A+ A-

Fantasy for D. 1. rész

Hónapok óta tartott titkos kapcsolatuk. Egy munkahelyen dolgoztak, napi munkakapcsolatuk volt, ami fokozatosan váltott át egészen intim területekre. Mindketten tartós kapcsolatban éltek, ezért viszonyukat titkolni kellett. Most azonban a sors a kezükre játszott. Külföldi leányvállalatuk volt Romániában, ahova Péter rendszeresen kijárt, most azonban Dórinak is vele kellett tartani. Néhány humoros megjegyzés elhangzott az ő együttes kiküldetésükről, de mivel rendszeres volt, hogy több kolléga együtt utazott, ezért nem igazán keltett feltűnést.
Általában repülővel utaztak, most is a késő délutáni gépre volt jegyük. Autóval mentek fel a repülőtérre. Szándékosan visszafogták magukat az úton, tudták, hogy így még izgalmasabb lesz az este. A repülőtéren is kollégaként viselkedtek, mintha valaki figyelné őket. A repülő egy kicsi, 50 személyes gép volt, az alig egyórás út eseménytelenül telt. A szállodában Péter a szokásos szobáját kérte, a folyosó végén egy nagy, franciaágyas szobát. Dórinak a szemközti szobát kérte, bár azt remélte, hogy annak a szobának az ajtaját nem kell kinyitni. A szállodában a bordó és a mélyzöld szín dominált, túldíszített gipszmintákkal, melyek aranyszínűre voltak festve. Kicsit giccses, de közel volt a céghez, és jó kapcsolat alakult ki a személyzettel.
Este volt már, mire megérkeztek, a szokásos bejelentkezést követően Péter rutinosan indult el a második emeleti szobája felé. Kevés csomagjuk volt, így a személyzet nem kísérte fel őket. Jobb is volt így, nem akartak magyarázkodni a szobaajtóban. A férfi kinyitotta a szobája ajtaját és Dóri is úgy tett, mintha ő is a saját szobájába szeretne bejutni. Péter azonban ezt nem hagyta, gyengéd erőszakkal a saját szobájába terelte. Azt ajtó tompa puffanását már egymásba feledkezett csókolózásuk ködén át hallották. Feloldódott a feszültség, kettesben voltak, zárt ajtó mögött, egy egész éjszakára. Türelmetlen ujjak kerestek gombokat, meztelen bőrön siklott a tenyér. Péter csókokkal borította be Dóri vállát, nyakát, szomjasan kereste száját újra meg újra. Hamarosan már csak egy-egy ruhadarab takart tenyérnyi részt testükből, pólók hevertek a puha padlószőnyegen, a vörös melltartó a kisasztalon végezte be aznapi feladatát. Dóri imádta, ahogy Péter dédelgette mellének halmait, keményen ágaskodó mellbimbóit puha ajkai kényeztették. A férfi ujjai bejárták a nő egész testét, megmarkolták formás fenekét. Nem tudott betelni a meztelen bőrrel. Aztán szinte egyszerre szabadultak meg utolsó ruhadarabjuktól, s így próbáltak meg összeolvadni. A férfi vágya keményen ágaskodott, s Dóri ujjainak finom simogatása csak tovább fokozta mindkettőjük izgalmát. Péter finoman harapdálta a kecses női nyakat, s közben a fülébe súgta: "Legközelebb akkor veszünk fel bármilyen ruhát, amikor reggel kilépünk ezen az ajtón" Dóri megborzongott az előttük álló éjszakára gondolva, fülében dobok zúgtak, ölét forróság öntötte el.
Szétváltak, először a férfi foglalta el pár percre a fürdőszobát, miközben Dóri kipakolta a ruháit, majd cseréltek. Kinyílt a fürdőszoba ajtaja, és a nő csábosan invitálta Pétert egy közös zuhanyzásra. Beállították a zuhanyrózsát, aztán beléptek a gyöngyöző vízpermet alá. Dóri szinte elalélt a forró, nedves test érintésétől, a férfi ágaskodó vesszője kettőjük közé szorult. Simogatták egymást, élvezték az érintést. Péter ujjai bejárták a nő selymes bőrét, fenekének pompás félgömbjeit megmarkolta, majd ujjai lejjebb csúsztak, a simára borotvált szeméremajkait próbálta hátulról becserkészni. Forró nyögés tört elő Dóriból, ahogy az ujjak elérték céljukat, és ágyékának nedves csatornájába csúsztak.
Némi tusfürdő került a szivacsra, aztán a férfi alaposan végigmosdatta a gyönyörű testet. Tetőtől talpig bejárta, dombokat és völgyeket, és szinte eszét vesztette, ahogy az illatos hab végigcsúszott a kívánatos testen. Különös figyelmet szentelt a legrejtettebb részeknek, de még visszafogta magát, és csak mohó szemei gyönyörködtek. Aztán cseréltek, a másik tusfürdő markáns férfiillata is előkerült, s most Dóri leltározta fel az előtte álló testet. Ő is többször visszatért a merevvé duzzadt ékességhez, alaposan megmosta, hátrahúzva a bőrt, s a végén már acélkeménységűvé vált a vágyott testrész.
Lemosták a tusfürdő maradékát, majd Péter egy utolsó ellenőrzésre indult, ezúttal a száját is igénybe véve. Letérdelt a nő elé, és hamar rátalált az illatos virágszirmokra. Puha szájával és nyelvével ellenőrizte, hogy kellően sikerült-e megmosdatni ezt a tájékot is. Dórit már alig bírta el a lába, a falnak dőlve élvezte a kényeztetést. A férfi nyelve bejárta csupasz ágyékának minden zegét-zugát, rátapadt duzzadt csiklójára, nyelvével izgatva a rejtett gyöngyszemet. Halk sikolyok visszhangoztak, ahogy két ujj csúszott be, tovább fokozva izgalmát. Aztán a férfi otthagyta a számára oly kedves tájékot, felegyenesedve megcsókolta Dórit, aki saját ízét érezte a férfi ajkain.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 05. 10. vasárnap 06:33
Nagyon jó!
#7 hairy_pussy 2013. 11. 2. szombat 06:17
nagyon jó
#6 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:58
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:14
Kirááály smile
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:49
Csak izélés,sztori alig.
#3 romo 2009. 06. 7. vasárnap 22:54
Jani bá töled is olvasnánk valami szinvonalas írást.
#2 Jani bá 2009. 06. 4. csütörtök 11:13
Nem muszály folytatni
#1 Törté-Net 2009. 06. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?