A+ A-

A pávakör 4. rész

Haza érkezésünk után belevetettem magam a munkába. Apám végre beleegyezését adta arra, hogy a közeli, dinamikusan fejlődő fürdővárosban üzletet nyissunk. Ahol a saját termékeinket árulnánk. Már meg is terveztette, amikor megláttam a terveket majdnem elsírtam magam. Egy egyszerű bolt volt fapolcokkal, és nagyon puritán berendezéssel. Én nem így képzeltem el a családi üzletet, amikor elmeséltem apámnak a terveimet hosszan hallgatott.
- Jó csináljuk, ahogy te akarod. Egy feltételem van, te vezeted az üzletet. Igaz így sokkal többe kerül, mint ahogy terveztem, ennek ellenére abban az épületben ahol az üzlet épül befizettem neked egy garzonra. Ideje a saját lábadra állni.
Meghatott apám nagylelkűsége, büszke voltam arra, hogy ennyire megbízik bennem. Megfogadtam, mindent el fogok követni azért, hogy ne csalódjon bennem. Újra terveztettem az üzletet, nagy tükrökkel, üveg vitrinekkel, és az eladótérbe tettünk egy szuper modern sütőt. Úgy gondoltam, ha néhány dolgot itt sütünk, az illat becsalogatja a vendégeket. A vendégtérben az egyik sarokba tettünk néhány kis kávéházi asztal pár székkel, arra az esetre, ha valaki helyben kíván fogyasztani. Sikerült egy céggel megegyeznem aki italautómatákat adott bérbe, így már volt hideg, és meleg ital is az üzletben. Természetesen mosdót, és illemhelyet is kellett kialakítanunk a vendégtérben. Sorra kellett járni rengeteg hivatalt azért, hogy minden engedély meglegyen. Nagyon el voltam foglalva, még a barátnőimet, Ildikót és Verát is elhanyagoltam, kéthete feléjük sem néztem. Ideje volt meglátogatnom őket az ÁFÉSZ boltban ahol dolgoztak. Vigyorogva nyitottam be a bolt ajtaján, barátnőim alig szóltak hozzám. Egy vevő volt az üzletben, amikor elment Vera hozzám jött, és lekavart egy csattanos pofont. Megdöbbenten álltam, nem tudtam, hogy miért kaptam a fülest.
- Te szemét most tudtam meg, hogy megdugtad a legjobb barátnőmet - emelte ismét ütésre a kezét.
- Igen meg, és nagyon jó volt. Egyébként hűséget nem fogadtunk egymásnak - - védekeztem zavartan.
Hatalmas nevetésben törtek ki, még a könnyük is kicsordult.
- Ne haragudj ezt nem tudtam kihagyni, olyan aranyos voltál, mint egy ijedt kisfiú. - jött Vera hozzám, és homlokon csókolt.
Mindent elmeséltünk egymásnak, és leosztályoztuk a teljesítményed, 4, 5 lett az átlag.
- Ki adott négyest? - kiáltottam felháborodottan.
- Azért nem kitűnő, mert régóta felénk sem néztél - válaszolták nevetve.
- De most itt vagyok, és szeretnék javítani. Azóta nem voltam nővel mióta haza jöttünk.
- Jó lenne, de mikor, és hol? - kérdezték szinte egyszere.
- Most, és itt - karoltam Ildikóba, és a raktár felé vezettem.
- Vera segíts, ez a gyerek meg van örülve teljesen - próbált ellenkezni.
- Menjetek csak, addig tartom a frontot. De nekem is hagyjál belőle - biztatott Vera bennünket.
Bent a raktárban Ildikó még aggódott egy kicsit, hogy mi lesz, ha valaki bejön, és meglát minket. Félelme hamar elszállt, kigomboltam a köpenyét, és megfogtam a melleit. Teste forró volt, és remegett az izgalomtól, mohon nyúlt a nadrágomba.
- Óóóó - rebegte amikor marokra fogta ágaskodó büszkeségem.
Az egyik mélyhűtő ládához kormányoztam, és a tetejére ültettem. Nagyon be volt indulva bármit tehettem vele. Hanyatt döntöttem, és lehúztam a bugyit róla, a melltartó rajt maradt, igaz a mellei már nem voltak benne. Rajta maradt a köpeny is, már nem volt türelmem azzal is bajlódni. Szétnyitottam a combjait, és ismét megcsodáltam a vörös bozontot. Nem volt idő előjátékra, letoltam a nadrágom, a láda szélére húztam Ildikót, közelebb léptem, és a vállaimra tettem a lábait. Marokra fogtam a fütykösöm, és a makkom a lucskos pinához dörgöltem. Aztán a hüvely bejáratához igazítottam, és egy kemény, határozott lökéssel tövig betoltam. Partnerem meglepetten felnyögött, úgy éreztem, mintha hüvelye szívná, szorítaná a farkam. Lábait a derekamra tettem, így még mélyebben tudtam elmerülni a csodálatos barlangban. Tudtam nem sok időm van a magömlésig, vadul baszni kezdtem. Zacsim ütemesen csapódott a fenekéhez, lábam már remegett, és patakokban folyt rólam a veríték. Kiszabadítottam fegyverem a hüvely fogságából, erősen marokra fogtam. Láttam, amikor a spermám lüktetve lövell ki rángó farkamból egyenesen barátnőm csatakos, vörös pinájára.
- Gyönyörűek voltatok - tapsolt Vera az ajtóban. - Ilyen vad, állati kefélést életemben nem láttam.
Meglepetten fordultunk az ajtó felé, látva keresztanyám őszinte csodálatát elnevettük magunkat. Lesegítettem Ildikót a hűtőről, és még mindig lihegve rogytam le egy papírkarton kupacra. Ildikó rendbe szedte magát, megsimogatta az arcomat, és kiment. Pár perc múlva Vera viharzott be, kezében egy hideg üdítővel.
- Gondoltam ez most jól esik - nyújtotta felém az üveget.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 07. 26. vasárnap 07:31
Nagyon szuper!
#7 listike 2014. 08. 5. kedd 14:10
Még mindíg nagyon jó.
#6 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:23
Egész jó
#5 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:26
Nem rossz.
#4 tiborg 2010. 09. 5. vasárnap 02:18
Egy kaptafa, ugyan az a kalocsni, de egyre bovul!!Kene valami variacio!!!
#3 ccc 2009. 07. 6. hétfő 10:26
Ha elolvastad volna az elejét, tudnád, hogy az anyja huga....
#2 jani 2009. 07. 6. hétfő 07:40
Mitől családi ez a sztory ? A keresztanya nem család része.
#1 Törté-Net 2009. 07. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?