A+ A-

Enema 5. rész

Arra ébredtem, hogy kedvesem néz. Arca ott pihent mellettem a párnán. Mikor kinyitottam a szemem, rám mosolygott.

- Mennyi az idő? - kérdeztem álmosan.

- Kilenc óra - búgott mellettem Zsolt hangja. - Már feltettem vizet. Mit kérsz előbb, kávét, vagy beöntést.

- Kávét, és beöntést egyszerre - mosolyogtam vissza.

- Mohó vagy - ült fel.

- Nem, csak álmos, és szerelmes - fordultam hanyatt, mire Zsolt kezét a hasamra tette, aztán végigsimított rajtam a lábam közéig.

- Szeretek ide nyúlni, amikor felébredsz. Puha és nedves vagy még.

- Kívánlak - simogattam meg a mellkasát.

- Engem kívánsz, vagy a beöntést.

- Téged, hogy bennem legyél, akármilyen formában.

Zsolt erre felemelte a takarót, széttárta a lábaimat, kicsit megemelte a csípőmet, és legnagyobb örömömre, tövig nyomult bennem. Nem is figyeltem, hogy már megint merevedése van.

- Ne mozdulj - kért, és melleimet, arcomat simogatta. Megint valami izgalommal teli nyugalom járt át. Nem értettem, hogy ez hogyan lehetséges, de nagyon jól esett. Aztán meghallottuk, hogy sípol a vízforraló. Zsolt elkezdte kihúzni belőlem a szerszámát.

- Ne - nyögtem - ne húzd ki még. Zsolt szemében mohó vágy gyúlt, és mozogni kezdett bennem. Lihegve kezdtem el élvezni. A vízforraló egyre erőszakosabban sípolt.

- Várj - csókolt szájon Zsolt, és az éjjeliszekrény fiókba nyúlt. Elővett egy méretes dildót, és a puncim fölé illesztette, aztán kihúzta a farkát és bevezette a dildót. Húzogatni kezdte bennem, közben csiklómat nyalta. Remegve élveztem el.

Fogta a kispárnáját, és a lábam közé tette, úgy, hogy a dildót bennem tartsa.

- Fordulj hasra - kérte, és én megtettem, ahogy mindent neki. A párna kellemesen beljebb nyomta a szerszámot.

- Óvatosan kezdj el mozogni rajta, mindjárt visszajövök - csókolta meg vállamat Zsolt, én pedig mozogni kezdtem. Érdekes érzés volt, hogy nem a kezemmel kell irányítanom.

Zsolt hamarosan visszatért, és belém vezette a beöntést. A kávé illata is megcsapott, de most nem törődtem vele.

- Mozogj csak kedves - markolt bele Zsolt a fenekembe.

- Téged akarlak magamba - nyafogtam.

- Majd mindjárt - indította meg a saját beöntését is. Visszanyúltam és megfogtam keményedő farkát, és egyre jobban felizgultam tőle, miközben a műtag ki, besiklott bennem. Zsolt simogatott, aztán éreztem, hogy lefolyik a beöntés, és elszomorodtam, hogy kedvesem még nincs bennem. Ám Zsolt kihúzta a beöntő csövet a popsimból, és hátulról belényomult. Azt hittem szétpattanok. A hasam tele vízzel, a műtag a lábam között, Zsolt pedig a fenekemben.

A lábam közé nyúlt, és úgy igazította a párnán a műtagot, hogy ne csúszhasson ki.

- Ne mozogj, és tedd szét jól a lábaidat - súgta a fülembe, és mozogni kezdett bennem. A kéj azonnal elöntött. Zsolt cuppogva ostromolta a fenekemet, puncimat teljesen betöltötte a dildó. Azt hittem, ezt már nem lehet fokozni, de lehetett. Zsolt előre nyúlt, és megkereste a csiklómat. Zsokogva éltem át a legnagyobb gyönyört. A csikló és hüvelyi orgazmust.

- Még, még! - kiáltottam, és minél jobban széttártam a lábaimat, annál intenzívebb lett az érzés. Aztán Zsolt felordított, és belém élvezett. Tudtam, már csak pár lökés, és vége a kéjnek, De kedvesem még bírta, sőt egyre gyorsabban döngetett. Aztán végem lett. Azt hiszem, egy pillanatra elájultam. Csak arra emlékszem, hogy mikor magamhoz tértem, a dildó még bennem volt, Zsolt pedig a hátamon feküdt, farka fenekemhez nyomódva.

