A+ A-

Eve Lorne - A kertvárosban 5. rész

Az autósmozis kaland óta kicsit megritkultak a fiúk látogatásai. Ryan és Tommy el voltak foglalva az új nőikkel, csak Sam maradt meg állandó vendégnek. Ha tehette, reggelenként beugrott iskola előtt a szomszédba egy - egy gyors szopatásra, délutánonként pedig a plaza fölötti lakásban áldoztak Ámor oltárán. Eve hiányolta a másik két farkat, de nem akart semmi konfliktust, mert Sam elbeszélése alapján a fiúk boldogok voltak a korban hozzájuk illő lányokkal.
Nagy meglepetésére egyik nap levele érkezett Susantól. A szűkszavú mailban csak annyi állt, hogy a lány a jövő héten az Államokban lesz és találkozzanak. Eve jelezte, hogy szívesen látja rég nem látott barátnőjét.
Kedd délelőtt kocsiba pattant és kihajtott a reptérre. Egész úton azon gondolkodott, hogy mennyire változott meg a lány a házasélettől? Vajon még mindig az a perverz némber, vagy Mauro mellett szürke háziasszonnyá lett?
Mint kiderült félelmei alaptalanok voltak! Susan egy hatalmas nyelves csókkal üdvözölte, s gyorsan megvizsgálta azt is, hogy elég kemények - e Eve hatalmas dudái. A reptéren mindenki őket nézte ahogy boldogan smárolnak és tapizzák egymást!
Hazafelé a kocsiban pár szóban gyorsan elmesélték egymásnak az elmúlt évek történéseit, majd otthon egymásnak estek. Mint kiderült az elmúlt időszakban egyiküknek sem jutott túl sok finom punci!
Mivel Eve előre szólt Samnek, hogy nem ér rá - nyugodtan tudtak beszélgetni és szexelni.
Eve megtudta, hogy Mauroból az idők folyamán egyre inkább előjött az olasz mentalitás. Egyre jobban korlátozta Susant, teljesen kisajátította magának. Eleinte ez nem zavarta a lányt mert nagy volt a szerelem, de később egyre nehezebben viselte. Az még fel tudta fogni, hogy a férje miért nem dobja be a közösbe, de azt már kevéssé, hogy a szexuális életük egyre szürkült. Eleinte még Mauro szívesen kefélte/szopatta mások előtt, aztán ennek is vége lett. Ráadásul gyereket sem sikerült csinálniuk a férfi hibájából, s ettől teljesen megváltozott. Teljesen parlagon hagyta a feleségét, s mint később kiderült más nőkben vezette le a feszültségét. Most Susan azért jött az Államokba, hogy felmérje a lehetőségeit a hazatelepülésének.
Eve megrökönyödve hallgatta, hogy mi lett Mauroból. Eszébe villant az első találkozásuk Rómában. Egy discoban ismerkedtek meg. Ők ketten az amerikai lányok nagyon kapósak voltak a helyi fiatalok körében. Egész este ajánlatokkal bombázták őket a latin bikák, aztán valahogy Mauro társaságánál kötöttek ki. Emlékezett ahogy a srác csőbe húzta őket valami idétlen fogadással, aminek az lett az eredménye, hogy be kellett mászniuk a discoban az asztal alá, és közösen le kellett szopniuk a fiút. Mivel nem ismerte a lányokat, azt hitte, hogy ez problémát fog nekik okozni. Ők azonban rátettek egy lapáttal: boldogan szopták a srác farkát, majd a nem kevés gecit az arcukra engedték és az este folyamán spermás arccal szórakoztak tovább. Persze egy sötét discoban ez nem nagy kunszt, gyorsan megszárad a cucc és senki nem fogja észrevenni, de Mauroék szemében és nadrágjain látszott, hogy ilyen szituációban nem voltak még. A lányok egyetlen egy dolgot hagytak ki a számításból: az UV lámpákat. A gecivel beborított arcuk világított a lámpák fényében. Ennek az lett a következménye, hogy mindenki levágta mi történt és onnantól kezdve nem lehetett leállítani a kanokat. Hajnalra nem csak az arcuk, de a dekoltázsuk, a hajuk és a ruhájuk is világított az UV fényben.
- És hogy viselted a dolgokat? - Eve nem olyan lánynak ismerte Susant, aki hajlandó beletörődni abba, hogy hanyagolják
- Hát amikor megtudtam Mauro külön útjait, én sem fogtam vissza magam - mesélte vigyorogva Susan - volt pár húzós kalandom! Arra azért vigyáztam, hogy ne nagyon tudja meg, mert nem akartam igazándiból a lelkébe gázolni. Persze így utólag belegondolva, ha egy kicsit is érdekeltem volna, gyorsan levette volna a dolgaimat. Voltak alkalmi kapcsolatok is, de Mauro unokaöccsét is elég rendesen kikupáltam.
Eve mosolyogva intett, hogy folytassa, közben Samre gondolt. Nagyon együtt jár az agyuk Susannal, hisz mindketten abban élték ki magukat, hogy fiatal fiúkkal elégíttették ki perverzióikat. Lehet, hogy bemutatja őket egymásnak...
Susan látta a barátnője arcán az elrévedő mosolyt, s arra gondolt, nem csak vele történhettek érdekes dolgok. Valamit hallott, hogy a lány pornózott egy ideig, majd pár év boldog házasélet után megözvegyült. Azóta vajon ki tarthatja karban? Később valószínűleg ezt is meg fogja tudni, de most rajta van a mesélés sora.
- Tudod mennyire szexes vagyok! Mauro már akkor jó ideje hanyagolt és már nagyon nehezen viseltem a dolgokat. Igyekeztem figyelni, de már az első alkalommal lebuktam az unokaöccse előtt. A kis szemét persze megzsarolt, de végül nem bántam meg dolgot!
- Mi történt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2016. 10. 5. szerda 14:28
Supiiiii
#6 feherfabia 2015. 08. 22. szombat 07:16
Nagyon jò!
#5 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:30
Jó írás.
#4 papi 2013. 04. 16. kedd 05:55
Meddig lehet ezt még fokozni?
#3 genius33 2013. 03. 11. hétfő 08:46
Szupeeeeer nyes
#2 joozsi 2012. 01. 5. csütörtök 04:18
JOÓÓ!
#1 Törté-Net 2010. 01. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?