A+ A-

Eve Lorne - A kertvárosban 1. rész

Eve elgondolkodva szürcsölgette a borát. Ma lett 35 éves, de a külseje alapján bárki inkább a 20 - as évei végére tippelte volna, és Ő úgy is érezte magát. Pedig sok mindenen ment keresztül az elmúlt tizenöt évben. Fiatalabb korában elég vad életet élt, de aztán jött Jack. Az esküvőjük napján úgy érezte, hogy végre révbe ért. Élete legboldogabb napja volt! Jack egy teljesen új életet adott neki - tisztes háziasszonyként megbecsült tagja lett a közösségnek. Férje soha sem kérte rajta számon a múltat, s az számára is egyre inkább feledésbe került. Aztán amikor megjelent a kiértesítő bizottság, és közölték, hogy Jack elesett Irakban - egy világ omlott össze benne. Olyan sokk érte, hogy kórházba kellett szállítani, és mire kiengedték megbékélt sorsával. A házat eladta és megvette ezt helyette. Kicsit kisebb, mint a közös házuk volt, de nagy előnye, hogy ezer kilométeres körzetben egyetlen katonai bázis sincs. Jack életbiztosításából pedig nyitott egy szépségszalont, nem messze itt a kertvárosban. Sokat dolgozott a szalonnal, de mostanra beindult, megtalálta a megfelelő embereket a működtetésére, így sok dolga nem volt: be kellett vallania magának - kicsit unatkozott.
Egy forró fürdő jót fog tenni - gondolta Eve. Beriasztotta az alsó szintet majd felment az emeletre. Míg a fürdővíz folyt, addig az erkélyen szívott egyet a kellemes augusztusi éjszaka levegőjéből. Milyen békés ilyenkor a kertváros, szinte minden szomszéd lefeküdt már aludni. Bár a szomszéd 17 éves fiánál még égett a villany. Éjfél után, vajon mit csinálhat? A számítógép előtt ül és...tényleg jól látom? Maszturbált! Eve érezte, hogy kicsit elpirul. Figyelte, amint Sam kényezteti magát, és pár perc alatt a csúcsra jut. Eve rossznak érezte magát, amikor beleült a forró vízbe. Belegondolt abba, hogy Jack óta nem volt férfival és finoman magához nyúlt. Persze a szépségszalonban csak lányok dolgoztak, és a vendégek is mind nők voltak, így nem érte sok kísértés. Ugyan összejárt a szomszédokkal, de nem voltak közöttük egyedülálló férfiak. Amikor lecsendesedett az orgazmusa, akkor döbbent rá, hogy már több mint öt éve nem volt férfival. Amikor visszament a hálóba, meglepetten vette észre, hogy Sam szobájában továbbra is ég a villany. Halkan kiosont az erkélyre, hogy jobban lássa, mi történik odaát. A srác megint a farkát verte. Ez hihetetlen, alig fél órája élvezett el, de pár perc múlva megint hatalmas adagot spiccelt az odakészített papírtörlőbe.
Eve mosolyogva csukta be maga után az erkély ablakát. Ezekből a fiatal srácokból úgy folyik a geci, mint a csapból a víz. Azzal a boldog tudattal aludt el, hogy fiatalkorában sok kamasz képzelgéseinek Ő volt a tárgya.
Jól elszaladt az idő, gondolta Sam. Erőt vett magán és kikapcsolta a gépet. Még majdnem egy hónap van hátra a nyári szünetből, de az anyja úgysem fogja sokáig hagyni aludni. Biztos kitalál valami munkát a ház körül. Lelkesen fogja csinálni, hogy aztán elengedjék este a haverokkal az autósmoziba. A múlt héten megismerkedtek egy csajjal, aki 100$ - ért simán leszopta a kocsi hátsó ülésén az egyik haverját. Tommy áradozott a dologról, amit élete legjobb szexuális élményeként élt meg (bár nem a csaj nem engedte, hogy a szájába élvezzen, de akkor is szopás volt). Sam készséggel elhitte, hiszen tudta, hogy a haverjának soha nem volt a kezein kívül mással szexuális kapcsolata. Egész héten azt kalkulálta, hogy be tudja - e fizetni magát a saját első élményére, de sehogy nem jött össze a dolog. Már arra is gondolt, hogy hozzányúl a bankban lévő pénzéhez, de semmilyen használható indok nem jutott az eszébe, amivel rá tudná venni az ősöket, hogy kivegyék neki a pénzt. Így holnap csak a nyálát fogja csorgatni, de talán egy - két hét alatt összejön a hiányzó összeg. Addig marad a pornó! Ez a ma esti film nagyon rendben volt! Nem egy mai darab volt, de jobban is szerette a régebbi felvételeket annak ellenére, hogy minőségben sokszor hagytak maguk után kívánnivalókat. A mai pornófilmek valahogy túl sterilek voltak.
Eve korán felkelt, és kocogott egyet a környéken. Valahogy megnyugtatta a gondozott előkertek látványa. Erről eszébe jutott, hogy nem ártana az Ő kertjét is rendbe rakni. Ha hazaér, átmegy majd Kim - hez, hogy küldje át Sam - et lenyírni a füvet és megigazítani a sövényt. Erről eszébe jutott a tegnap este. Nem is baj - kuncogott magában - ha valamivel lefárasztja a srác kezeit! Belépett a konyhába és kivett egy ásványvizet. Ivott pár kortyot, miközben átsétált a szomszédba
- Szia Kim.
- Jó reggelt Eve. Reggeli kocogás?
- Ilyenkor még békések az utcák. Sam felkelt már? Nem tudod van - e valami programja mára? Kicsit rendbe kellene hozni a kertet. Természetesen a szokásosat fizetném neki.
- Rendben, lassan felkeltem, reggeli után átküldöm hozzád.
- Köszönöm
- Sam, Mrs Lorne kéri, hogy tedd rendbe a kertjét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2016. 10. 5. szerda 11:27
Megy a 10pont
#11 feherfabia 2015. 08. 20. csütörtök 07:01
Nagyon 10P !
#10 listike 2013. 10. 10. csütörtök 07:40
Nem semmi.
#9 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:28
Nem rossz.
#8 papi 2013. 04. 16. kedd 05:27
Nagyon jó
#7 genius33 2013. 03. 11. hétfő 08:29
Nagyon szuper eddig. smile Kivi vagyok milyen a 2.
#6 Teknősbika 2009. 03. 23. hétfő 22:34
folytasd, nagyon jó a sorozat!
#5 Ubesz 2009. 02. 16. hétfő 16:24
klassz :D
#4 sihupapa 2009. 02. 9. hétfő 18:40
szupi, jöhet a folytatás
#3 olvasó 2009. 02. 9. hétfő 12:58
Várom a folytatást:)
#2 Asura 2009. 02. 9. hétfő 12:01
Maestro,ez egy nagyon jó történet.Remélem hamarosan olvashatom a többi részt is.

#1 Törté-Net 2009. 02. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?