A+ A-

Anyám emléke

Anyám lábai 12 évesen kezdtek el izgatni először. Akkor ő 35 éves volt, vörös hajú formás combú izmos nő, szép mellekkel. Az első maszturbációim után - amelyek apám pornó magazinjaihoz kötődtek - nem sokkal gyakran anyámról való fantáziák jelentek meg. Mindig izgatott amikor apám simogatta a térdeit és a combjait és ez gyakran előttem is megtörtént. Elképzeltem,hogy azok a jelenetek amiket a szexlapokban láttam a szüleim között a valóságban is megtörténnek. Mikor aztán egyedül voltam és a pornólapokat lapozgattam meztetelenül gyakran elképzeltem,hogy anyám lovagol apám farkán vagy addig szopja amíg az a szájába nem élvez. Ilyenkor természetesen magamhoz nyúltam és elélveztem. Körülbelül egy évvel később történt meg,hogy egy ilyen önkielégítés során az a vágyam támadt, hogy anyám harisnyáit elővegyem és megsimogassam. Izgatott a fényes szexis harisnyanadrág amit korábban rajta láttam és amely most az enyém volt. Kezdetben csak simogattam csókolgattam a szexis konyakszínű és fekete harisnyákat, majd egy alkalommal úgy döntöttem felpróbálom az egyiket. Borzasztóan izgatott amikor a fényes harisnyát meztelenül magamra húztam és abban néztem a kőkemény farkam a tükörben.Nem bírtam sokáig és hamarosan a harisnyába élveztem miközben egy olyan pornóújságot néztem amibena nők arcára és gyakran harisnyás combjaikra élveznek. Volt olyan nő a lapban akire hat - nyolc férfi is kiverte az ondóját, ezek mindig nagyon felizgattak. Az egyik lap címe Moria volt, ebben egy vörös hajú nő elégített ki szájjal és kézzel férfiakat és mindiga mellére a lábára és az arcára verték ki.
Egy este későn hangokra ébredtem,amely a szüleim szobájába felől szűrődött a szobámba. Óvatosan résre nyitottam az ajtót és belelestem hozzájuk. Apám hátulról dugta anyámát aki hangosan nyögöt miközben apám farka gyorsan mozgott benne.
- Kúrd szét a pinám - nyögte anyám, s láttam a kéjt az arcán. Anyám nem sokkal ezután hangosan elélvezett, remegett a teste ahogy az orgazmus végigrandult rajta.
- Gyere leszoplak - mondta és apám az egyik fotelbe ült.
Anyám elétérdelt és szopni kezdte. Döbbenten láttam hogy a kis asztalról apám felveszi a Moria című lapot, s miközben anyám a szájával izgatja, nyalja és szopja, lapozgatni lkezdi az újságot. Anyám mohón és vadul szopott, apám nagyokat sóhajtott és néha rászólt.
- Gyere szopd a faszom, szopj te ribanc, ez az - apám fraka kőkeményen meredt anyám szájában és kezeiben. Folymatosan vertem a farkam közben,de vigyáztam nehogy még elélvezzek, apámmal együtt akartam elmenni. Anyám néha abbahagyta a szopást és apámra nézett.
- Szeretem szopni a faszod, le foglak szopni ne félj -
Anyám egyre vadabbul verte apám péniszét és néha mélyena szájába vette és erősen szívta.
- Most most - sóhajtott fel apám és ami ekkor történt megdöbbentett.
Anyám elhajolt és apám az újságot a spriccelő pénisze elé tartotta miközben anyám erős mozdulatokkal sajtolta kia az utolsó cseppeket is apám farkából. Apám sokat élvezett, láttam, ahogy újság aljáról más csöpögni kezd az ondó.
- Gyere szopd le a gecit a kurváról. Nyald fel az ondóm ennek a kurvának a képéről. -
Különösen izgatott,hogy a képen Moria arca fényes harisnyája ondóval volt tele és most egy más valóságsíkon apám gecije is már rajta csorgott. Anyám kinyújtott nyelvvel nyalogatta az újságot, láttam ahogy felszippantja az ondót és mohón lenyeli.Úgy láttam teljesen tisztára nyalja a nő képét és mikor végzett apámra mosolygott.
- Ezt akartad ugye, így akartad, ez volt ami izgatott ugye?
- Igen ezt, köszönöm édesem - válaszolt mosolyogva apám.
Annyira megdöbbentett amit láttam,hogy még kiverni is elfejtettem, óvatosan becsuktam az ajtót és visszafeküdtem az ágyamba. Vadul kalapált a szívem, csak a szüleim képe villogott előttem, a képek,amelyeket az előző percekben láttam.Kilopóztama fürdőszobába és a szennyestartóban kerestem egy harisnyát anyámtól. fényes fekete harisnya került a kezembe amivel visszamentem a szobámba. Felhúztam magamra és abban simogattam a kemény farkamat. Eygyre jobban felizgultam, ahogy a szüleimre gondoltam és benyúltam a harisnyába és verni kezdtem. Amikor ott tartottam képzeletben hogy anyám nyalja fel apám ondóját a harisnyába élveztem. A sűrű tejszínű ondó elszinezte a fekete harisnyát. Gyorsan elaludtam és reggel mikor felébredtem különös álomra ébredtem.
Álmomban anyámmal egy liftben utazunk felfelé, rajta miniszoknya fényes harisnya, és fehér blúz van. Hozzám lép és a hajamba túr.
- Tudom hogy vered a farkad rám és hogy szeretnél egyszer a harisnyás combjaimra élvezni, az izmos ahrisnyás combjaimra verni kia farkad.És tudd meg kisfiam én is nagyon szeretném, s most hogy apád elutazottkét hónapra lesz rá lehetőséged. -
Apám a valóságban is elutazott, egy évre külföldre ment dolgozni. Az álomban anyámmal megérkeztünk az általános iskolába ahova akkor jártam, és mikor kiszálltunk a liftből a tanterembe mentünk, ahova jártam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.96 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 t.555 2018. 03. 17. szombat 01:21
Izgi végignézni ahogy a szülők kefélnek!
#9 Andreas6 2017. 09. 8. péntek 06:27
Akinek pedig ez elfogadható írás, az örülhet, mert olyan igénytelen, hogy csupa remekművel találkozik itt. Szerinte...
#8 fingerlis 2015. 06. 25. csütörtök 15:26
aKINEK NEM VILLAN BE GYEREKKORI HASONLÓJA ÉS NEM ÁLL FÖL ÚJBÓL egy helyesírási hiba miatt, az menjen,csak menjen,csak menjen............
a szivárványos felvonulásra !!!!!!!!!!!
#7 zoltan611230 2014. 02. 4. kedd 05:03
Jjo
#6 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 20:35
Zavaros egy sztori.
#5 zsuzsika 2013. 07. 20. szombat 14:45
Látom nincs folytatás.Ez így helyes.
#4 karchyhy 2011. 05. 8. vasárnap 14:24
Nem kérek folytatást!
Nem elég, hogy smitt-i a helyesírás, de még az igeragozás is zavaros, nem beszélve a betűkeverésekről.
Kérlek kímélj meg a folytatástól!
... a töténet meg ... szar. :-(
#3 janoska 2011. 05. 3. kedd 12:32
Bocs,de ez ....
#2 bkvbusz 2011. 05. 2. hétfő 12:58
Ez szerintem botrányos.
#1 Törté-Net 2011. 05. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?