A+ A-

A cigány család

Az én történetem valóban az igazságon alapul nem úgy, mint egyes írók cigány lejárató írásai.
A mi családunk emberöltőnyi idők óta egy Nógrád megyei cigány faluban élt. Édesapám 16 volt, az Édesanyám 14 éves mikor én születtem. A húgom egy évvel később született. Sajnos a második szüléskor az Édesanyám méhét is el kellett távolítani, így több testvérem nem lehetett. A szüleim erejüket meghaladóan dolgoztak, munka mellett tanultak és egyre eredményesebbek lettek. 10 éves voltam mikor elkészült az 5 szobás házunk így mondhatni luxusban éltünk tovább. Emlékezetem óta meztelenül közlekedtek előttem a szüleim, így természetessé vált számomra a pucérság, a nőiesség és a férfiasság. 13 évesen a szüleim észrevették, hogy maszturbálok, hisz ezt sem titkoltam, hanem a szobámban nyitott ajtónál húzogattam a farkamon a bőrt. Azon a napon, mikor Édesapám ezt észrevette, vacsora után a húgom elküldték aludni engem meg behívtak a szobájukba. Elbeszélgettünk felnőttesen a nemiségről, a szexről és megkaptam a szóbeli felvilágosítást, majd mentem volna ki mikor Édesapám leültetett a fotelba és azt mondta.
-Fiam! Amit elmondtam az elmélet volt, most megmutatom a gyakorlatban is Anyádon.
Nagyra nyíltak a szemeim, hisz már akkor is tudtam, hogy Édesanyám egy vonzó nő és maszturbálásaim alkalmával sokat gondoltam a nagy cicijeire és a bozontra a lába között. Biz a látottak hatására a szám kinyílt a nyálam csurgott végig a szám szélén és a farkam lüktetett. Édesapám előbb csak csókolgatta azt az izgató testet, majd nézte és simogatta. Lassan haladt a kéjbarlang felé az ujjával és mikor odaért benyúlt Édesanyának, kinek teste megfeszült e mozdulat hatására és a teste ívbe ment át. Édesapám szája közeledett a szőrcsomóhoz és mikor elért oda ujját kihúzta kéjesen megnyalta, félre söpörte a szőrt és nyalogatni kezdte Édesanyám kéjbarlangját. Én szinte kiestem a fotelból úgy figyeltem és levegőit is elfelejtettem venni.
Édesapám miközben nyelvezte a puncit kezével az óriási barna "gombbal" játszott a feszülő melleken és a hegyesedő bimbókat csavargatta. Édesanyám légzése szaporodott majd sikolyok kíséretében rándult párat a teste és Édesapám fejét kezdte simogatni, ki erre felcsúszott arra a kívánatos testre, ráfeküdt majd, hogy én is lássam egy kicsit megemelte a fenekét, megfogta a lomposát és Édesanyám kéjbarlangjához igazítva, lassan kezdte befelé tolni. Innentől csak az ütemes mozgást láttam és azt, hogy Édesanyám simogatja a rajta lévő testet és egyre forróbban vibrált körülöttük a levegő. Édesapám vagy 10 percig pumpálta Szülémet egyre gyorsabban és vadabbul majd belényomta teljesen és nyüszíteni kezdett. Erre Édesanyám megemelte a fenekét ez biztos egy megbeszélt jelzés volt, mert Édesapám magára fordította Édesanyámat ki felült és vad ugrálásba kezdett. A kezeivel a melleit próbálta kordában tartani, de azok mintha külön életet éltek volna izgalmas táncot lejtettek. Édesanyám a hajába markolt és még vadabb tempót diktált majd hirtelen megállt befeszült a teste és angyali sikolyok kíséretében Édesapámra borult. Így pihegtek vagy 2 percig majd Szülém leszállt Édesapámról és engem figyelmen kívül hagyva elvonult előttem. Láttam, hogy a combján a fehér váladék csurdogál kifelé. Hallottam, hogy ráül WC-re pisil és közben nagyokat nyög, majd zuhanyozni megy. A szobát a csend és a már általam is ismert sperma szaga töltötte be. Édesapám csak feküdt a lomposa már lekonyult és furcsán csillogott. Felült és továbbra is nyugalmat sugározva szólt hozzám.
-Tudod fiam, az mit láttál csak a jéghegy csúcsa. Ami a víz alatt van azt nem látni kell, hanem érezni. Szívből kívánom neked, hogy ezt mi előbb megérezd, átéld és akkor válsz majd igazi férfivá.
Ekkor felállt megérintette a vállam, rám kacsintott, és kis mosollyal mondta.
-Menj, feküdj le verd ki a farkad és ábrándozz.
Persze azt tettem és Édesanyámon ábrándozva kétszer is a markomba élveztem.
Attól az estétől fogva figyeltem a zajokat szüleim szobájában és egy párszor oda lopóztam és néztem Őket, ahogy egyesülnek és boldog galamb módjára búgnak a félhomályban.
Talán két hónap múlva láttam Édesanyám és a húgom éjszaka meztelenül, elmennek a hálóm előtt és kuncognak valamin. Persze a kíváncsiság hajtott és utánuk lopóztam és Édesanyám hangját hallottam, ahogy oktatja a szexről a húgomat. Persze számomra a hallottak újak voltak, mert női szemszögből tanította Julist Édesanyám. Julis, a húgom csak hallgathatta és Édesanyám ezekkel zárta a szavait.
-Gyermekem, most nagyon figyelj, mert Édesapáddal megmutatjuk mi is fog történni veled mikor először nemi életet élsz, mi biztos fájdalmas lesz, akkor, de utána a mennyekbe repülsz.
Próbáltam kukucskálni mi fog történni, de féltem észre vesznek és lebukom, így inkább a szobámba somfordáltam és a hangokra figyelve maszturbálni kezdtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (160 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#32 Andreas6 2018. 01. 24. szerda 08:03
Ez az oldal amúgy is tele van családi történetekkel, ehhez képest a cigány család még ki sem lóg a sorból. Nem lepett volna meg, ha a húgával is lefekszik a srác.
#31 A57L 2016. 07. 1. péntek 09:42
Egy őszinte írás.
#30 gyuri0926 2014. 11. 10. hétfő 08:28
igen nagyon jó
#29 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 07:24
Jó.
#28 listike 2014. 09. 2. kedd 15:23
Tökéletes írás, nagyon tetszett.
#27 papi 2014. 03. 11. kedd 05:03
Nagyon jó
#26 mackó2009 2012. 10. 23. kedd 09:17
Nagyon jó a történet vonalvezetése.
#25 tiborg 2010. 07. 30. péntek 07:38
AZ iras jo, meg a helyesiras is. A testveri kapcsolat ot az iro jol hasznalta: hug=fiatalabb notestver, nover=idosebb notestver.
Rasz nem szamit az,hogy a cigany szot hasznajacsak fuszer, mint a zsido. Mindenki egyforman szeretkezik !!
#24 sarmos 2009. 11. 18. szerda 07:24
jo
#23 Anita 2009. 10. 5. hétfő 15:30
Kedves mindenki!
Én nem tartom magam rasszistának, és nem kívánok semelyik oldalon állást foglalni, de mindenki maga irányítja életét. A cigány nemzettség nevezzük őket így, maguknak köszönhetik, hogy hol tartanak. Mindenkinek áll a zászló hogy legyen belőle valaki. Érdekes hogy vannak jó módban élő cigányok nem? Megjegyezném még, hogy ennek a fórumnak nem a faji hovatartozásról kéne szólnia, hanem az író teljesítményéről.

