A+ A-

Naplóm 5. rész

Eredeti író: Elke Metzger
19. Tunis
Mikor magamhoz tértem, egy gépkocsi hátsó ülésén feküdtem. Azt hittem még mindig a kisbuszban vagyok. De ekkor vettem észre, legnagyobb csodálatomra, hogy fel vagyok öltözve. Egy blúz és egy miniszoknya volt rajtam, és egy pár szandál. Nem tudtam, hogy mi történt. Egy középkorú, öltönyös arab férfi vezetett. Észrevette, hogy felébredtem és üdvözölt.
- Mi történt? - kérdeztem.
- Egy ismerősöm szólt, hogy vigyelek el Tunisba. Teljesen kiütötted magadat a fűvel, ezért nem emlékszel semmire.
Jól esett, hogy a fiúk nem használták ki a helyzetet, sőt, megmosdattak és felöltöztettek. Az anyósülésen ott volt a sporttáskám is. Előremásztam és megnéztem minden megvan-e. Semmi nem hiányzott. Elaludtam.
Mikor újból felébredtem, már Tunisban voltunk. Szállodát kerestünk. Hamarosan találtunk is egy ötcsillagos luxusszállodát. Felkísértek minket, majd lefeküdtünk aludni. Ruhástul aludtam el.
Reggel, mikor felkeltem, már javában tűzött a nap. Levetkőztem, letusoltam, felhívtam a recepciót és kértem reggelit. Egy fiatal arab lány volt a szobapincér, kedvesen és mosolyogva nézte a meztelen testemet, ahogy behozta az ételt.
- Nem tudja, hová lett az a férfi, akivel tegnap este megérkeztem? - kérdeztem.
- Hagyott egy üzenetet önnek. - mondta. - Azt üzeni, foglalja el magát, estére megjön.
- Hol lehet a szállodában napozni?
- Van egy úszómedence, ahová le szoktak menni a vendégek.
Beszéd közben sűrűn nézegette a melleimet és néha a puncimat is. Mosolyogva rákérdeztem:
- Miért néz engem?
- Nagyon szép teste van, hölgyem. Irigylem.
Ez jól esett. Közöltem vele:
- Reggeli után lemegyek a medencéhez, ott várom a férfit.
A kiadós reggeli után felvettem egy fürdőköpenyt és lifttel lementem a medencéhez. Elég sokan voltak a medence körül. Férfiak és nők napoztak, beszélgettek, kártyáztak és koktélokat iszogattak. Egy nő volt monokiniben, egy testesebb idős asszony, mindenki más fürdőruhában. Biztos voltam benne, hogy megint én leszek a kakukktojás. Levettem magamról a köpenyt és beugrottam a vízbe. Úsztam néhány hosszat, majd kiszálltam és kerestem egy üres nyugágyat. Elfeküdtem, lecsuktam a szemem és szárítottam a melleimet és a pinámat a tűző napon.
Kis idő múltán egy férfihang szólított meg. Kinyitottam a szememet és láttam, a mellettem lévő nyugágyról egy férfi beszél hozzám. Angolul beszélt, de gyorsan átváltottunk franciára.
- Mikor érkezett? - kérdezte.
- Tegnap.
- Mi járatban Tunisban?
- Kirándulok.
Spanyol üzletember volt, amolyan sármos típus. Időnként lenézett a melleimre és lopva néha a puncimat habzsolta a szemeivel. Körülnéztem és láttam, mások is megbámulják a testemet. Nyújtózkodtam egyet, felhúztam az egyik lábamat, oldalra dőltem a spanyol José felé és úgy helyezkedtem, hogy a kinyíló pinámat jól lássa. Vörösen lógott ki belőle duzzadt húsom. Szép látvány volt, én is megnézegettem néha magamnak, nyíltan, így felbátorítottam Josét, hogy ő is nyíltan bámulja a puncimat.
Szexet nem akartam. Bár én jól bírom, a tegnapi azért még nekem is sok volt. Arról az élvezetről viszont nem tudok lemondani, hogy egy idegen férfi sóvárogva csodálja a kitárt pinámat. Hatalmas élmény volt, ahogy beszélgettünk az időjárásról, s közben mindketten mereven bámultuk nedvesedő puncimat. Bár mindenféléről cseverésztünk, a téma egyértelműen a lábam között hevert. José a viharfelhőkről beszélt, én meg lenyúltam a jobba kezemmel, szétnyitottam a szeméremajkaimat, kivillantottam a csiklómat és vörös húsomat, majd felnéztem Joséra és visszakérdeztem:
- De ugye nem lesz vihar, kedves José? Szeretnék még napozni.
José alaposan megvizsgálta a csiklómat és csurgó levemet, majd ezt válaszolta:
- Magával, hölgyem, élvezet még a napozás is.
Mosolyogtam.
- Kicsit felforrósodtam, le kell hűtenem magamat. Menjünk úszni. - javasoltam.
Belevetettem magamat a vízbe. José követett. Úszkáltunk egy darabig. A nyugágyhoz visszatérve hasra feküdtem.
- Kenjen be napolajjal. - kértem Josét.
Élvezette, lassan, simogatva kente be a hátamat, a fenekemet, és a lábaimat. José egymásután rendelte nekem a koktélokat, miközben csevegtünk ártatlanul tovább.
Mikor már meguntam, megfordultam.
- Kenjen be most elől is. - mondtam.
Komótosan masszírozta a melleimet, bimbóimmal játszadozott, csipkedte, csavargatta, húzogatta őket, tenyerével simogatta hol egyik, hol másik mellemet. A medence körül ülő többi vendég csak néha pillantott ránk, hiszen nem illendő másokat bámulni. Aztán a hasam és a pinám következett. Amit csak kívülről kenegetett, nem nyúlt fel. Lehunytam a szememet és hagytam, hogy sokáig simogasson. Élveztem a melegséget, ami elárasztott és a forró napsugarakat, közben csöndesen kortyolgattam a koktélomat. Szeretem a szállodai medencéket, mert itt a sok gazdag ember között "legálisan" lehet teljesen meztelen az ember. Ami pár méterrel arrébb, a lobbiban büntetendő, azt itt természetes.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:52
Elég jó.
#1 Törté-Net 2010. 05. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?