A+ A-

Eve Lorne - A kertvárosban 2. rész

Sam kétszer élvezett el Mrs Lorne produkciója közben. Először amikor a nő mellbekúrta magát az üveggel, másodszor pedig amikor kutyapózban dugta magát. Sam teljesen kész volt. Azt hitte álmodik! Ez a nő hihetetlen! Fel kellett volna venni ezt az előadást. De kár, hogy nem jutott előbb az eszébe. Mielőtt elaludt volna még egyszer kiverte magának.
Reggel az anyja ébresztette: - Apád unokatestvére kórházba került, el kell mennünk meglátogatni pár napra. Kivinnél minket a reptérre?
Sam legszívesebben ugrált volna örömében. A szülők elhúznak, itthon hagyják neki a kocsit, kapott egy halom pénzt kajára meg egyéb kiadásokra - puhaszájú Cindy: Jövök! Áthívja Tommyt és Ryant, de nem szól nekik, legyen meglepetés a kukkolási lehetőség. A szünidő legjobb napjainak néz elébe. Az anyja hangja zökkentette ki az ábrándozásból: - Megkértem Mrs Lorne - t, hogy viselje gondodat, etessen - itasson. Azt ígérte jól fog tartani. Amint hazaérsz menj át hozzá, szólj neki hogy felszálltunk!
Mikor hazért, ledobta a kocsi kulcsit a nappaliban, ivott egy üdítőt, majd átment a szomszédba. Mrs Lorne éppen úszott, így Sam megállt a medence partján, és ráköszönt a nőre.
- Szia Sam. Az ősök sikeresen elrepültek?
- Igen nem volt semmi gond.
- Jól van, nem akar úszni Te is egyet?
- Nem köszönöm. Reggel olyan gyorsan kellett indulni, hogy nem volt időm reggelizni. Inkább hazamegyek és eszem valamit.
- Megígértem anyukádnak, hogy etetlek - itatlak. Csak heveredj le, mindjárt összeütök valami kaját. - amikor elkezdett kimászni a medencéből, a fiú szemei majdnem átütötték a napszemüvegét. Mrs Lorne - on nem volt felsőrész! Sam zavartan elfordította a fejét, és csak a szeme sarkából figyelte, ahogy a nő elindul a ház felé. Mellei minden lépésnél csábítóan ringottak.
Pár percig ült kinn a medence partján és próbálta felidézni az előbbi látványt. Amikor Mrs Lorne kiszólt neki, hogy kész a kaja, elindult befelé, közben igyekezett elrendezni a farkát, hogy a nő ne lássa meg a merevedését.
A konyhában újabb meglepetés várta. A nő felkapott egy fehér pólót a vizes testére, ami teljesen átázott, és inkább láttatott mint takart. Így nehéz lesz enni, gondolta Sam, igyekezett minél gyorsabban betúrni a szendvicset úgy, hogy közben ne folyamatosan a nő melleit bámulja.
Eve látta a fiún, hogy teljesen kész van. Nem meri nyíltan bámulni a melleit, de igyekszik minél több oldalpillantással az agyába vésni a látvány. Itt az ideje döntésre vinni a játékot. Mivel egyedül van itthon, és valószínű, hogy a haverjai itt fognak táborozni. Akkor pedig már késő.
- Mik a terveid a hétre Sam? Ilyen idős koromban, ha egyedül hagytak a szüleim, akkor bizony nem fogtuk vissza magunkat a haverjaimmal.
- Hát én is azt tervezem, hogy szólok a srácoknak, cuccoljanak át arra az időre, amíg az ősök nincsenek itthon. - Mondta Sam
Gondoltam. Ez így nem lesz jó. Nem elég, hogy bármikor elköpheti a haverjainak a múltam, de még főzhetek rájuk is.
- Azt hittem valami csinos lányt fog beköltöztetni magadhoz!
