A+ A-

Naplóm 3. rész

Eredeti író: Elke Metzger
9. Marokkó
Egy régi vágyam teljesült, amikor Hans kíséreteként megérkeztem Marrakechbe. Már októbert írtunk, de az idő így is forró és füllesztő volt. A szállodában bejelentkezés után a hordár átvette a csomagjainkat és a szobánkhoz vezetett minket. Luxusszálloda volt, de nem elnöki lakosztály, normál franciaágyas, szép tágas szobával, erkéllyel.
Beléptünk a szobába. Elől ment Hans, utána én, majd a hordár, aki egy jóképű, amolyan 16 év körüli arab srác volt, kiválóan beszélt franciául, angolul, spanyolul. Gyakorlaton lehetett, gondolom. Na, miért is ne tegyük a fiú számára emlékezetessé ezt a napot? Mikor a szoba közepébe értem, levettem magamról a nyári dresszemet és a miniszoknyámat. Szembefordultam a sráccal. Francia neve volt, Gerard. Ott álltam a 16 éves, izmos, jóképű Gerard előtt teljesen meztelenül, Hans leült a mellettem lévő fotelba, kényelmesen elhelyezkedett és elővette a legfrissebb Financial Times - t. Gerard csak nézett rám meglepetten. Lassan, alaposan végignézett tetőtől talpig. Egy vékony, már 18 éves, hosszú barna hajú lány, kicsi, de csodaszép mellekkel, ágaskodó mellbimbókkal, és szőrös puncival. A hosszú, kínos csendet megtörve lehajoltam a dresszemért és a miniszoknyámért, majd az ágyra dobtam. Odaléptem a sráchoz:
- Gerard, kellene egy kicsit napoznom, hogy legyen színem. Tudnál hozni egy tubus naptejet?
A mosolyom megnyugtatta, hogy nincs mitől tartania. Azonban mit szól mindehhez az öregember vajon? Gerard kérdőn Hansra tekintett, aki bólintott egyet szótlanul, s a srác el is rohant rögtön.
Hans olvasott tovább, én meg elmentem lezuhanyozni.
"Ez a srác tetszik, egy kissé elengedem a gyeplőt. " - mondtam magamban. Felüdülve, még vizesen kifeküdtem az erkélyen lévő nyugágyra, s szóltam Hansnak:
- Húzza mellém a fotelját.
Hamarosan visszatért Gerard és széles mosollyal nyújtotta felém a tubust. Mosolyogva megráztam a fejemet, hátamon fekve kinyújtóztam a nyugágyon, karom fönt, kezeim összekulcsolva a fejem alatt:
- Bekennéd a testemet, Gerard?
Meglepődött a srác, de nem kellett kétszer mondani. Letérdelt mellém a földre és elkezdte bekenni meztelen testemet, finoman, gyengéden simogatva két kezével. Először a hasam, majd a combom, lábam került sorra, kerülve az intim részeket. Nagyon jó érzés. Hans újságja mögül felpillantva nyugtázta percről - percre a helyzetet. Aztán jött a hónaljam, karom, arcom. Csiklandós vagyok, úgyhogy kimondottan jólesett a gyengéd simogatás, fel is nevettem néha. Végre elkezdte a melleimet kenegetni. Bimbóim pár pillanat alatt meredten álltak. Abbahagyta a kenegetést és csak a bimbóimmal játszott. Majd újra kenegetett. Pár perc múlva úgy gondolta ennyi elég volt, vagy talán mennie kellett, ezért felállt, de felhúztam a lábaimat és szétraktam, amennyire csak tudtam. Belenéztem mélyen Gerard szemeibe és közöltem:
- Ott lenn is!
A kezemmel rámutattam a szőrös pinámra. Ennek láthatóan nagyon megörült, s lelkesen dörzsölte a naptejet a szőrzetembe. Keze elért minden zegzugomba, de gyakorlatlan volt a keze. Jó 10 percig játszott így a puncimmal, miközben én lehunytam a szememet, élveztem a napsütést és halkan nyögdécseltem. Gerard az órájára nézett, menni kellett, így elbúcsúztunk. Aznap még a nagy meleg után körülnéztünk Hansszal a városban és egy jót kajáltunk az egyik arab étteremben. Csodás időnk volt, jókat szórakoztunk, Hans folyamatosan megnevettetett.
Másnap reggel Hans lement a kávézóba társalogni újdonsült ismerőseivel, én meg azon gondolkodtam, nem ártana egy kis modernizálás "ott lenn". Elővettem a borotvámat, lehúztam a bugyimat... majd támadt egy ötletem. Felhívtam a recepciót:
- Szükségem lenne Gerard segítségére.
Pár perc múlva kopogtak az ajtón, kinyitottam, s ott áll Gerard frissen, üdén, mosolyogva és kissé zavartan. Gyorsan végignézett rajtam: egy hosszú fehér póló volt rajtam, mely a combom közepéig ért és egy pár szandál. Ekkor vettem csak észre, hogy még két arab srác áll a folyosón, olyan Gerard korabeliek. Behívtam őket a szobába, a borotvát és a habot Gerard kezébe nyomtam, s megkérdeztem:
- Gerard, tudnál nekem segíteni?
A választ meg sem várva, kimentem az erkélyre, lefeküdtem a nyugágyra, köldökömig felhúztam a pólót, majd szétraktam a lábaimat. Gerard mosolyogva mellém térdelt, a másik két srác szájtátva vett minket körül. Ők egyszerű, szegényes, utcai ruhákban voltak, mint kiderült, Gerard régi cimborái, nem a szálloda alkalmazottai és nem is vendégek. Gerarddal ellentétben bennük nem volt semmi különleges, nem voltak szépnek sem mondhatók, de a hangulat kellemes volt. Vidáman beszélgettek Gerarddal, előbb arabul, majd hogy engem is bevonjanak, áttértek a franciára. Gerard közben a fejével széttárt combjaim között buzgón számolgatta a szőrszálaimat. Mindhárman mondtak egy - egy számot és fogadtak egy doboz sörben, hogy kié lesz közelebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:51
Elég jó.
#2 genius33 2013. 03. 10. vasárnap 11:07
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2010. 01. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?