- Jól vagy? - kérdezte, és én megéreztem, hogy akadálytalanul folyik ki belőlem a víz.

- Bekakiltam - mondtam nyugtalanul.

- Most ne törődj vele. Jó volt? - kérdezte kedvesem.

- Isteni.

- Azt azért nem hittem, hogy így kiütlek - csókolta meg a nyakamat hátulról.

- Hát, nem sokat tudtam magamról egy idő után - emeltem meg a csípőmet, hogy a dildó is kicsússzon belőlem, mire nagy adag víz is kijött belőlem.

- Ki kéne mennem - mondtam, de kedvesem nem hagyta.

- Mondtam, hogy üríts csak nyugodtan. Gumilepedő van alattunk. A huzatot majd kimossuk, az ágyneműt meg kidobjuk a napra.

- Te még bírod tartani?

- Nem - nevetett, - az enyém már alattunk van.

Elengedtem hát magam és teljesen megkönnyebbültem, bár kissé zavart a nedves környezet. Zsolt közben megint ingerelni kezdett. Megfogta a dildót, és visszanyomta belém, majd popsimhoz hajolt, és inni kezdte a vizet, ami kijött belőlem.

- Finom vagy - súgta bele a fenekembe, aztán mozgatni kezdte bennem a műtagot, ezzel is serkentve, hogy ürüljek. Megint nyögdécselni kezdtem.

- Tudtam, hogy még bírod - simogatott meg, és előre nyúlt a hasamhoz.

- Úgy érzem, van még benned lé.

- Igen - fordultam vissza várakozás teljesen. Zsolt ismét a fiókjába nyúlt, és elővette az anál vibrátort, majd belém tolta. Egyszerre mozgatta bennem a kettőt, én pedig ismét elélveztem, bár ez az élmény a negyede sem volt az előbbinek.

- Bocs, túl sok víz jött ki belőled - csókolt szabaddá vált puncimba. - Akarod, hogy megint Isteni legyen?

- Igen - haraptam be a szám.

- Akkor várj egy kicsit - mondta, majd kirohant. Hamarosan egy újabb beöntéssel tért vissza. Az anál izgató mellé dugta a csövet, és teljes fokozatra kapcsolta, majd megfordított, és a dildóval dugni kezdett. De, nem jött a várt hatás.

- Téged akarlak - nyögtem, mire Zsolt a fejem fölé térdelt, és a számba adta éledező szerszámát, közben nem kímélte a puncimat sem. Kezdtem megint rettenetesen felizgulni. Lábam köze már szinte égett, Zsoltnak pedig egyre keményebb lett a szerszáma a számban. Nem értettem, hogyan tud megint ilyen hamar megmerevedni. Aztán kedvesem kirántotta belőlem a dildót, számból a hímtagját, és belém nyomult. Sikongva élveztem ismét. Aztán egy nagy durranás és a vibrátor, meg a beöntőcső kirepült belőlem. Minden egyes lökésre könnyebben éreztem magam, aztán elöntött a kielégülés utáni fáradtság, és elaludtam.

Tiszta ágyban ébredtem. Annyira aludtam, hogy Zsolt át tudott rakni a fotelba, áthúzni az ágyat, és visszatenni. Nem ébredtem fel.

- Szia hétalvó! Hasadra süt a dél - nevetett Zsolt.

- Már dél van - szontyolodtam el - nemsokára haza kell mennünk.

Gyere, ússzunk egy nagyot, és vidámabbnak fogod látni a világot - húzott fel kedvesem. Meztelenül futottunk ki a stégre, és ugráltunk fejest a vízbe. Az úszás tényleg jót tett, felfrissített.

- Farkas éhes vagyok - másztam fel a lépcsőn.

- Hát, persze. Nem reggeliztünk. Öltözz fel, elmegyünk ebédelni.

Rohantam, és némi hajszárítás után felöltöztem. Zsolt már a teraszon ült. Most az ő arcára is szomorúság ült ki.

- Mi a baj? - tettem le mellé a táskámat.

- Szeretném, ha sosem hagynál el.

