A+ A-

Fantasy for D. 6. rész

Megjegyzés: A cím kicsit megtévesztő. Ezt a történetet valójában Dóri írta, nekem, mintegy válaszul a többire. Az ő beleegyezésével küldöm be.
Már a repülőn kezdődött. Elbóbiskoltam útközben és a meglepetés ébredéskor ért. A fejem a vállán, a kezem a combján pihent. Őrült zavarba jöttem, és nem győztem szabadkozni. Úgy tűnt, hogy Rob még élvezi is a helyzetet. Főleg, hogy látott elpirulni. Pimaszul mosolygott rám és én majdnem elvesztem a szeme kékjében. Azóta nem tudtam mit kezdeni vele, hogy áthelyezték a részlegünkhöz.
Szerencsére a leszállás körüli készülődés oldotta kicsit a helyzetet. A reptéren a vendéglátóink már vártak ránk és elvittek vacsorázni, ami nem volt túl ízletes, majd elfuvaroztak bennünket a szállodánkba.
Épp végeztem a zuhanyozással, amikor kopogtak. Gyorsan a fejemre tekertem egy törölközőt, és ahogy voltam köntösben nyitottam ajtót.
- Szia! Bejöhetek? -mosolygott rám Rob.
- Ó, azt hittem a szobapincér. Rendeltem egy kis gyümölcsöt.
- Hát nem akarlak kiábrándítani, de egyelőre be kell érned velem. Gondoltam megbeszélhetnék a holnapi stratégiánkat.
- Még szeretném megszárítani a hajam, és utána állok elébe. Ha nem zavar, hogy várnod kell, helyezd magad kényelembe. A laptopom mellett találsz néhány anyagot. - ezzel elvonultam vissza a fürdőszobába és azon gondolkodtam, hogy fogom túlélni az estét kettesben vele.
Épp végeztem, amikor nyílt az ajtó és Rob jelent meg a tükörben.
- Szívesen megmasszírozlak, olyan feszültnek tűnsz. - s ezzel a lendülettel el is kezdte a vállam kezelését, fel a tarkómig.
Be kell vallanom, profin csinálta, nagyon jól esett és még a köntös anyagán keresztül is perzselt az érintése. Aztán hirtelen átölelt hátulról izmos karjaival és belecsókolt a nyakamba. Ahogy a csípőjét a testemhez nyomta, éreztem ébredező vágyát. Keze besiklott a köntös hasítékán és a mellemet kezdte el masszírozni, morzsolgatni, míg mellbimbóim hegyesen merevedtek a tenyerében. Keze mind lejjebb és lejjebb vándorolt, míg elérte lábaim között a keskeny csíkot. Ujjai becsúsztak a dombok közé, melyek nedves melegséggel várták már. A köntös szinte leolvadt rólam és ott álltam meztelenül, szégyentelenül a férfi előtt, aki olyan vágyakat ébresztett bennem, amiről nem is tudtam. Szája követte az utat, amit előtte keze bejárt. Majd hirtelen felkapott és felültetett a mosdókagylók közti helyre. Először birtokba vette a számat a nyelvével, majd elidőzve a köldökömnél lecsúszott az ölembe. Őrült dolgokat művelt a nyelvével, közben keze sem tétlenkedett. Míg nyelvével a csiklómat izgatta, ujjaival gyengéden, majd mind erősebben masszírozott, döfködött. Éhesen vártam, hogy ne csak az ujjait élvezhessem, de nem bírtam mozdulni.
- Kis boszorkám, élvezed, amit csinálok? Ó, Jessie gyere, dolgozz meg a jutalomért.
- Látni akarlak, és ugyanúgy az őrületben akarlak kergetni, ahogy te teszed velem.
Sürgetően vetkőztettem le, szinte téptem az inget széles, lapos mellkasáról. A farmer gombjai türelmetlenül pattogtak ki, hisz keményen feszítette őket belülről a vágy bizonyítéka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:59
Egész jó.
#2 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:15
Nagyon tetszik smile
#1 Törté-Net 2009. 06. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?