A+ A-

Fantasy for D. 7. rész - Munkahelyi szex

A kettesben eltöltött kiküldetés után szürke hétköznapok jöttek. Úgy alakult, hogy egy-egy lopott csóknál több nem jutott kettőjüknek. Vágyakoztak egymás iránt, az együtt átélt különleges szexkalandok után máshogy néztek egymásra. Érezték, hogy kapcsolatuk új szintre lépett, és együtt a legvadabb fantáziáikat is kiélhetik. Forró e-mail-ek jöttek és mentek, elvadult ötletek merültek fel. Péter lépett először, egy szexboltban tett látogatás után rövid üzenetet írt Dórinak.
"Holnap az ujjatlan farmerruhádban gyere. Csak egy tangabugyi legyen alatta. Túlórázni fogunk."
Dóri ágyéka bizseregni kezdett, ahogy végigolvasta a pár sort. Érezte, hogy valamit tervez Péter, és abban is biztos volt, hogy valami különlegesen perverz ötlete támadt. Valami, ami mindkettőjüket elkápráztatja.
Nem válaszolt a levélre, fejében már a másnapi "túlórát" tervezte. Péter irodája a folyosó végén volt, előtte két irodában a minőségellenőrök laborja volt, azok előtt pedig az étkező és mosdók. A laborosok reggel korán kezdtek, így délután hamar eltűntek. Ideális helyszínnek tűnt egy kis munkahelyi szexhez. De az is lehet, hogy az irattárba mennek, az emeletre. Alig bírt a munkájára koncentrálni.
Másnap a reggeli kávézásnál találkoztak, Péter elégedett mosollyal nyugtázta Dóri farmerruháját. Ő is készült, minden kellék készen állt a délutáni szórakozáshoz. Napközben rejtélyes e-mail-eket küldött Dórinak, édes kínzásokat és kínzó vágyakozásokat ígért neki. Bár ötig tartott a munkaidő, alig három óra után magához hívta Dórit.
A lány bizsergő ágyékkal ballagott végig a folyosón, kezében az alibiként hurcolt dossziéval. Ahogy belépett Péterhez, a férfi felállt. Egyetlen szó nélkül átölelte, csókolózni kezdtek. A féri ujjai a ruha alá csúsztak, kitapogatták a tangabugyi szegélyét, markolászták a gömbölyű popsit. Kigombolta a farmerruha alsó két gombját, aztán felültette Dórit az íróasztalára. Finoman hanyatt döntötte, aztán a ruha alját szétnyitva feltárta a parányi selyemháromszöget. A vékony anyag ráfeszült a húsos virágszirmokra, tökéletesen kirajzolva a csupasz domborulatot és az elválasztó vágatot. A férfi leült székében, ráhajolt a széttárt combok közé rejtett kincsre, és mohón csókolgatni kezdte. Dóri halkan felsikoltott, ahogy a forró száj a bugyin keresztül dédelgetni kezdte. Péter ujjai a nedvesedő szövet alá csúsztak, félrehúzták, ajkai forrón tapadtak rá a lucskos puncira. Nyelve a csiklón körözött, szürcsölte a kiáradó édes cseppeket. A lány hevesen reagált a támadásra, ágyéka egyre jobban bizsergett. Imádta, ahogy a férfi a nyelvével kényeztette őt. Agyában lüktetett a vágy, kívánta a férfit.
Péter hirtelen abbahagyta a lány izgatását, a fiókból nyúlt és elővett valamit. Dóri kifosztottnak érezte magát, várta a folytatást, aztán felemelte fejét, a férfire nézett. Péter ujjai között egy hosszúkás, fényes valami volt. Először nem jött rá, mi az aztán a férfi mindentudó mosolya segített kitalálni a megoldást Ó, hogy gyűlölte ez a fennhájazó mosolyt, a mindent-tudó, fölényes férfi arca, ahogy játszik vele. Pontosan tudta, hogy a nő mindent megtesz neki, és hogy ezt mindketten élvezni fogják.
- Jól látod, ez egy vibrátor. A legcsendesebb, amit kapni lehet. Egy kicsit átalakítottam, hogy ne tudjad kikapcsolni. Ezt most beléd csúsztatom, és a munkaidő végéig benned lesz. Nem veheted ki, nem nyúlhatsz hozzá. Ja és nem nyúlhatsz magadhoz sem. Nem szabad elélvezned. Ott fogsz ülni az asztalodnál, amíg nem hívatlak.
Dóri felnyögött. Az majdnem két óra. Ennyi idő alatt ő sokszor el tudott élvezni. Most meg ki kell bírnia, hogy egyszer sem! Gyötrő két óra lesz. Tudta, hogy ha izgalomba jön, de nem élvez el, akkor ideges lesz és türelmetlen. Most mindezt el kell titkolnia.
Péter majdnem becsúsztatta a vibrátort, aztán színpadias mozdulattal megszólalt.
- Majdnem elfelejtettem valamit. Bekapcsolva dugom beléd.
Egy mozdulat, halk zümmögés hallatszott, aztán a vibráló műszer becsúszott Dóri puncijába. A lány felnyögött, testében érezte a vibrálást, aztán a férfi a helyére igazította a lány bugyiját, begombolta ruháját, és talpra állította. Egy gyors puszi, aztán máris az ajtón kívül találta magát. Rettegett, hogy kiesik a vibrátor, hogy valaki meghallja a zümmögést. Igazából ő sem hallotta, csak érezte az erotikus vibrálást.
Visszaült helyére, mint aki karót nyelt. Úgy érezte, a többiek látják, hogy valami furcsa van körülötte. Aztán pár perc múlva rájött, hogy senki nem foglalkozik vele. Lassan megnyugodott, visszatért munkájához. Ágyékában viszont dolgozott a "szerszám", és a kezdeti ijedtség átadta helyét a vágynak. Alig fél óra múlva már az egész alteste bizsergett. Attól félt, hogy izgalmának nedves nyoma marad a ruháján. Még négy óra sem volt, amikor már minden megadott volna, hogy elélvezhessen. Próbált mély levegőket venni, relaxálni, de a mocorgó-vibráló rúd kegyetlenül izgatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 11. 8. szombat 06:33
7P
#4 papi 2014. 01. 18. szombat 05:31
Tetszik
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:51
Egész jó.
#2 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:18
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2011. 01. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?