- Eszem ágában sincs - törtek elő belőlem a szavak. Zsolt rám emelte máskor meleg, vagy huncut tekintetét, de most csak rémületet láttam benne.

- Akkor ne merj meghalni - suttogta, és szeme megtelt könnyel. Letérdeltem elé, és fejemet az ölébe hajtottam.

- Ha ezt akarod, akkor nagyon vigyázz rám - mondtam, majd felnéztem ismét az arcára. Hála tükröződött róla. Kezei közé fogta az arcomat, és már megnyugodva mondta:

- Arra mérget vehetsz!

Rossz hangulatunk hamar elmúlt. Az ebéd finom volt, igazi vasárnapi, húslevessel, rántott csirkével.

- Egyél csak kedves, úgy is kimosom belőled - kacsintott rám Zsolt.

- Te, nem árt meg ez a rengeteg beöntés? - kérdeztem.

- Majd lassítunk, mert így tényleg elfogysz nekem. De, ez a hétvége akkor is csodás volt - szorította meg a kezem.

- Jó, Kedves - szorítottam meg a térdét az asztal alatt.

- Sajnos, míg aludtál, felhívtak. Hatra Pestre kell érnem, mert van egy fotózásom. Ha eljössz velem, alhatunk éjjel együtt.

- Elmegyek - lelkesedtem fel, hogy ezt az éjszakát is vele tölthetem.

- Majd hazafelé elugrunk ruháért hozzád.

- Jó. Mit csinálunk még ebéd után?

- Kifekszünk a stégre, és napozunk.

- Azt mondtad, kimosod belőlem a kaját - zsörtölődtem.

- Ha akarod?! - nevetett, és a cipőből kihúzott, meztelen lábait az ölembe tette. Felhúztam a szoknyámat, és ő boldogan vette tudomásul, hogy nincs rajtam bugyi. Ball nagylábujját bele is erőltette lukacskámba. Beharaptam a szám, és próbáltam az uborkasalátára koncentrálni, de nem ment.

- Hagyd abba, mert itt megyek el - nyögtem, és ő megkegyelmezve kibújt belőlem.

- Igyekezz az evéssel, mert nem bírok magammal.

- Azt látom - nevettem, és még rendeltem egy csoki tortát.

- Csak azért - magyaráztam, mikor rosszallóan rázta a fejét, - hogy legyen alapanyag.

Fizettünk aztán visszaindultunk, ám Zsolt a következő erdei úton lekanyarodott, megállt egy kis tisztás szélén, és azonnal átölelt. Forró csókban forrtunk össze, aztán eltolt magától.

- Olyan gyönyörű vagy, annyira kívánatos!

Keze már meztelen lábközömben kutatott. Nedves ölem mohón fogadta magába ujjait. Felsikkantottam, mikor lehúztam a cipzárját, és gatyájából előbuggyant merev pénisze.

- Én is csodálkozom rajta, de ilyen hatással vagy rám - puszilt meg. - Kérlek, térdelj föl az ülésre felém - megtettem. Ő megint kinyitotta a kesztyűtartót, és elő vett egy beöntőpitlit, meg egy termoszt. Megtöltötte vízzel, és a csövet belém dugta, de most jó mélyen. Aztán mögém térdelt és belém hatolt. A vállamat, nyakamat harapdálta, néha lökve egyet rajtam. Éreztem, ahogy megtellek. Nagyon élveztem, ahogy próbálgatta, hogy már mennyire vagyok tele, aztán kihúzta belőlem a csövet, és egy másikat dugott belém, amelyen apró ballonocskákat lehetett felfújni, így abszolút nem kellett odafigyelni, hogy kell - e székelnem. Zsolt magára vont, és dugni kezdett, amikor a rendőr megjelent.

- Jó napot, ez itt természetvédelmi terület. Mit csinálnak kérem?

Azt hittem, hogy ott halok meg, ám Zsolt nem jött zavarba.

- Madár lesen vagyunk, és a hangoskodásával elriasztotta őket.

A rendőr bebámult az ablakon, és "rögzítette" az eseményeket.

- Maguk itt kérem, közszemérmet sértenek.

Rám jött a nevetés, és a kakilási inger.

- Kinek? Nincs itt senki.

- És ha kiránduló gyerekek jönnek erre?

- Nem vártuk volna meg őket.

