A+ A-

A pávakör 3. rész

A következő napon nem volt fellépésünk, az asszonyok végig járták a várost, és természetesen minden üzletet meglátogattak. Ez én kihagytam, úgy döntöttem ma lazítok. Megtudtam, hogy a panziónak van egy kis fitnesz részlege, ami egy szaunából, egy jakuzziból, és néhány erősítő gépből állt. A szauna már kellemes meleg volt, leterítettem a törölközőm, és elheveredtem, néhány perc múlva patakokban folyt rólam a veríték. Kimentem letusoltam, és irány vissza a szaunába. Egyedül voltam az egész részlegen, sehol egy lélek nem volt, élveztem a magányt. Egyszer csak nyílt az ajtó, és Ildikó nyomult befelé.
- Jaj de jó Tomi, hogy megtaláltalak a portás mondta, hogy itt vagy. Szeretnék beszélni veled. Jézusom itt milyen meleg van, még soha nem voltam szaunában.
- Azt látom, mert elfelejtettél levetkőzni, ugyanis szaunázni fürdőruha nélkül szoktunk.
- Nem tudtam, de nem maradok sokáig. Csak szeretnélek megkérni, hogy ami a múltkor történt az maradjon kettőnk közt. Nem is tudom mi volt velem, biztos sokat ittam, úgy szégyellem magam, tudod én még soha nem csaltam meg a férjem.
Szegény asszony nagyon zavarban volt, tartottam pár perc hatásszünetet.
- Természetesen tiszteletben tartom a kérésed - megkönnyebülten felsóhajtott. - De tudnod kell, hogy életem egyik legfantasztikusabb szeretkezését éltem meg akkor éjjel. Egy gyönyörű, titokzatos, izgalmas nőt ismertem meg. A hófehér bőrödért, és a vörös puncidért pedig megörülök.
Természetesen ekkor már mellette ültem, megfogtam a kezét, és a keményedő fegyveremre tettem. Nem rántotta el, finoman simogatni kezdte, és ékességem hamarosan kőkeményen izzott a markába.
- Látod, hozzám érsz, és már fel is izgattál. Süt belőled az elfojtott szexualitás, téged az isten is arra teremtett, hogy örömet okozz a férfiaknak - fényeztem tovább az egóját.
Jól estek neki a hízelgő szavaim, teljesen tanácstalan volt, nem tudta most mitévő legyen, sajnos a farkamról elvette a kezét.
- Tomi ne tedd még nehezebbé a dolgom, most elmegyek, és elfelejtjük az egészet, jó?
- Azért így nem hagyhatsz itt - méltatlankodtam. Legalább fürödjünk egyet a jakuzziban búcsúzóul.
- Rendben, de csak azzal a feltétellel, hogy soha többé nem közelítünk egymáshoz, és minden kettőnk közt marad. Esküdj!
- Esküszöm - vágtam rá azonnal.
Letusoltunk, szerencsére Ildikó levetette a fürdőruháját, és már ő is meztelenül mászott mellém a jakuzziba. Bekapcsoltam a szivattyúkat, elkezdett a víz pezsegni, forrni körülötte.
Hangosan sikongatva kacarászott, úgy örült mint egy kisgyerek.
- Tomi ez fantasztikus, tényleg kár lett volna kihagyni. - ült mellém.
- És van még egy meglepetésem, kérlek, ülj fel a szélére.
- Mi az a meglepetés - nézett rám csillogó szemekkel.
- Szeretném a nyelvemmel kényeztetni a gyönyörű puncidat, szeretnék beleharapni a vörös bozontba, ami a lábaid közt virít.
Mielőtt tiltakozhatott volna felültettem a széles párkányra, szétnyitottam a combjait, és megnyaltam a szeméremajkait.
- Jaj istenem, mit csinálsz velem. - nyögött fel.
- Lazits, engedd el magad - biztattam.
Szétnyitottam a durcás szeméremajkakat, és belenyaltam a rózsaszín résbe, aztán amilyen mélyen tudtam a nyelvem a hüvelybe toltam. Önfeledten lafatyoltam, nagyon izgató volt az íze, és az illata is. Aztán nyelvemmel kitapogattam a csiklót, ahogy gyengéden megnyaltam barátnőm meglepetten felkiáltott. Ujjam a lucskos hüvelybe toltam, számmal rátapadtam a babszemnyire nőtt, izzó klitoriszra, és finoman szopni kezdtem. Kezei görcsösen markolták a kád szélét, teste megfeszült, és ágyékát megemelte. Hangosan nyögdécselve élvezett, bőségesen öntözve a még mindig a lábai közt lévő kezem. Néhányszor még összerándult, aztán elernyedt a teste, csukott szemmel, zihálva feküdt előttem.
- Ez valami csodálatos volt - szólalt meg pár perccel később.
- És ez még csak az előjáték volt, most következik a java.
Amikor visszacsúszott a jakuzziba az ölembe vontam, leültem, és szemből a keményen ágaskodó fegyveremre emeltem. Csak a makkom toltam a hüvelybe, aztán hagytam, hogy Ildikó irányítson. Lassan fogadott magába, kéjesen nyögött, és arcán boldog mosoly volt látható. Az arcom előtt himbálódzó méretes ciciket vettem kezelésbe. Kicsit lógtak csak, ennek ellenére feltűnően kemények voltak. A hatalmas bíbor színű bimbóudvar közepén a mellbimbók hetykén meredeztek. Amint a számba vettem az egyiket "barátnőm"hangosan felnyögött. Miután fegyverem tövig magába fogadta nem mozgott tovább, teljesen kitöltöttem, szinte beékeltem magam. Aztán úgy éreztem mintha egy éhes száj tapadna a farkam hegyére, és mohón szívni kezdi. Hátravetette a fejét, ölét még erősebben az ágyékomhoz préselte. Nyögéseit ujjongó kacagás váltotta fel, aztán kissé ellazult. Megmozdultam alatta, nagyon kívántam, vadul akartam baszni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 07. 26. vasárnap 07:13
Nagyon jó!
#6 listike 2014. 08. 5. kedd 13:28
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:19
Nagyon tetszik
#4 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:26
Nagyon jó.
#3 tiborg 2011. 01. 28. péntek 05:05
ez jo kis tura volt......mi lesz meg itt???
#2 arkangyal 2009. 06. 9. kedd 19:47
Összességében a három eddigi történet jó csa részletezni kéne egy kicsit jobban.
#1 Törté-Net 2009. 06. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?