#22 Ray 2009. 10. 3. szombat 15:13
Én fehér vagyok és magyar , de a cigány , zsidó , néger , horvát is lehet magyar ! Azért nem írhat ide mert ő roma ? Azokat az embereket sajnálom akik cigányoznak ... A romákat felkéne hozni arra a szintre , hogy egyetemre járjanak , dolgozzanak , cégeket vigyenek !
#21 Békepárti MAGYAR 2008. 11. 19. szerda 00:44
Én a magam részéröl mélyen megvetem a rasszizmust.
Valakit azért elitélni, aminek és ahova született, illetve az ősei által elkövetett ballépések okán, az bizony ékes bizonyitéka annak, hogy mennyire szük látokörü és értelmileg visszamaradott (IQ-light).
Amúgymeg ez az oldal éppenséggel kellemesebb dolgokkal foglalkozik mint a rasszizmus.
Az én véleményem szerint a sztori jó, izgalmas.
És bár az efféle dolgok csak elméleti sikon izgatnak, azok közül akik ebben a témakörben olvasgatnak szerintem mindenkiben megfordult, hogy szivesen lenne a szereplő helyében. Még bizony a nagymellényü Ku-klux-klan is.
Az ironak csak gratulálni tudok a jó sztorihoz és türelmet az ilyen emberekhez.
#20 Remete 2008. 07. 29. kedd 19:30
Aki szerint borzalmas a helyesírás, az talán maga sem tud helyesen írni, vagy nem olvasott errefelé más történeteket.Ugyanez érvényes a szókincsre is.
Nem tudom, figyeli-e még az üzeneteket az író, de azt üzenem neki, ne törődjön a rosszmájú, és ostoba véleményekkel. Ez egy JÓ ÍRÁS.
Üdv Remetétől, és ezúttal is egyetértek Vidrával. Miért is?
Azt még hozzáfúzném, hogy nem tudom, valóság-e amit leír, vagy kitalált, (itt több a kitalált történet, mint a valóság, és ez nem baj) Itt sokkal borzalmasabb dolgok is olvashatók az állítólag magyar szerzőktől, azon senki sem háborodott fel.
A kettős mérce miatt?
#19 károly 2008. 07. 29. kedd 18:50
gratulálók az anyának
#18 Coreee 2007. 12. 18. kedd 22:41
a folytatás sem volt agy gyalog-kakukk

xDDDDDD hát ez kész ez kegyetlen 2 napja ezen szakadok xD

Te vidraa én sztem van okuk raszizmusra csak nézd meg a magyar történelmet és bövven kielégitö választ kapsz ^^ nah bye.
#17 vidraa 2007. 09. 18. kedd 19:08
Jó ez. nagyon is jó.
a fajgyűlölők meg nyuljanak magukhoz más sztorin..
#16 cooy 2007. 02. 11. vasárnap 11:04
Végre egy jó story!!!
#15 Tahó 2007. 01. 21. vasárnap 00:51
ZSÍR... :D
#14 v 2006. 03. 26. vasárnap 23:33
Nyolán!CSatlakozok Jazz-hez a hug az aki utánnad születik.. a nővér az akire te gondolsz...kül ha meg nem tetszik miért olvasod?
#13 Jazz 2006. 03. 25. szombat 09:57
Remélem, nem bántottalak meg. Nem állt szándékomban.