- Jó lenne, de nincs kit.
- Azért mert elrontottam a múltkori szombat estédet? Nagyon mérges volt a barátnőd?
Basszus megint kezdi. Nem elég, hogy majd szétszakad a gatyám a látványtól, de megint célozgat.
- Igazság szerint nincs barátnőm. Csak egy lehetőség lett volna egy kis tapasztalatgyűjtésre. - szaladt ki a száján Samnek.
Na, most megfogtalak kisapám! Milyen édes, ahogy belepirult az előző mondatába.
- Milyen tapasztalatszerzésre?
- Hát, ööö
- Nem akartalak zavarba hozni, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire bevállalósak a mai lányok. Én annakidején, ha elégedett voltam a randival, akkor a végén mindig leszoptam a fickót. Ez volt a minimum, ha már költött rám, elvitt moziba, szórakoztatott egész este.
Sam félrenyelte az üdítőt. Eve odament hozzá és megütögette a hátát, nehogy megfulladjon.
- Bár valószínűleg én nem voltam mérvadó az akkori lányok közül. Mindig valahogy engedékenyebb voltam a fiúkkal. Egyszerűen nem tudtam ellenállni nekik. Nem kellett nagyon noszogatni sohasem, hogy odaguggoljak valaki elé. - csacsogott vidáman Eve. - Lelkiismeret furdalásom volt, ha egy fiúnak merevedése volt a közelemben. Persze ilyesmi ritkán fordult elő, hiszen ezt a problémát mindig könnyen orvosolni tudtam. Ezért is lettem pornószínésznő.
- Ön Lisa Stone - mondta rekedten Sam.
- Igen. Gondoltam, hogy rájöttél. A tetoválásom buktatott le ugye?
- Igen.
- És beszéltél már a felfedezésedről valakinek?
- Nem. Még a haverjaimnak sem mondtam el, mert nem voltam teljesen biztos a dolgomban.
- Rendben. Ugye megérted, hogy szeretném, ha ez nem derülne ki. Tudod egy fiatal srác számára rendkívül izgalmas dolog az a tudat, hogy egy pornószínésznő lakik a szomszédban, de esetleg a szüleid korosztálya máshogy reagálna erre a hírre mint Te.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 sipospista 2016. 10. 5. szerda 12:32
Brutal 10pont
#14 feherfabia 2015. 08. 20. csütörtök 07:19
Nagyon 10P
#13 listike 2013. 10. 12. szombat 07:00
Tökéletes.
#12 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:29
Nagyon jó.
#11 papi 2013. 04. 16. kedd 05:37
Ez is jó
#10 genius33 2013. 03. 11. hétfő 08:31
Egyre jobb smile
#9 Speedcop 2009. 03. 31. kedd 15:44
tetszett! remélem lesz még folytatása...
#8 maestro 2009. 03. 30. hétfő 23:05
El kell keserítsek mindenkit, ez nem fordítás!!!
#7 egy ember 2009. 03. 30. hétfő 20:56
Ha azt írodf ki, hogy fordítás, 9-10 pontot adtam volna...
#6 egy ember 2009. 03. 30. hétfő 20:54
Jó-jó, de ez fordítás, ez elég egyértelmű. A nevek, a helyesírási hibák kizárják, hogy magyar az alapsztori. Szerintem angolból van fordítva. Ezek ellenére folytasd.
Ment 8pont!
#5 Ati 2009. 03. 30. hétfő 09:51
Az első rész elösször elsem olvastam,kárlett volna kihagyni.Folytasd.
#4 imilee 2009. 03. 30. hétfő 09:40
Ha nekem lett volna ilyen szomszédom.
#3 Teknősbika 2009. 03. 30. hétfő 09:39
folytatást!

na, meg egy ilyen szomszédnőt...
#2 pisti47 2009. 03. 30. hétfő 04:45
Jól kezdődik ez a hét is, ez is 10 pontos.
#1 Törté-Net 2009. 03. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?