A+ A-

Fantasy for D. 3. rész

Felballagtak a szaunából a szobába, meztelenül pihegtek az ágyon. Péternek vissza kellett vinnie a kulcsot a portára, de nem volt kedve itt hagyni ezt a gyönyörű meztelen nőt. Dórinak is kóboroltak a gondolatai, és megint visszatért a recepciós fiúhoz. Fiatal srác volt, jóképű, huncutul csillogó szemekkel.
"Egész helyes fiú ez a recepciós" - szólalt meg váratlanul a nő
"Tetszik?" - kérdezte Péter
"Hát, ha egyedül lennék... " - ábrándozott el Dóri egy pillanatra.
Péter fejébe megszületett a terv. Felkapta köntösét és szó nélkül kilépett a szobából. Dóri nem tudta mire vélni, aztán neki is eszébe jutott a kulcs. A férfi leballagott a portáshoz, visszaadta a kulcsot, és néhány szót váltott vele
Dóri két embert hallott belépni. Felpattant, magára kapta köpenyét, nem egészen értette a helyzetet. Meglátta a portásfiút Péter mellett.
"Te disznó, mit mondtál ennek a szegény fiúnak"
"Csak annyit, hogy a légkondi nem működik rendesen, és te ragaszkodtál hozzá, hogy ő nézze meg mi lehet a probléma"
A portásfiú is meg volt lepve, mert úgy tűnt, a légkondi precízen működik.
"Igen, tényleg nem jó valami, mert nagyon meleg van itt" - azzal elkezdte szétnyitni a köntösét. A portásfiú szeme erre felcsillant, ahogy az öv a földre hullt és a nyíló hasítékban feltűntek a nő formái. Dóri az ágy szélére ült, maga elé húzta a fiút.
"Hogy hívnak?" - kérdezte Dóri miközben kilazította a fiú övét és kihúzta sötétkék ingjét a nadrágból.
"Daniel a nevem, kisasszony" felelte önkéntelenül a fiú. Dóri ujjai az ing alá csúsztak, élvezettel simogatta a kreol bőrét és izmos, kockás hasát.
"Most pedig bizonyítsd be, hogy megérdemled, hogy bevegyünk harmadiknak!" Hanyatt dőlt az ágyon és a fiú fejét meztelen ölébe kormányozta, arra bíztatva, hogy nyelvével készítse elő a behatolást. A fiú nem tétovázott, a térdétől elindulva apró csókokat hintett a combok belső felére, majd megérkezett a nőiesség rejtekéhez. Élvezettel szívta magába a finom illatot. Még most is alig hitte el, hogy ez a gyönyörű nő arra kéri, hogy nyalja ki a punciját. És talán a folytatás még érdekesebb lesz. Bevetette nyelvét és ujjait, nem akart csalódást okozni.
Péter az ágy végénél állt, és fokozódó izgalommal nézte, ahogy ez a srác Dórit kényezteti.
Látta, hogy Daniel vetkőzni kezd, kapkodva, hiszen nem akarta otthagyni a számára oly kedves helyet. A nő behunyta szemét, aztán kinyitotta, Péterre nézett, fátyolos szemében vágy volt és élvezet. A férfi is ledobta köntösét, dákója meredten állt már. Megmarkolta, néhányszor végighúzta rajta a bőrt, így még feszesebb és kívánatosabb lett.
" Gyere ide, szopogatni akarom a farkad!" - zihálta Dóri. Péter az ágy másik végéről közelítette meg a nőt. Mellétérdelt, szájába adta merev rúdját. Dóri élvezettel szopogatta a felkínált ékességet. Szinte elolvadt a gyönyörtől: két férfi szolgálta vágyát egyszerre, egy finom nyelv punciját nyalogatta, ő pedig egy másik gyönyörű farkat ízlelgethetett.
Daniel ujjaival szétnyitotta a szeméremajkakat, így a duzzadt csikló teljesen kibújt rejtekéből. Rányomta nyelvét, körkörösen mozgatta, szopogatta ezt az igazgyöngyöt. Másik kezének ujjai eközben belülről masszírozták a titkos gyönyörpontját, egyszerre három ujjával tágította hüvelyét.
Dóri hihetetlenül élvezte a helyzetet. Mindkét férfi az ő gyönyörét szolgálta, s ő igyekezett ezt meghálálni.
"Daniel farkát is meg akarom kóstolni, mielőtt... " - nyögte Dóri, miközben ujjaival kényeztette Péter.
"Élvezettel fogom nézni, ahogy szopogatod ezt a fiút" - válaszolta Péter, aztán lemászott az ágyról. Daniel is felhagyott a nő izgatásával, és helyet cseréltek. Péter az ágy szélére húzta a nőt, majd letérdelt, így csillogó dákója épp a bejárattal került szembe. Egyelőre csak a duzzadt makkot tolta a bejárathoz, a húsos punci finoman beborította. Akkor akarta csak betolni, amikor Daniel rúdja elmerül a nő szájába.
A fiú az ágyra térdelt, ívesen feszülő rúdja éppen Dóri szája elé került. A nő orrát megcsapta a felizgult férfi ágyékának jellegzetes illata, már a szájában akarta érezni ezt az idegen vesszőt. Először ujjait szalajtotta végig, aztán megmarkolta és egészen hátrahúzta a bőrt. Daniel megrándult, ahogy makkja kibukkant, és egy vízszínű csepp bújt ki a nyílásból. Dóri nyelve körbenyalogatta, megkóstolta, közben ujjait a szőrös erszényre helyezte át. Megmarkolta és így tolta szájába a fiút. Daniel mély levegőt vett, ahogy a nő kényeztetni kezdte.
Péter csak erre várt, birtokba vette a nő forró, lucskos punciját. Dóri nyögdécselni kezdett. Imádta, ahogy ez a két férfi kitölti két nyílását. Élvezte, ahogy vágyukat töltik rajta.
"Milyen érzés szopogatni ezt a fiút? És milyen érzés lesz, amikor a két dákóra felnyársalod magad? Ez jár az eszedben, ugye?" Péter hangja szenvedélyes volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:58
10 Pont!
#6 feherfabia 2015. 05. 10. vasárnap 06:47
nagyon jó!10 P
#5 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:57
Elég jó.
#4 papi 2013. 06. 24. hétfő 08:12
Ez már jobb
#3 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:17
Fantasztikus! smile
#2 Tábornok 2009. 11. 8. vasárnap 01:25
Nagyon joóó!
#1 Törté-Net 2009. 09. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?