A+ A-

Eve Lorne - A kertvárosban 6. rész

Hatalmasat szeretkeztek, egyikőjüknek sem hiányzott aznap délután a férfitársaság. Aztán közösen főztek valamit, a finom vacsorát pedig leöblítették pár pohár vörösborral. Kiültek a jacuzziba és Susan végre hajlandó volt folytatni a történetet.
- Szóval a három kívánság! Mivel a fiúkkal sokszor találkoztunk és tudod milyen vagyok, ezért úgy egyeztünk meg, hogy a kívánságokat tényleg valamilyen speciális dologra használják el. Egy ideig nem is került szóba a dolog. Aztán kitalálták, hogy nyitnak egy saját pizzériát. A dolog azonban bonyolultabb lett, mint gondolták. A hely bérleti díja amit kinéztek sokkal több volt, mint amire számítottak. Ráadásul az engedélyek beszerzése is nehézségekbe ütközött. A vége az lett, kitalálták - nekem kellene tárgyalnom mindenkivel, mert egy fiatal csinos amerikai nő talán könnyebben boldogulna az olasz hivatalnokokkal. Elgondolkoztam a dolgon: ez több körös dolog lesz, sok egy kívánságért cserébe. Végül abban egyeztünk meg, résztulajdonos leszek és a nyereség 10%-a engem illet.
Elsőként az ingatlan tulajdonosát kerestem fel, hogy lejjebb faragjam a bérleti díjat! Egy öreg figura volt az illető, gondoltam nem lehet vele probléma, de rafináltabb volt, mint amennyire számítottam. Kijelentette, semmit nem hajlandó engedni a bérleti díjból! Levettem a kardigánom, ami alá egy elég kihívó felsőt vettem. Olyan feszülőset, hatalmas dekoltázzsal! Majd kiugrott az öreg szeme! Győzködtem, hogy irreális amit kér, a fiúk pedig tisztességes bérleti díjat fizetnének. Miközben ezt ecseteltem, domborítottam neki tisztességgel! Nem akart engedni sehogyan sem. Ekkor tettem fel neki a kérdést: - Mit kellene tennem ahhoz, hogy elfogadja az általam ajánlott árat?
Hebegett-habogott arról, hogy egy öreg özvegyembernek milyen nehéz és sivár az élete, és talán meg tudnánk egyezni, ha minden hónapban én hoznám el neki a pénzt személyesen. Vagy ha én nem érek rá, akkor egy hasonló - itt jelentőségteljesen megnézte a melleimet - fiatal pincérnő is megtenné. Meg hát kellene neki valamiféle biztosíték, hogy a bérleti díj postása kedves lenne vele. Azt, hogy pontosan mire is gondolt egy kacsintással adta tudtomra.
Megadóan felsóhajtottam, miközben valami olyasmit morogtam - nagy alkusz maga! Aztán bizonyítékot szolgáltattam!
- Csak hogy tisztázzuk Signor Gatti mit értünk a kedvesség alatt - kezdtem, miközben lassú mozdulatokkal kibújtam a felsőmből, ami alatt természetesen nem viseltem melltartót - azt el tudom intézni, hogy én vagy egy hasonló előnyökkel rendelkező - itt megmarkoltam a melleimet és finoman masszírozni kezdtem. Az öregúr innentől nem volt képes a szemembe nézni - fiatal hölgy hozza el önnek a bérleti díjat. Az átadás pillanatában mindösszesen egy bugyi lesz rajta és maga maximum fél óráig bámulhatja. Ha akarja ezalatt kiverheti magának, de tapizás nincs!
Az öreg jelezte, hogy elfogadja a feltételeket, de a szemét le nem vette volna a dudáimról. Éreztem, akár még többet is engedne a díjból, ha én is engedek neki.
- Nézze Signor Gatti, teszek még egy javaslatot: Ha enged további 25%-ot a bérleti díjból, akkor postáskisasszony még kedvesebb is lehet önhöz.
Erre már rámnézett az öreg: - Mire gondol a kisasszony?
- Nos további 25%-ért cserébe nem magának kell kivernie!
Láttam az arcán a mohóságot. Kicsit meg is sajnáltam, hiszen erre az ajánlatra egy ilyen öregfiúnak csak egy válasza lehet!
- Konkrétan mire gondol hölgyem?
- Ha elfogadja az ajánlatomat, akkor a pénz kézbesítője - közben odaléptem, majd letérdeltem elé, és kihámoztam a farkát a nadrágjából - megoldja a szűknadrág problémáját! - azzal folyamatosan a szemébe nézve a melleim közé tettem a faszát és elkezdtem mozogni. Kigúvadó szemekkel nézte, ahogy a két hatalmas halom között újra és újra felbukkan a makkja. Látszott nagyon tetszik neki a látvány, és úgy tűnt nem bánja, amikor a számmal elkezdtem rászopni a kibukkanó makkra. Nem kellett túl sok idő, hogy pulzálni kezdjen a farok a melleim között. Az első két löketet a csöcseimre irányítottam, a többit pedig lenyeltem.
Signor Gatti teljesen kész volt. A szemeit a gecis melleimre fókuszálta, de látszott rajta: valahol teljesen máshol jár. Amikor visszatért az élet a szemébe, csak akkor kezdtem el lenyalni a melleimről a spermáját.
Természetesen belement a további engedménybe. Egy ideig én jártam hozzá a pénzzel, aztán átruháztam a dolgot az egyik megfelelő kvalitásokkal rendelkező pincérnőre.
- És mit szól ehhez a szerencsétlen pincérnő? - kérdezte Eve vigyorogva
- Ó nem okozott neki problémát. A fiúk mindig őt használták spermazsáknak, ha én éppen nem voltam a közelben! Marcella lelkes lány, legalább annyira szereti a faszt mint bármelyikünk. Egyszer még egy kutyával is megdugatták Alfredoék! A felvételen látszott: élvezte!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 08. 23. vasárnap 05:31
Gyengécske!
#5 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:30
Nem rossz.
#4 papi 2013. 04. 16. kedd 05:56
A vége nem tetszik
#3 genius33 2013. 03. 11. hétfő 08:47
Kár hogy a vége ilyen lett...
#2 Saskia 2010. 07. 6. kedd 06:52
Ez bizony egyre silányabb lesz! A csont végleg lerágva!
#1 Törté-Net 2010. 07. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?