A+ A-

Naplóm 6. rész

Eredeti író: Elke Metzger
24. Újból Párizs
Vivienne-éktől elbúcsúztam, mert tovább kellett utazniuk, Hanst viszont rögtön felkerestem, hisz oly rég láttam már a kedves öregembert. Mikor megérkeztem az elegáns otthonába, azon nyomban
még az előszobában levettem magamról minden ruhát és teljesen
meztelenül jártam-keltem a hatalmas lakásban. Hans így szólt:
- Papucsot azért húzzál fel, nehogy fölfázz.
Rövid vacsora után leültünk egymás mellé a kanapéra és részletesen elmondtam neki a kalandjaimat, hogy hallja miről maradt le. Mesélés közben rendesen felizgultam és élvezettel játszadoztam a széttárt puncimmal. Hans nagy érdeklődéssel hallgatta a történetet Aliról és a kedves családról és a csöpögő pinámról Djidjelliben, a vasúti kalandomat a srácokkal, a szállodait Joséval Tunisban, líbiai kalandomat Marckal, amikor egész nap meztelenül voltam, a határőrös és a fodrászos bulit, az őrületes előadást Carloval, amikor szemléltető tárgy voltam és persze a geci partit a japánokkal a piramis tövében. Sokat segített a mesélésben a naplóm, melyet majd minden nap vezettem. Táskámból elővettem a kamerát, amit a japánoktól kaptam cserébe a show-ért, és végignéztük a filmet, amiket Charles vett fel az eseményről. Nagyon izgató volt végignézni a geci fürdőt egy kívülálló szemével. Hans, miközben a filmet néztem egyik kezével a golyóstollát dugdosta a lucskos puncimba, ami így édesen cuppogott. Az élménybeszámoló után elmentem letusolni, majd befeküdtem Hans mellé és megnéztünk egy pornófilmet.
Másnap végig Hansnál voltam, segítettem neki takarítani, rendet rakni és sokat beszélgettünk is. Persze most is meztelen voltam. Harmadnap megnéztünk 5 lakást, amit kinézett már számomra. A harmadik tetszett a legjobban: Párizs belvárosában egy hatalmas, nagy lakás csodás kilátással. Hans gyorsan ki is fizette, nehogy más vegye meg. Egy hét alatt el is intézett minden jogi ügyet, beköltözni azonban csak két hét múlva tudtam. Ez idő alatt semmi nem történt szexuális téren, magam is meglepődve emlékszem vissza erre, csupán egyszer voltam Hansnál, mert megkért, hogy maszturbáljak előtte.
Akkor egyik nap reggelén, immár saját párizsi lakásom konyhájában üldögélve olvasgatom az apróhirdetéseket a nappaliban és lám: egy ügyvéd titkárnőt keres azonnali belépéssel és magas fizetéssel. Bár a pénzre nem voltam rászorulva, hiszen Hans kitartott, a téma valamiért megfogott.
25. A párizsi ügyvéd
Felkerestem az ügyvédet. Egy csinos szőke nő nyitott ajtót és bevezetett a múlt századi klasszikus bútorokkal berendezett irodába. Az ügyvéd öreg volt már, 60 feletti, mint kiderült teljesen vak és kissé nagyothalló, a szőke hölgy pedig a titkárnője, akit le kellett váltanom. A nő részletesen elmagyarázta mit kell tennem: egyszerű titkárnői feladatok voltak. Elmondta, hogy volt ma már egy jelentkező, egy középkorú hölgy, aki nem nyerte meg tetszésüket. A teendők viszonylag egyszerűek voltak: számítógépet kezelni, legyezni, amit az ügyvéd úr mond, a nyilvántartást vezetni, levelezni, telefonálni, a vendégeket kiszolgálni, és persze mindenek felett kedvesnek lenni. Hosszú beszélgetés következett hármunk között. Az öreg ügyvédnek tetszett a hangom és beszédstílusom, megnyerő modorom. Megkaptam az állást, mely határozatlan időre szólt. Elsőszámú feladatom az volt, hogy minél több gazdag embert nyerjek meg ügyfélnek.
Az első pár napban nagyon el voltam foglalva, próbáltam betanulni a titkárnői teendőkbe. Pierre-rel - az öreggel - számtalan próbaügyet csináltunk, hogy mikor élesben megy, ne okozzon gondot. Bár kint az utcán már a tél közeledett, az irodában rendesen ment a fűtés, mert Pierre nagyon fázós volt, így olyan 25 fok körüli volt az állandó hőmérséklet. Ez persze nekem meleg volt, ezért mindig lengén öltöztem. Ezen a napon egy fehér top és egy fehér miniszoknya volt rajtam. A miniszoknyát hamar levettem önkéntelenül is, mert melegnek bizonyult. Belefeledkeztem a munkába, olyannyira, hogy mikor csengettek, eszembe se jutott és egy szál topban nyitottam ajtót. Egy markáns úriember állt ott, nagykabátban és sálban, s meghökkenve nézett le a pinámra, melyet rövid barna szőrszálak fedtek be, mert már vagy egy hete nem borotváltam le. Ekkor jutott el az agyamig miért bámul. Kezeimmel gyorsan eltakartam a lábam közét, elvörösödtem és idétlen mosollyal közöltem:
- Ó, elnézést uram! Fáradjon be!
A férfi mosolygott és belépett az irodába. Bevezettem Pierre-hez, hellyel kínáltam és öntöttem neki egy ásványvizet, közben a bal kezemmel gondosan eltakartam a puncimat. A vendég élvezte a show-t, főleg mikor megfordultam és feszes, meztelen fenekemet fordítottam feléje. Elosontam, felhúztam a miniszoknyámat és visszaültem közéjük. A férfi fülébe súgtam:
- Bocsánat még egyszer.
- Semmi gond, hölgyem. - felelte mosolyogva.
Az ügyet hamar lezavartuk, engem pedig hirtelen elárasztott az oly régóta nélkülözött kéj. Úrrá lett rajtam a felgyülemlett libidó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.39 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 02. 3. szerda 10:55
Nagyon gyenge.
#8 papi 2016. 02. 3. szerda 07:58
Nem nagyon rossz
#7 Rinaldo 2016. 02. 3. szerda 06:53
szuper,.
#6 cscsu50 2016. 02. 2. kedd 22:10
zagyvaság
#5 rockycellar 2016. 02. 2. kedd 14:10
gyenge
#4 veteran 2016. 02. 2. kedd 09:50
Nagy hülyeség.
#3 A57L 2016. 02. 2. kedd 02:43
Ezt már olvastam,itt más írótól.
#2 vakon53 2016. 02. 2. kedd 01:56
Nállam a titkárnőcske ezzel a hozzállással nemnyertvolnameg.
#1 Törté-Net 2016. 02. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?