A+ A-

Bizsergés altájékon 16-20. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
16. ALTESTI TORNÁZÁS
- Akkor folytassuk az altesti tornázást...! - mondta könnyedén, s némi mocorgást követően ismét lecsapott az eszcájggal mezítelen potrohomra.
- Ohhh...!
Gondosan kimért erővel táncolt a vérbőségtől pirosló kofferomon a fakanál, nagyjából két másodpercenként sújtva le élénken bizsergő bőrömre. Csukott szemmel, összeszorított szájjal nyögdécseltem a párnába, karjaimmal megrántva időnként a vászoncsíkokat, abbeli igyekezetemben, hogy hátrakapjak kezemmel a sajgó testrészre. Agyamban hol Róbert, hol Ákos arca villant fel kaotikus összevisszaságban, majd a korábbi elfenekeléseimről készített videofelvételek képei töltötték meg rémült elmémet, igen élénken az elszenvedett fájdalom hatására.
- Hhmmff...! Hhoohh...! Jaajjhh...! Hhaahh...! Mmffhhhh...!
Végül csak nem bírtam tovább, és úgy a tizedik ütést követően ringatózni kezdtem, előbb oldalra, majd föl-le mozgatva altestemet a csattanások ütemére. Akár egy hastáncosnő, előbb apró rezdülésekkel, aztán egyre komolyabb riszálással fejezve ki nemtetszésemet a popóimat érő bántalommal szemben. S közben rettegve vártam, hogy az úrnőm bekeményítsen, az ígéretéhez híven.
- Csöndesebben sóhajtozz! - szólt rám a csaj feszülten. - Ha ezt az új barátod hallaná, vajon mit gondolna rólad? Hogy milyen érzékeny, panaszkodós leányzó vagy, aki még egy apró kis fenekelést sem bír nyugton elviselni, szép csöndben?
Más körülmények között zavartan vigyorogtam volna az élcelődésén, de most valahogy nem értékeltem gúnyos szavait. Fogalmam sincs, vajon Ákos mit gondolna rólam, ha hallaná önkéntelen nyögéseimet. Amik az ütésektől eltekintve akár egy kéjes gyönyörben fürdő, tüzes hölgyemény sóhajai is lehetnének szex közben. Talán tetszene neki...?!
- Oohh...! Igennhh...! Jaajjjjhh...! - válaszoltam felemelt kobakkal, görcsösen homorítva két újabb csattanás között. Ennél többre nem futotta tőlem pillanatnyilag, mert minden erőmmel azon voltam, hogy visszafogjam a torkomból feltörő rémült hörrenéseket. Kezdett komolyan fájni a fakanál gyepálása.
- Már pedig erről jobb lesz mielőbb leszoknod, szépségem! A férfiak nem szeretik a panaszkodós lányokat! - folytatta az úrnőm kíméletlenül a kioktatásomat. - És én sem...! Az ilyesmi ugyanis a gyengeség és éretlenség jele...! Tessék fegyelmezetten tűrni a fájdalmat, felnőtt nő módjára...! Tekintsd ezt a szükséges rossznak, amit el kell viselned egy nemes cél érdekében!
Amíg beszélt, rövid szünetet tartott, kigömbölyödő tomporomon nyugtatva a szerszámot. Én pedig nagyokat lélegezve próbáltam elűzni tudatomból a szükséges rosszal kapcsolatos félelmeimet - nem sok sikerrel. A célom lehet, hogy nemes volt, de az odavezető út igencsak profánnak tűnt most a számomra. Még jó, hogy állítólag a cél szentesíti az eszközt...
- Hhaahh...! Igen, úrnőmhh...! Igyekezni fogokhh... fegyelmezetten tűrnihh... a fájdalmath! Felnőtt nő módjárahh...! Hhuuhh...!
S miközben beszéltem, arra gondoltam, bárcsak újra gyerek lehetnék! Egy kislánynak nem kell ilyen fegyelmezetten viselkednie hasonló helyzetben. Nyugodtan hisztizhet és sivalkodhat, kegyelemért könyörögve. Milyen sanyarú is a felnőtt nők sorsa! Ha tíz évesen ezt tudtam volna, nem vágyok annyira rá, hogy felnőjek végre!
- Azt ajánlom is...! És szólj bátran, ha erősebben szeretnéd kapni az ütéseket!
- Nem! Dehogy! Így pont jó lesz! Hhaahh...! - ráztam meg sietve a fejem, titkolni próbált rémülettel. Sörényem közben ide-oda söpört meztelen hátamon, beterítve remegő vállaimat. Tudtam, hogy a szőke azt várja tőlem, majd igent mondok a felkínált lehetőségre, de én úgy éreztem, bőven kaptam már eleget ezen a délutánon a seggemre. Nem kell túlzásba vinni a fenyítést, mert ahogy mondani szokás: rosszból is megárt a sok!
- Szerintem is jó lesz...! Akkor folytatom! - figyelmeztetett a dominám és meglegyintett a fadarabbal.
Mélyen a párnába temettem arcomat, egy darabig moccanás nélkül, csendben tűrve a csattogásokat, hogy megmutassam neki, képes vagyok fegyelmezetten viselkedni. Végtére ennél sokkal komolyabb fájdalmakat is kibírtam már, zokszó nélkül az elmúlt években. Aztán úgy tíz-tizenkét ütleggel később újra kezdtem a ficánkolást és a torokhangú nyögéseket az altestem betöltő éles fájdalomhullámok nyomán.
- Oooohh...! Hhoohh...! Hhmmmmffffhh...! Uuuuhhhh...! Juujjhh...!
A barátnőm egy darabig figyelte elszánt küzdelmemet, ahogy próbáltam visszafogni a testem ösztönös rándulásait, végül úgy döntött, megkegyelmez nekem.
- Na jó...! Tudod mit? Azt megengedem, hogy két ütés között riszálj egy kicsit a torna kedvéért! De ne tartson soká...! Mozdulatlanul kell maradnod, hogy a megfelelő helyeken találhassalak el a kanál fejével! - magyarázta türelmesen, körbesimogatva a szerszámmal kellemetlenül lüktető domborulataimat. - Különben nem garantálhatom a rendes végeredményt...!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:51
Nem rossz.
#5 papi 2014. 01. 10. péntek 04:55
Egész jó
#4 Ram Agile 2010. 03. 10. szerda 17:54
Mit értesz x alatt? Nem tetszik az írás?
Sokat dolgoztam vele. Próbáltam minél perverzebbre venni a sztorit, végtére s/m műfajról van szó. Ha nem nyerte el mindenki tetszését, hát nem. Ami mindenkinek jó, az senkinek sem jó.
Most egy darabig nem lesznek új kisregények-novellák tőlem, lesz viszont helyette pár képregény, amiket már beküldtem.
#3 Kata 2010. 03. 10. szerda 12:43
Ugyan nem én voltam, de mintha az írás népszerűsége eléggé töretlen lenne!Szerintem a pontozás nem az írónak, hanem az írásnak szól! Nem pontozom, de egyetértek - ez elég x..!
#2 Ram Agile 2010. 03. 10. szerda 00:35
Lenyűgözőnek találom, hogy valaki időt és energiát nem kímélve mindent megtesz annak érdekében, hogy első olvasóként klikkelhessen rá az írásaimra és gyorsan egy pontot adva neki, a slágerlista végére száműzhesse.
Oh, vajh ki lehetsz te hős lovag, néma imádóm...?
:-)
#1 Törté-Net 2010. 03. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?