A+ A-

Bizsergés altájékon 6-10. fejezet

A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 10. része
Készült: 2004.10.29. - 2009.12.26.
6. AZ INDULÁS
Másnap reggel a szokott időben elmentem dolgozni, és mivel ismét kevesen jöttek be a boltba, igencsak türelmetlenül vártam, hogy végre leléphessek onnan. Gondolataim minduntalan a délutáni elfenekelésemre, és az esti randevúra terelődtek, amitől rögtön hevesebben kezdett dobogni a szívem és kellemes bizsergés járta át az altestemet. A fenyítés közelgő pillanata őszintén szólva jobban felizgatott, mint az utána esedékes vacsora és beszélgetés Ákossal.
Miután átadtam az üzletet a váltótársamnak, egy Emese nevű karcsú, szőke plázacicának - akiről a nevén kívül még szinte semmit sem tudtam -, gyorsan megebédeltem az egyik talponállóban. Nem ettem sokat, nehogy a kalóriadús ételek miatt növekedésnek induljon a derékbőségem, aminek ideális méretére joggal vagyok büszke. A férfiak pont az ilyen kerek fenekű, darázs derekú lányokat szeretik, akiknek teltkarcsú teste a műértők szerint egy ókori amforára hasonlít. Én pedig szeretném még sokáig megőrizni a formás alakomat, és vele a szépségemet, hogy tetszek a fiúknak. Mert a szépség és a fiatalság két olyan érték, amit egy nőnek tudnia kell jól kamatoztatni az életben. Kár, hogy idővel mindkettő elmúlik majd...
A plázát elhagyva késlekedés nélkül hazasiettem, hogy felkészüljek a délutánra. Volt egy jó órám a tervezett indulásig, ezért először letusoltam, majd gondosan megborotváltam a puncimat, a hasáb alakban növesztett rövid frizura körül. Jól akartam kinézni Szilvia előtt, aki biztosan meg fogja vizsgálni az ágyékomat a lebüntetésem közben. Nem lehetek borostás az intim zónában, ha azt szeretném, hogy szépen elbánjon velem a csaj altájékon...
Az alsó szőrzetem rendbetétele után a felsővel is foglalkoznom kellett. Gondosan kifésültem a hosszú fekete hajzuhatagom, és hátul copfba kötöttem egy sárga masnival, amitől rögtön kislányosabban néztem ki a tükörben. Végül diszkrét sminket kentem az arcomra. Egy kis szemfesték, szempilla kihúzás, meg halványpiros rúzs, hogy még szebb legyek az esti randevún. Cimpáimba apró ezüst fülbevaló került, majd - némileg izgatottan az idő rövidsége miatt -, meztelenül beszaladtam a nagyszobába és nekiláttam az öltözködésnek.
Először egy új, combközépig érő hófehér harisnyát húztam a lábaimra, amit a munkahelyemen vettem pár héttel ezelőtt, gondos mérlegelés és próbálgatás után. A szatén combfixnek gyönyörű csipkés széle volt, főként ezért esett rá a választásom. Ezután egy ugyancsak hófehér, áttetszően vékony tangabugyit húztam, ami alig takart valamit a frissen borotvált ágyékomból, a fenekemből pedig semmit. A csipkék miatt ez tényleg csak jelképesnek volt mondható, és korábbi tapasztalataimból tudtam, járás közben hajlamos elöl olyan vékonyra összegyűrődni, hogy bevágjon a szeméremajkaim közé. Kicsit kellemetlenül, ugyanakkor roppant izgató módon. Kebleimre ezt követően egy szexi melltartó került, gondosan összefogva és felpolcolva őket, hogy minél ingerlőbb látványt nyújtsanak az előre meredő dudák.
Sietős mozdulatokkal kivasaltam az új farmert az ágyon, ami mostanra teljesen megszáradt. Miután fölvettem, nyomban kiszaladtam a fürdőszobába, hogy a nagy tükör elé állva kritikusan megszemléljem benne magamat. Mi tagadás, tényleg nagyon szexin állt rajtam. Mintha csak rám öntötték volna a szűk fazonú, világoskék ruhadarabot. Nem bírtam megállni, hogy hátat fordítva a tükörnek körbe ne simogassam kecsesen kinyomott popsimat két kézzel, elégedetten a kacér látvánnyal. Tökéletesen nézek ki benne, pont úgy, ahogy szerettem volna!
A szekrényem mélyén régóta lapult egy vékony, hófehér műbőr öv, amit most gyorsan előkapartam a többi, ritkán hordott holmi közül, és gondosan fölcsatoltam a derekamra, hogy kellően szoros legyen felül is a nadrág. Újra megszemléltem kerek hátsómat a tükörben, s próbaképp belemarkoltam néhányszor a farpofáimba, azon fantáziálva, milyen érzés lesz majd, ha Ákos keze ragadja meg így az ülepemet ölelés közben. Milyen jó, hogy a férfiak imádják megtapogatni az ilyen formás és főként feszes női popsikat! S még jobb, hogy mi lányok is imádjuk, ha megmarkolnak minket altájékon. Amikor pedig bátorítóan meg is paskolják a kérdéses testrészt, gyorsan nedvesedni kezd a punci. Egyszóval a seggre pacsizás a flörtnek az a népszerű formája, amitől bugyi nem marad szárazon...
Ilyen és ehhez hasonló kéjes gondolatok kötötték le felajzott elmémet, miközben magamra húztam az egyik törtfehér, hosszú ujjú selyemingemet, majd fölé egy világos krémszínű kötött pulóvert, széles dekoltázzsal. A világos színekkel az ártatlanságomat és női tisztaságomat szerettem volna hangsúlyozni, nem csupán Ákos előtt, hanem még inkább Szilvia kedvéért. Az utóbbi időben túl sokszor jártam feketében, ami ugyan nagyon dögös, de egyben komor külsőt is kölcsönöz az embernek. Úgy éreztem, ideje ezen változtatni. Nem vagyok én olyan komoly nőszemély!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:51
Nem rossz.
#2 papi 2014. 01. 10. péntek 04:53
Egész jó
#1 Törté-Net 2010. 02. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?