig az mekkora tükör? nyes Válaszolok rá!
#15 listike
2014. 01. 12. vasárnap 19:21
Teteszett. Válaszolok rá!
#14 A57L
2013. 08. 28. szerda 04:34
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#13 genius33
2013. 01. 25. péntek 13:56
Nagyon cukker! smile Válaszolok rá!
#12 sztbali
2013. 01. 12. szombat 18:44
Van benne valami. Válaszolok rá!
#11 sihupapa
2008. 11. 15. szombat 23:14
ari Válaszolok rá!
#10 BA
2007. 08. 2. csütörtök 15:37
az elején a rinyálás nem kellett volna. meg a bombázó nővérke, meg az izmos öcsi a 20 centis farokkal, és ha jól sejtem anyagilag is minden oké, és szép az élet :P Válaszolok rá!
#9 Mz/X
2007. 05. 28. hétfő 15:56
Azért jó dolgod lehetett, a 18-19 nem éppen "átlagosnál picit hoszzabb". :) Válaszolok rá!
#8 Törté-Net
2007. 04. 16. hétfő 23:00
A régiekkel sem lehetett, volt egy kis gond pár történettel, most elviekben mindegyik jó, elnézést a hibáért. Válaszolok rá!
#7 alttpg
2007. 04. 16. hétfő 22:43
az eddigi, még érvényes kódokkal miért nem lehet megnyitni az új történeteket? Válaszolok rá!
#6 Ati
2007. 04. 15. vasárnap 22:05
jólelhuztad és még segbesemdugott. Válaszolok rá!
#5 norbi
2007. 04. 15. vasárnap 21:39
cooooooool!!!!!!!! Válaszolok rá!
#4 nándi
2007. 04. 14. szombat 19:41
Nagyon cool Válaszolok rá!
#3 Mici Macsó
2007. 04. 14. szombat 07:11
Kicsit vontatott! Válaszolok rá!
#2 uhhh
2007. 04. 14. szombat 04:11
írj!!!!! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 04. 14. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!