A+ A-

Naplóm 2. rész

Eredeti író: Elke Metzger
1. Kamionos kaland
17 évesen még javában a lázadó tini voltam, aki mindent ki akart próbálni, amit a szülei vagy a keresztény tanítások tiltanak. Így ezen a nyáron elhatároztam, kipróbálom a kábítószert, bár ismerve annak a testre és a szellemre ható megállíthatatlan romboló hatását, csak az "ártatlannak" minősített cannabist, közismert nevén a "füvet" szándékoztam kipróbálni. A fűhöz ebben az időszakban legkönnyebben hozzájutni Hollandiában, azon belül is Amsterdamban lehetett, így hát elhatároztam, nyári kalandomat ez évben egy kis holland kirándulással kezdem.
Június közepén egy hétre meghívást kaptam Párizsba egy távoli rokontól, s így lehetőségem volt az Európa fővárosának tartott metropolis közelebbi megismerésére. Az egy hétig tartó állandó jövés - menés, rohangálás azonban kifárasztott, s ekkor döntöttem úgy, hogy hazafelé lazításképpen kihasználom az alkalmat, s átmegyek Amsterdamba.
Úgy gondoltam a legolcsóbb és egyben legizgalmasabb megoldás, ha stoppolok. Párizsban vonatra ültem, s Gonesse - ban kiálltam az autópályához vezető út szélén. Délután 3 - 4 óra lehetett már, tűzött a nap, s én kedvenc nyári ruhámat vettem fel: egy nagyon vékony, lenge, drapp színű dresszt, melyet sötétbarna színű virágformák tarkították. Elől gombolós volt, egészen a ruha aljáig, hátul a popsi felett kb. 5 centig teljesen kivágott. Szerettem ezt a ruhát, mert nagyon jól szellőzött, soha nem volt melegem benne, a bugyi alatt 2 - 3 ujjnyira lógott csak le, s hála az elülső gombsornak, tetszés szerinti mértékben nyújtott "belátást" a gombok kiengedésével.
A sors úgy hozta, hogy nem volt szerencsém aznap, kis forgalom volt az úton és a kocsik többsége csak a közeli Thillay - ba és Roissyba tartott. Az ég beborult, s egy hirtelen nyári zápor zúdult rám. A vékony ruha nem sokáig bírta, pár perc alatt teljesen eláztam. Éreztem, ahogy a hideg eső a fejemről akadály nélkül csurog le a mellemen a lábam köz. majd onnan a lábaimon végig a földre. Eleinte jólesett a hűsítő zuhany, de aztán feltámadt a szél és komolyan fázni kezdtem. Már 5 óra lehetett, mikor egy kamion közeledett. Dudált egyet, megállt, én pedig dideregve kapaszkodtam föl a vezető mellé sporttáskámmal. Kedves, ötvenes, mackós férfi volt. Mivel látta, hogy eláztam, gyorsan bekapcsolta a fűtést, majd termoszából forró kávét töltött nekem. A kimerültségtől rögtön hátradöntöttem fejem s megpróbáltam szundítani kicsit. A rádióban halkan kellemes zene szólt.
Kis idő múlva kinyitottam az egyik szemem, mert éreztem, a ruhám elkezdett száradni. Hirtelen nagyon megdöbbentem. Mivel a ruhám a hideg esőben végig begomboltam, úgy hittem, testem biztonságban van. Arra azonban nem gondoltam, hogy a víztől ennyire átlátszó lesz, s a testemhez tapadva ennyire megmutatja domborulataim. A vékony szövet teljesen rátapadt bőrömre, a hideg megmerevedett sötétbarna mellbimbóim tökéletesen láthatóak voltak így ruhán keresztül is. Megijedtem, hogy testem ennyire kitárom ennek az ismeretlen, s ráadásul nem túl kívánatos férfinak, de aztán gondoltam, a ruha úgyis hamarosan megszárad, így megszűnik a kitárulkozás. Végül is természetes, hogy a ruha az esőben átázik és rátapad az emberre. Lehunytam hát félig nyitott szemem, s próbáltam pihenni. Kis idő múlva mozgolódást éreztem, jobb szemem résnyire kinyitva láttam, ahogy a sofőr megfésüli kopaszodó fejét, majd a visszapillantó tükröt állítgatja. Mikor megtalálta a megfelelő pozíciót, szája elmosolyodott és mereven nézett a tükörbe. Láttam, hogy tekintete lefelé irányul, s ekkor lettem figyelmes, hogy ruhám alja felcsúszott, önkéntelenül széttárt combjaim között punci szőrzetem jócskán láthatóvá vált. Gondoltam, hát jó, legyen meg az öröme. Testem még mindig elég vizes volt, így combjaim nem zártam össze, hadd száradjon ott is. Mivel nyáron nagyon ritkán hordok bugyit, így a pinámra áradó levegőmozgás nem is tűnt fel, természetesnek hatott. A sofőr tovább nézett. Kisvártatva lekanyarodtunk és megálltunk. A sofőr kiszállt és a pihenőhelyen lévő boltba sietett. Kihasználva az alkalmat, elővettem sporttáskám elülső zsebéből kis piperetükrömet, s megnéztem, mi az, aminek így örül a sofőr. Elvégre egy kis szőrpamacs nem nagy attrakció. Ám mikor a tükörbe belepillantottam, elállt a lélegzetem. Mivel már régen borotválkoztam, elég szép kis bozót nőtt a lábam között. A ruhámról és felsőtestemről lecsorgó esővíz itt, a bozótosban megrekedt, ettől a puncim teljesen átázott. Mindezt tetézte, hogy a nap már lemenőben volt és vörösesen izzó fénye pont szembe sütött. Pinám így fényárban úszott, s a vöröses fényben sötétbarna bozontosom és szeméremajkaim erőteljesen csillogtak a nedvességtől. Nem mondom, valóban lenyűgöző látvány tárult a szemem elé, szinte rávetettem magam, pedig saját testem láttam. Ekkor örökre megjegyeztem - s ezt a későbbiekben potenciális férfiak becserkészése esetén a gyakorlatban is sokszor hasznosítottam - , hogy különböző szögből nézve merőben más látványra kell számítani,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:51
Egész jó.
#2 genius33 2013. 03. 10. vasárnap 11:06
Jobb mint az 1 nyes
#1 Törté-Net 2009. 08. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?