A+ A-

Bizsergés altájékon 11-15. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
11. A KANALAS ORVOSSÁG
Ezúttal némileg enyhébb ütéseket mért a popsimra, eleinte legalábbis. A fakanál szorgosan járt a kezében, ide-oda csattogva a félgömbök alsó részén, mint valami kasztanyetta. Biztos voltam benne, hogy ő nagyon élvezi a bántalmazásomat, s kéjes örömmel szemléli a hátsómat beborító, egyre élénkebb pírt. Fordított helyzetben valószínűleg én is ugyanezt tettem volna, ebben nem különböztünk egymástól. Aztán úgy a tizediktől kezdve erősödni kezdett az ütlegek ereje, hogy felnyögtem kínomban az altestem elárasztó csípős fájdalomtól.
- Mmmmhh...! Aahh...! Aahh...! Aaoohh...! Hhuuhh...!
A másik irányba fordítottam a fejem, karjaim újra és újra megfeszültek a kötések szorításában, amik természetesen jottányit sem engedtek a csuklóimon. Végül nem bírtam tovább nyugton maradni és többször megfeszítettem a farizmaimat, majd a széles terpeszbe kényszerített lábaim is. Könyörtelen barátnőm erre módosított az eszcájg helyzetén és még lejjebb kezdte ütögetni az alfelemet. Nagyjából a combtőnél, változatlanul tartva a számára kényelmes ritmust. Csak ekkor ismertem fel, hogy pontosan a falióra ketyegésének ütemére csap oda a fadarabbal, szép egyenletesen!
- Mondtam már, hogy engedd el magad és ne mocorogj! - tanácsolta szigorúan, olyan tanárnénisen. - Tartsd a farizmaid lazán! Úgy...! Csak könnyedén...! Nyugodj meg szépen...! Jó...! Ha ellazulsz, sokkal könnyebb lesz, meglásd...!
- Uuhhhh...! Igen! Hhhúrnőm...! Hhaahh...!
Követtem az utasítást, de persze nem nyugodtam meg igazán a kiszolgáltatott helyzetemben. Kezdett kényelmetlenné válni a hasalás a franciaágyon, melleim összelapultak alattam a lepedőn. Csak most jutott eszembe, hogy Szilvi nem polcolta alá az ágyékomat, minél jobban kiemelendő a hátsó fertályt, hogy szép feszes legyen. Róbert bezzeg mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a büntetést kapó női testrész megfelelően kigömbölyödjön előtte. Így ha mást nem is tehettem jelen pillanatban, de legalább a törzsemet mozgatni tudtam kissé, ide-oda inogva a fekhelyen, hogy csökkentsem a kebleimre nehezedő nyomást. Aztán türelmetlenül megemeltem az ágyékomat, szépen pucsítva sajgó popsimmal az úrnőm előtt.
- Aaoohh...! Aaóóhh...! - szakadtak ki torkomból a méltatlankodó nyögések minduntalan. A fakanál, mint valami brutális szerető, odanyomott két fájdalmas csókot a fenekemre, aztán följebb vándorolt a pőre dombokon, új helyet találva magának rajtuk. Ettől nyomban visszaejtettem derekamat az ágyra és kelletlenül megriszáltam altestemet a hófehér lepedőn.
Tudtam, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy fegyelmezetten viseljem a fenyítésemet. Miként azzal is tisztában voltam, hogy szőke barátnőm alaposan próbára fogja tenni állhatatosságomat ezen a délutánon. Így miközben a potrohom felső részére rendes tempóban zuhogott a kanalas orvosság, én keményen küzdöttem azért, hogy megőrizzem a méltóságomat ebben a dicstelen helyzetben.
Sajnos egyáltalán nem vigasztalt a tudat, hogy kizárólag magamnak köszönhetem a bajt. Lehettem volna körültekintőbb is, mielőtt flörtölni kezdek egy férfival, illetve könnyelműen hagyom, hogy nyilvánosan megcsókoljon és letapizzon a táncparketten! Bár szívesen alávetem magam egy erotikus elfenekelésnek, ezúttal mégis rosszul esett kissé, hogy okkal kapok ki, s nem csupán játékból. Így valahogy egész más íze van a dolognak. Nyilván a tét miatt, mert ezúttal tényleg fontos, hogy rendesen megkapjam a magamét az esti randevú előtt.
Amikor filmen nézek ilyesmit vagy fantáziálok róla, szinte irigykedem az eltángált hölgyeményekre, akik nagy átéléssel jajonganak és sóhajtoznak a szigorú büntetés közben. De amikor én kerülök sorra, bizony hamar elmegy a kedvem az efféle dőreségtől. Azt mondják, a szexet azok élvezik, akik csinálják. Nos, a fenekelést meg csak az, aki csinálja a másikkal...
- Aaoohh! Aaoohh...!
Ismét megemeltem az ágyékomat, dühösen domborítva a fakanál felé, aztán kis kört írtam le a derekammal, mintegy szabadulni próbálva az egyre növekvő fájdalomtól. Vonaglásom láthatóan nem tetszett a dominámnak, mert a fejét csóválva határozottan lenyomta hátamat a másik kezével, próbálva nyugalomra inteni.
- Nyugi...! Ne ficánkolj, kis pillangócska...! Úgy, szépen...!
Ismét pozíciót váltott, ezúttal csak a bal farpofámat ütögetve meg oldalt, fentről lefelé haladva lassan, kimérten. Elernyedő és megfeszülő izomzatom rugalmasan tűrte a szapulást, minduntalan megremegve a masszív csapások alatt. A combtő vonalát elérve gyorsan átváltott a jobb oldalamra, lentről fölfelé sorozva meg a területet jó másfél tucatnyi ütleggel. Aztán középen folytatta, a farvágat felső részét véve célba, ahonnét lefelé haladt a mélyedés két oldalán, egész a combtő belső oldaláig.
- Aaóóhh! Ááóóóhhh...! - kiáltottam fel végül, első ízben a fenyítés során. Pillangócskához illően csupán egészen halkan, visszafogottan, de mégis őszinte fájdalommal, s fejemet fölemelve belebámultam a tükörbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:50
Egész jó.
#2 papi 2014. 01. 10. péntek 04:54
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 03. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?