A+ A-

Fantasy for D. 2. rész

A repülőút és a rövid éjszakai alvás ellenére mindketten aktívan dolgoztak egész nap. Reggel belevetették magukat a munkába, és csak délben, ebédnél találkoztak. Szigorúan vigyáztak a látszatra, hiszen az információk visszafelé is megtalálták volna az utat. Délutánra is maradt teendő, így nem volt nehéz kitölteni az időt este hatig. Egész délután nem látták egymást, így jóleső érzés volt együtt visszaautózni a hotelbe. Pár perc alatt odaértek, a portás mosolyogva fogadta őket. Odaadta mindkettőjük kulcsát, bár mintha hamiskás csillogás lett volna a szeme sarkában. Dórinak szimpatikus volt a srác, egy pillanatra el is ábrándozott, de Péter érintése kisepert fejéből minden gondolatot.
Mindketten éhesek voltak, úgyhogy a szálloda éttermében megvacsoráztak, hozzá könnyű vörösbort fogyasztottak. Nem sokat beszélgettek, csak nézték egymást. Dóri már az előttük álló estére gondolt. Péter valamilyen meglepetést ígért, a bennfentesek mosolyával hárította el a nő érdeklődését. Dóri tudta, hogy rábízhatja magát a férfire. Eddig bármit kitalált, minden élvezetes volt vele. Egyszerre volt magabiztos és kényeztetésre vágyó, rejtélyes és izgalmas, újabb és újabb apró őrületekben vitte bele őt. Vagy ő a férfit?
A vacsora után Péter a recepcióssal beszélgetett, néhány kisebb bankjegy gazdát cserélt, és egy kulcscsomó landolt a zsebében. Felmentek a szobába, ahol Dóri már rákészült egy közös zuhanyzásra. Az előző esti koreográfia megismétlődött, a forró zuhany felhevített érzékeiket, végigkóstolták egymás testét, újra felfedezve a jól ismert területeket. Dóri ingerlő mosollyal kezdett bele a fogmosásba, ahogy előrehajolt, kitolta popsiját. Péter ezúttal nem késlekedett, mögé lépve ágaskodó rúdja gyorsan megtalálta a számára oly kívánatos bejáratot. Finoman bekopogtatott, és a halk nyögdécselést beleegyezésnek véve duzzad makkját átbuktatta a szűk bejáraton. Ezután megállt, élvezte a forró punci szorítását. Dóri rátolatott a rúdra, felnyársalva magát a férfire. Öle bizsergett, teljes hosszában érezte a merev vesszőt, ahogy kitölti vágyakozó ágyékát. Finom lökdösődés kezdődött, hosszú, kényelmes mozdulatokkal merült el a férfi újra és újra a nő izzó ágyékában. Aztán a férfi kicsúszott, dárdája vörösen, lucskosan meredezett. Dóri kifosztva érezte magát, csalódott volt. "Kefélj meg" suttogta Péter fülébe. "Türelem" Érezte, hogy a férfi játszik vele, mint macska az egérrel, s ő élvezte ezt a kiszolgáltatottságot.
Péter kérésére mindketten fürdőruhát vette, majd köntösben elindultak elfelé. Az első emeleti folyosó végén megálltak egy SAUNA feliratú ajtó előtt. Péter hamis mosollyal vette elő zsebéből a kulcsot, kinyitott az ajtót, majd belül rögtön bezárta maguk mögött. Az előtérben két zuhanyzó, néhány pihenőágy és egy kis asztal állt. Az asztalon két hatalmas hófehér törölköző mellett egy üveg jégbe hűtött pezsgő és két pohár várta őket. A nő elmosolyodott: a férfi megint kitalált valamit, ami a kedvére lesz. Kibújt köntöséből, majd a következő mozdulattal a bikinijétől is megszabadult. Péter követte példáját, immáron meztelenül álltak egy más mellett. Pezsgősdugó pukkant halkan, aztán a gyöngyöző folyadékból mindketten ittak egy kicsit. Meztelenül pezsgőzni Péterrel egy szauna előterében - Dóri vágyai előreszáguldottak időben és térben. Kívánta a férfit, szopogatni akarta, kényeztetni. Bevonultak a szaunába, a törülközőt maguk alá terítve feküdtek el, a férfi a felső padra, Dóri lent. A forróság ellazította őket, bár Péter ujjai finoman kóborolva bejárták a meztelen női testet. Amikor elviselhetetlen lett már a forróság, kimentek zuhanyozni. Péter lekapcsolta a kályhát, kicsit nyitva hagyta az ajtót. Tapasztalatból tudta, hogy a 40 - 50 fok az ideális egy kis szexhez.
Kint lepihentek, újra előkerült a pezsgő. Dórinak fejébe szállt az ital, kissé kábultan feküdt, miközben Péter melléje térdelt, és puha szájával végigjárta testét. Ágyékához hajolt, nyelve a csiklóját kereste, újra meg újra körbenyalintotta, fogai közé véve finoman megszívta. A nő nyögdécselt, sóhajtozott, őrülten kívánta már a kefélést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 05. 10. vasárnap 06:39
Nagyon 10P!
#3 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:59
Jó írás.
#2 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:16
Jók eddig!
#1 Törté-Net 2009. 07. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?