A+ A-

Eve Lorne - A kertvárosban 4. rész

A következő hetekben óriási szexcsatákat csaptak négyesben. A srácok ígéretükhöz híven tartották a szájukat, de Eve tudta előbb-utóbb fel fog tűnni valakinek a fiúk gyakori látogatása. Szétnézett az ingatlanpiacon, hátha talál valami ideálisabb búvóhelyet. Eleinte arra gondolt bérel egy kis lakást, de belefutott valamibe, ami felkeltette az érdeklődését. Valaki nagy okosan úgy gondolta, milyen jó ötlet lenne, ha egy pláza tetejére lakásokat építenének, az embereknek minden ott lenne a közelükben. Nos az ötlet nem vált be! Az emberek nem akartak egy plázában lakni! Párat sikerült eladni műteremnek vagy irodának, de a lakások nagy része az építtető nyakán maradt és most messze áron alul kínálta azokat. Eve egyik nap elment szemrevételezni a lakásokat, s az egyikre azonnal meg is alkudott. Egy tökéletes búvóhely birtokosa lett nevetséges áron! A kocsikat a pláza parkolójában lehetett hagyni, külön lift vitt fel a 4 lakáshoz, melyből a másik három üresen állt. A lakás messze nem volt olyan rossz, mint amilyennek az emberek gondolták. Fenn semmit nem lehetett érzékelni a pláza nyüzsgéséből, és tényleg minden elérhető volt percek alatt. Eve apróbb átalakításokat végeztetett a lakáson, többek között az egyik szobát egy hatalmas ággyá varázsoltatta, sőt egy nagy jacuzzi is helyet kapott a teraszon. Feldobta pár növénnyel, így szinte saját tetőkertje lett. Nem véletlenül választotta azt a lakást, amelyre sehonnan sem lehetett rálátni. Ezekben a hetekben megkérte a srácokat, hogy függesszék fel a találkozásokat, mert nem szeretne lebukni. Ígéretet tett nekik, hogy később bőségesen kárpótolja őket az elmaradt esték miatt. A fiúk alig bírták már szerzetesi életet, annyira megszokták a jót. Mindegyiküket óriási megnyugvással töltötte el, amikor Eve Samen keresztül üzent nekik: péntek délután várja őket az új helyen, és előtte pár napig ne is verjék ki a farkukat, mert aki a legnagyobb adagot produkálja az jutalomban részesül!
A fiúk alig bírtak magukkal! Az utolsó három napban szinte folyamatosan verték a farkukat, hogy termelődjön az anyag, de arra kínosan ügyeltek, nehogy elélvezzenek! Mikor péntek délután Eve előkészítette a mérőpoharakat, eszébe jutott egy régi emlék: fiatal korában hasonló módon szórakoztatott három öregurat. Megpróbált visszaemlékezni, meddig volt akkor tele a nyertes pohara, és kíváncsian várta vajon a fiatalok mekkora adagokat fognak produkálni. Egy nagyon vadító miniruhát vett erre az alkalomra, hosszú haját copfba gumizta a száját pedig rikító piros rúzzsal festette ki. Szemrevételezte magát a tükörben és örömmel állapította meg: simán kiadhatná magát egyetemistának! A srácok egyszerre érkeztek, de az ajtóban leragadtak, ahogy meglátták Evet. Mindig is jó nőnek tartották, de még sohasem látták így kicsípve. A magassarkú körömcipő még jobban kiemelte lábainak kecses vonalát. A ruha pedig maga volt a megtestesült perverzitás: halványkék fényes gumírozott anyagból készült, s annyira szűk volt, mintha ráöntötték volna. Eve tudatosan vett fél számmal kisebb méretet, hogy feszüljön a hatalmas mellein és formás fenekén. Már szemből is rafinált darabnak tűnt: vállai atlétatrikószerűek voltak, de a hatalmas mély dekoltázs inkább a mellekre terelte a figyelmet. A látványt csak fokozta, hogy a mell alatt végigfutott egy vízszintes kivágás feltárva ezzel melleinek alsó részét, s azt hogy nem visel melltartót. Ryan a mellek szerelmese azonnal megállapította, hogy a ruha tervezőjét egyetlen egy dolog vezérelhette: a ruha viselőjét bárhol és bármikor mellbe lehessen baszni úgy, hogy a ruha abszolúte ne zavarja az aktust és utána se kelljen igazgatni. Amikor Eve megfordult Ryannek módosítani kellett a tervezőről alkotott véleményét. A rafinált hátsó kivágás a lapockától indult lefelé és egészen leért a fenék közepéig, feltárva ezzel Eve formás félgömbjeinek felső részét. Sőt ahogy Ryan jobban megnézte a fenékrészt, meg kellett állapítania, hogy a kivágás addig fut, hogy a viselőjének a seggét is meg lehet baszni benne úgy, hogy ne kelljen a ruhával vacakolni! S mivel a ruha alá bugyit sem lehetett felvenni, Ryan végső megállapítása az volt, hogy a tervező egy perverz állat lehetett, mert aki ezt a darabot felvette, annak minden lényegesebb része hozzáférhetővé vált úgy, hogy a ruha semmiben sem zavarta meg az aktust! Evenek imponált a srácok arcán és szemeiben tükröződő vágy és csodálat, s ez azonnal felkorbácsolta a vágyát, de egyenlőre türtőztette magát. Először körbevezette a fiúkat a lakáson, de túra nem tartott soká, mert a kanok inkább őt nézték. Amíg meg nem baszhatnak, addig akár a Mona Lisa-t is mutogathatnám nekik - gondolta Eve, de ezért nem tudott haragudni rájuk.
- Rendben uraim, látom nem köti le önöket annyira ez a csodálatos kis kuckó! Akkor lássuk ki mekkora adagot hozott nekem! - azzal a kezükbe nyomta a poharakat - szépen sorban kifejjük belőletek a mérget, aztán meglátjuk ki kapja majd az extra ajándékot!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2016. 10. 5. szerda 13:26
Oltari 10pont
#8 feherfabia 2015. 08. 22. szombat 06:49
Nagyon tuti!10P
#7 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:30
Nagyon jó.
#6 papi 2013. 04. 16. kedd 05:52
Ez nagyon ügyes
#5 genius33 2013. 03. 11. hétfő 08:44
Nagyon szuper még mindíg! smile
#4 popocici 2009. 09. 10. csütörtök 22:56
ja,jó szántóföldi erőforrás pótló.
#3 Olvasó 2009. 09. 10. csütörtök 11:08
Sajnos mostanában ritka az ilyen igényesebb történet az oldalon.
#2 asura 2009. 09. 9. szerda 07:27
Jöhet a folytatás.
#1 Törté-Net 2009. 09. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?