- Kérem, most az egyszer eltekintek a feljelentéstől, de haladéktalanul hagyják el a tett színhelyét - mondta komolyan a rendőr, nekem pedig el kezdtek potyogni a könnyeim a visszatartott nevetéstől. Zsolt leemelt magáról, csípőjét felemelve, felhúzta a nadrágját, begyújtotta a motort, és elhajtottunk. A rendőr a következő bevezetőútig jött utánunk, így végül hazamentünk, közben majd meg szakadtam a nevetéstől.

- Te, ha ki jön belőled a ballon, és összerondítod az ülésemet, veled tisztítom ki - Korholt Zsolt.

- Ne félj, kibírja a stégig.

- Remélem is - parkolt le Zsolt, kiszállt, majd kisegített engem is. Rohantunk a stégre, menet közben dobáltunk le mindent magunkról. Mikor a lépcsőhöz értünk, mohón csókolózni kezdtünk. Zsoltból előtört a visszafojtott vágy. Felemelte egyik lábamat, és mohón belém hatolt. Nekitántorodtunk a korlátnak. Zsolt vadul kezdett el bennem mozogni, aztán felkapott és a vízbe gázolt velem, egész addig, hogy derékig ért nekem. Letett, megfordított, és most hátulról kezdett el ostromolni. Sikongtam ismét. Közben fenekembe még nagyobbra pumpálta a ballont. Teljesen betöltött. Most teljesen állatias volt. Hatalmasakat lökött rajtam, közben a ballonokat kezdte el rángatni belőlem, hatalmas kéjt okozva vele. Mikor az utolsó is kiugrott, éreztem, hogy hüvelyem rángatózni kezd, erre ő is pumpálni kezdte belém a magját, lihegve, nevetve borultunk egymás karjaiba, aztán felemelt, hogy a fenekem kiemelkedjen a vízből, és élvezettel nézte, ahogy spriccel ki belőlem a víz.

Aztán beültünk a tévé elé, és rengeteget ittunk. Folyt belénk az ásványvíz. Fáradt tagjainkat pihentetve, néztük a ládát, el, elbóbiskolva. Végül négy órakor összepakoltunk, és beültünk a kocsiba. Hazafelé csendesek voltunk egy darabig, aztán én megszólaltam.

- Kár, hogy vége.

- Szerintem, csak most kezdődik - mosolygott rám kedvesem.

- A hétvégére gondoltam, tudom, a kapcsolatunk még csak most kezdődik.

- Nekem olyan vagy, mintha öröktől ismernélek. Mintha Eszter reinkarnációja lennél.

Arra gondoltam, hogy talán nekem még ilyen szépet nem is mondtak. Gondolkodtam, hogy mit is mondjak erre, de Zsolt megelőzött.

- Ne vedd tehernek. Szeretlek, és kész. Önmagadért, nem Eszter miatt. Bár tényleg sokban hasonlítasz rá. Akarsz tőlem gyereket?

Nem értettem, hogy most miért nem zavar ez a kérdés, és Péter miért tudott kiüldözni vele a világból.

- Mert engem szeretsz, őt meg nem. Tulajdonképp szégyellhetnéd magad, csak arra kellett neked.

- De azt sem tudta rendesen - panaszkodtam.

- Majd bepótoljuk az elveszett gyönyöröket.

- Tudom - haraptam be a számat, és kimondhatatlanul boldog voltam.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.03 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 t.555 2017. 10. 28. szombat 00:44
Ez is nagyon jó!
#7 zsomberos 2017. 01. 12. csütörtök 14:47
Jó a folytatás
#6 feherkalman1 2016. 12. 20. kedd 07:46
Örülök hogy van folytatás.
#5 Andreas6 2015. 04. 14. kedd 12:21
Balazs0707! ebben a történetben nincs, és nem is lesz fojtatás/fojtogatás. FOLYTATÁS van.
Bocs az off-ért.
#4 papi 2014. 02. 8. szombat 14:14
Nagyon jó
#3 pocsilaci 2013. 12. 3. kedd 11:46
Én most olvastam először, nagyon jó !!!Én is kipróbáltam már de egyedül más !!!
#2 balazs0707 2009. 04. 27. hétfő 16:53
nagyon jó ..lesz e fojtatás????
#1 Törté-Net 2009. 03. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?