Bizsergés altájékon 1-5. fejezet

Szavazás átlaga: 4.86 pont (14 szavazat)
Megjelenés: 2010. február 17.
Hossz: 62 255 karakter
Elolvasva: 1 732 alkalommal
A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
1. A VALLOMÁS

– No mesélj! Ki volt az a magas, jóképű fickó, akivel szombat éjjel láttalak a ? – kérdezte azonnal, minden bevezető nélkül Szilvia, miután leültünk a kanapéra, egymással szemben. Fürkész tekintettel meredt rám, feltűnő kíváncsisággal az arcomon átfutó önkéntelen grimaszt, amit az érdeklődése váltott ki belőlem.
A meglepetéstől torkomon akadt a szó, s elkerekedő szemmel bámultam a barátnőmre. Mi tagadás, erre nem számítottam! Nem tudtam, hogy ő is ott volt aznap este a bárban!
Eredetileg nem akartam erről beszélni vele, mert a kérdéses fickóval való kapcsolatom még viszonylag friss volt, csupán néhány hetes. Amíg nem tudom, mivé fejlődhet az ismeretségünk, úgy vélem okosabb hallgatni róla, nehogy elkiabáljam a dolgot.
– Láttál? Nem is tudtam, hogy ott voltál! – nyögtem ki végül, megrebbenő szempillákkal. Csak azért, hogy mondjak valamit. Szőke barátnőm félrebiccentett fejjel nézett rám, kimondottan szúrós szemmel. Tekintetéből azonnal tudtam, most is a vesémbe lát, mint szinte mindig az ilyen ügyekben.
– Csak beugrottam egy ismerősömet keresve, de nem volt ott. – közölte vontatottan, gondosan hangsúlyozva a szavakat. – Véletlenül láttalak meg, amint egy pasassal táncolsz a parketten. Nem akartalak benneteket zavarni és amúgy is siettem tovább.
Miközben beszélt, agyamban felvillantak a kérdéses pillanatok arról az izgalmas éjszakáról a belvárosi . A füstös levegő, a zenével keveredő zsivaj, a felhajtott italok, no meg a kérdéses férfi arca, ahogy engem mustrálgat tánc közben. Sejthettem volna, hogy előbb vagy utóbb le fogok bukni valaki előtt, de azt nem, hogy ennyire gyorsan. Sajnos túl kicsi ez a város ahhoz, hogy zavartalanul eltűnhessek benne az ismerőseim szeme elől, ha netán szórakozni támad kedvem egy megnyerő fiatalember társaságában.
– Értem. – bólintottam megadóan. Azonnal beláttam, hogy Szilvi előtt nincs értelme titkolóznom. Különben csak még jobban felkelteném az érdeklődését. Muszáj lesz beavatnom őt a részletekbe, egy bizonyos mértékig legalábbis.
Zavaromat leplezendő, gondosan keresztbe tettem lábaimat, s kényelmesen elhelyezkedve a kanapén, nagyot nyelve felsóhajtottam. Úgy látszik, ma délután erről a témáról kell beszélgetnünk először, holott én valami egészen másra készültem, mikor eljöttem hozzá látogatóba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 29 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.86 pont (14 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 4. 14:11
#4
Jó szavazatok.
1
a
A57L
2014. január 28. 05:50
#3
Nagyon jó.
1
p
papi
2014. január 10. 04:53
#2
Nem rossz
1
T
Törté-Net
2010. február 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1