A+ A-

Eve Lorne - A kertvárosban 3. rész

Sam figyelmes és lelkes partnernek bizonyult, így a következő napokban Eve rengeteg mindent tanított meg neki. A srác bírta lelkesedéssel és potenciával - naponta többször is egymásnak estek. Eve is egyre jobban belemelegedett a dologba, és többször azon járt az agya, hogy bírta ki az elmúlt öt évet szex nélkül. De ezzel a fiatal, zabolátlan csődörrel gyorsan be fogja pótolni azt az időt. A folyamatos kefélésnek csak az vetett véget, hogy Sam szülei hazajöttek a beteg rokontól. Ez kicsit megváltoztatta a dolgokat, le kellett mondaniuk az esti - éjszakai kefélésekről. A nappalival egyenlőre nem volt gond, mert amint a szülei elmentek dolgozni, a fiú azonnal átment a szomszédba. Volt, hogy hatalmasat keféltek, de volt, hogy csak egy gyors szopásra ugrott be, mielőtt találkozott volna a haverjaival. Eve ezt nem bánta, mert általában szopás közben is elélvezett.
Sam - nek ez volt az élete legjobb szünideje. Bármit megtehetett a nővel, amire csak kedve szottyant. Olyan dolgokat is hagyott neki a nő, amiről sokan csak álmodni mernek. Bármit is talált ki, Eve boldog mosollyal az arcán bólintott. Amióta az estéit megint otthon kellett töltenie, azóta többször előfordult, hogy este a neten pornót nézegetett - úgymond ihletet merített. Másnap bedobta az ötletet a nőnek, aki habozás nélkül fogott bele a megvalósításba. Egyetlen dolgot sajnált csupán, hogy nem dicsekedhetett el a haverjainak. Azóta többször kapacitálták, hogy ő is fizessen be Cindy szájára az autósmoziban, de eszébe sem volt egy halom pénzt kiadni, amikor Eve bármikor megtette neki - valószínűleg sokkal profibb módon. De megígérte a nőnek, hogy tartja a száját! Egyszer már így is majdnem lebuktak. Éppen egy hatalmas adagot lőtt a gyönyörű csöcsökre, amikor csöngettek. Eve felkapott egy pólót, és kiszaladt, hogy megnézze ki az. A villanyórát jött leolvasni a fickó, szerencsére az óra rögtön az ajtó mellett volt, így nem kellett beljebb mennie. Sam, biztos ami biztos alapon azért behúzódott a fürdőszobába, de a fickó fél perc alatt végzett is. Szerencsére nem vett észre semmit, pedig mire a nő visszaért a nappaliba a sok sperma teljesen átáztatta rajta a pólót.
Eve egyre jobb formában érezte magát. A sok mozgás jót tett neki, és átragadt rá a fiú fiatalos lendülete. A szalonba már nem csak ellenőrizni járt az alkalmazottait, de egyre gyakrabban használta a szolgáltatásokat is. Gyantáztatott, megcsináltatta a körmeit, sőt még a fodrászt is megdolgoztatta kicsit. Ugyan a gyönyörű vörös hajának hosszához nem nyúlt hozzá, de olyan egyenes frufrut vágatott magának, amilyen manapság divatos a fiatal lányok körében. Eddig is nagyon fiatalosan nézett ki, de mostanában bárki egyetemistának nézhette volna. Felfrissítette a ruhakészletét is. Vett egy - két divatosabb darabot, és pár szexi fehérneműt is, köztük egy csodálatos fekete fűzőt is, ami még jobban kiemelte a csodálatos melleit. Másnap reggel fel is vette a köntöse alá, kíváncsi volt, hogy mit fog reagálni rá a fiú. Sikere volt benne: amikor Sam meglátta - percekig be sem csukta a száját. Persze még aznap ki kellett mosnia, mert a srác mindenképp rá kellett, hogy élvezzen az alápolcolt csöcsökre, és jutott a spermából bőven az új fűzőre is. Mikor kiment átöltözni, gyorsan le is fényképezte magát a telefonjával, és pár nap múlva elküldte a fiúnak a képet, amikor délután a haverjaival lógott. Meg is lett a hatása: Sam kb 20 perc múlva érkezett álló fasszal...
A nyári szünet a vége felé közeledett, és Sam egyre többször gondolt arra, hogy sokkal kevesebb időt tud Eve - vel tölteni. Végül arra a megoldásra jutott, hogy vennie kell egy kocsit. Nagyban megkönnyítené a mozgását, nem kellene az iskolabusszal bedöcögnie, és talán egy - egy reggeli mókára is maradna ideje. A szülők úgyis korábban mennek el otthonról. Napokig nézegette a neten a kocsikat, majd előállt az ötletével. Bár kicsit izgult, a szülei jobban fogadták mint várta. Sőt még egy kicsit ki is egészítették a költségvetését, hogy ne valami szakadt őskori csotrogányt kelljen megvennie. Végül egy 6 éves Honda boldog tulajdonosa lett. Ez fokozódott aznap este, amikor Eve megkérdezte, hogy nem vinné - e be a szalonba az új autóval. Büszkén fuvarozta a nőt, aki tudta, hogy a férfiak életében mindig nagy dolog az új autó. Hazafelé megálltak egy autósétteremnél, hogy bedobjanak valami kaját. Sam melle tovább dagadt a büszkeségtől, amikor észrevette, hogy milyen szemekkel bámulja a kajásfiú a mellette ülő bombázót. Eve pontosan látta mi történik, kicsit domborított is, aminek az lett a vége, hogy a srác teljesen belezavarodott a rendelés felvételébe. Végül a parkolóból Sam - nak vissza kellett mennie egy üdítőért és egy fagyiért. Amikor visszaült a kocsiba, Eva akkor látta, hogy a majonéz is lemaradt.
- Megyek hozok egyet, de közben kitolom annak a szerencsétlennek a szemét. Ahelyett, hogy a melleidet bámulta, inkább a gépére koncentrált volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2016. 10. 5. szerda 12:49
Fantasztikus
#8 feherfabia 2015. 08. 22. szombat 06:18
Egész jó!
#7 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:29
Szuper.
#6 papi 2013. 04. 16. kedd 05:45
Bonyolódik a dolog
#5 genius33 2013. 03. 11. hétfő 08:40
Ejjha nyes ez igen.
#4 Ati 2009. 07. 8. szerda 16:51
Nekem joban bejöt addig mig csak a szomszéd srácal kefélt,De messze jobb mint az elöző bevezetések.Folytasd!!!
#3 asura 2009. 07. 7. kedd 18:50
Nagyon király,csak igy tovább.
#2 Pontifex 2009. 07. 7. kedd 00:46
Primitív!
#1 Törté-Net 2009. 07. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?